• October 20, 2021

Afgelopen week was niet mijn beste week. Ik was aan het sukkelen met mijn gezondheid en net op het moment dat ik dacht dat het niet door zou zetten gebeurde het toch 😉 Dus #netflixandill it is! Gelukkig was ik niet alleen maar ziek, maar vertel ik je wat nog meer allemaal deed. Lees je weer met me mee?

img_4506

Ja, ik val maar meteen met de deur in huis. De laatste tijd – en vooral afgelopen week – heb ik weer een beetje last van een blogdipje. Dat ik tussen mijn drukke schema door maar weinig tijd vind om te bloggen. Dat ik de vrije uurtjes die ik heb ook weleens lekker wil chillen zonder ‘verplicht’ nog een artikel te schrijven. Dat dus. En dat terwijl ik vorige week op 1 dag bijna 3 artikelen heb geschreven. Lekker dubbel?!

Ik heb dus wat meer afstand genomen van mijn blog en ik moet zeggen dat dit wel goed bevalt. Even wat meer focus op andere zaken en wat minder bezig zijn met mijn blog. Dat ik me vanaf dinsdag al niet lekker begon te voelen speelde ook wel mee. Het begon met keelpijn en zo’n futloos gevoel in mijn lichaam. Pfff nee, hier had ik écht geen zin in. Uiteindelijk zwakte dit na een paar dagen weer af en dacht ik er met een verkoudheid vanaf te komen. Dus niet! Vanaf zaterdag ging ik het eigenlijk alweer slechter. Ik begon weer enorm te snotteren, kreeg steeds kriebelhoest en voelde me niet fit. “Verkoudheidje joh, is zo over” dacht ik. Zaterdagavond op tijd naar bed en dan zou het de volgende dag vast weer wat beter zijn… Helaas was dit niet het geval, ik had verhoging en later ook koorts. Ik wilde in eerste instantie ook gewoon gaan werken, maar later bleek dit toch niet zo’n goed idee! Ik bleef thuis en heb de hele dag op de bank en in bed gespendeerd. Film en series kijken, veel meer deed ik niet. Bleh!

Gelukkig heb ik tussen alle ellende door ook nog hele leuke dingen gedaan, zoals een avondje VIP bij Pathé. We stopten onszelf vol met heel veel gehaktballen, macarons, popcorn en andere lekkernijen en gingen naar de film Before I fall. Een beetje vaag verhaal, maar desondanks vond ik ‘m wel heel goed. Hoopte stiekem op een happy end, maar helaas… Verder ga ik er niet teveel over verklappen 😉

Sinds tijden heb ik ook weer een beetje geshopt, yay! Zo kocht ik 1 shirt, 1 top voor de zomer en een rugzak. Niet mega veel dus, maar wel erg leuk. Ik merk dat als je wat bewuster shopt, dat je dan veel kieskeuriger bent en hierdoor je aankoopjes ook meer gaat waarderen. Althans, zo heb ik dat ervaren.

Ondanks het ziek zijn heb ik dus toch nog wat leuke dingen ondernomen!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_4493

Dit shirt vond ik zo leuk. Say meow! Helaas zat zelfs xs veel te ruim, anders had ik ‘m zeker meegenomen 😉

img_4516

Ik was op ruzak-jacht! Bij de Primark was de keuze reuze 🙂 Dit vond ik eigenlijk wel een heel leuk exemplaar. Toch zocht ik iets wat iets meer ‘draagbaar’ is voor iedere dag. Misschien zien jullie ‘m nog in een shoplog voorbij komen.

img_4498

Mega slechte kwaliteit, maar deze reiger hoort er toch bij in dit artikel. We liepen door het park en zagen deze reiger zitten. Niet zo boeiend, zou je denken. Maar deze reiger was dus aan het vissen en wij zagen dus op een paar meter afstand hoe hij dit deed. En met succes, want er gingen er een aantal visjes in. Echt leuk om dit zo in real life te zien 🙂

img_4543

En dit was het einde van de week. Mijn lifesavers

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Promotie op het werk (binnenkort meer hierover)
 • Spontaan een hapje eten met mijn vriend
 • Lekker naar Pathé gaan als VIP
 • Veel tijd voor series en films

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • futloos
 • ziekjes
 • lusteloos
 • saai

Hoe was jouw week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0