• October 20, 2021

Vorige week schoot ik een shitload aan blog foto’s, bezocht ik de zwarte markt en kocht ik een roze (!!) ananas op een stokje?! Ja, het bestaat echt. Dat en meer lees je vandaag weer in de nieuwe ‘Mijn week x 4’, nummertje 34 alweer..!

img_4615

Mijn week begon helaas met wat koorts en een hele hoop snot. TMI, I know. Maar dat was wel de stand van zaken. Gelukkig begon ik me wel steeds beter te voelen en was ik dat thuiszitten ook snel beu, dus ik besloot dinsdag weer aan de bak te gaan. Met een heleboel tissues, thee en goede moed heb ik de dag overleefd. Dat was maar goed ook, want die avond stond er een etentje gepland. Lucky us, want het kon dus gewoon doorgaan! Een vriendin en ik zijn lekker sushi gaan eten, althans, zij sushi en ik vleesgerechtjes. Zoals jullie misschien weten maak je mij niet blij met vis, iel.

De rest van de week heb ik gewoon gewerkt, tenminste, doordeweeks heb ik buiten het werk om weinig gedaan. Ik ben alleen even langs mijn vaste tattooshop geweest voor een nieuwe afspraak. Gelukkig kan ik al over een maand terecht. Stiekem hoopte ik natuurlijk eerder, aangezien ik al een afspraak had staan voor 30 mei bij een andere shop. Helaas is deze afgezegd.. Eind goed, al goed 😉

Vrijdagmiddag om 16.30 had ik ook eindelijk weekend! Yes baby. Ik was er echt aan toe, mijn benen waren zo moe! Redelijk op tijd dook ik mijn bedje in en sliep als een roosje. Zaterdag was ik redelijk op tijd op en startte mijn dag op de bank, eindelijk tijd om wat blogjes te lezen. Al de hele week weinig tijd voor gehad. Daarna ben ik vooral in huis bezig geweest. The usual, wasjes, badkamer en wc waren weer aan de beurt. Altijd fijn als dat weer klaar is! De rest van de middag heb ik aan mijn blog gewerkt en een hele berg foto’s geschoten. Goed bezig!

Eigenlijk was het de bedoeling om naar Duitsland te gaan het weekend, maar uiteindelijk kwam het toch niet zo goed uit. Uiteindelijk heb ik de zaterdag dus vooral nuttig besteed. Rond etenstijd was ik alweer vertrokken en had ik een gezellig avondje met een vriend van mij. We gingen naar de bios, de film ‘the circle’. Wat een slaapverwekkende film was dat zeg, bleh. Langdradig, vaag en saai. Totaal geen aanrader dus!

Zondag was een leuke dag! We gingen er een dagje op uit, namelijk naar de zwarte markt in Beverwijk. Een hele wereldreis vanuit Brabant, maar dat was het waard. We slenterden wat rond op de markt, propten ons vol met eten shopten een aantal spullen 🙂 Het was een geslaagd dagje die we afsloten met een etentje bij Amigo’s.

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_4618

Eindelijk weer eens een andere lipkleur! Moet er altijd even aan wennen, maar als ik het zo zie vind ik het eigenlijk wel heel leuk 🙂

img_4623

Zelfgemaakte spaghetti carbonara 🙂 lekker joh!

img_4632

Even een momentje vastleggen van ons gezellige uitje 🙂

img_4570

Net voordat ik naar het werk vertrek – en de zon al naar binnen schijnt – staat dat beest van mij al in de zon te genieten. Hij lijkt zo erg op mij 😛 dat zou ik namelijk ook doen, haha.

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Ik won € 20,- social deal tegoed!
 • Samen met een vriendinnetje sushi eten.
 • Eindelijk weer eens wat leuks doen met een vriend van me.
 • Een gezellig uitstapje met Moederdag <3

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • family-time
 • creativiteit
 • (vr)etennnn
 • gezelligheid

Heb jij een fijne week gehad?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0