• October 25, 2021

Een week met heel veel uitersten, dát was vorige week. Het ene moment lig je te zweten als een otter, het volgende moment moet je weer je winterjas aan en word je natgeregend. Tussen alle drukte door heb ik veel leuke dingen gedaan, maar heb ik ook een heleboel traantjes gelaten. Hoe/wat/waar lees je vandaag 😉

img_4731

Maandag had ik toch wel een beetje opstartproblemen hoor..  Het weekend was mega leuk, maar ook erg druk. ‘Time flies when you’re having fun’ is zo’n heerlijk cliché die in dit geval erg toepasselijk is 😉 Zo’n wekker om 6.25 uur valt me dan toch een beetje zwaar, hihi. Gelukkig ben ik na een aantal uurtjes werken niet meer moe en kan ik met frisse moed aan mijn nieuwe week beginnen. Nu ik ook managerstaken krijg op het werk lijkt de tijd voorbij te vliegen. Bijkomend voordeel!

Afgelopen week ging ik 2 keer naar de bios. Ik ben naar Unlocked geweest én naar A dogs purpose. Allebei aanraders! Unlocked is wel een typische actiefilm, maar desondanks erg spannend (vonden wij). En A dogs purpose… LOVE IT. Ja, met allemaal hoofdletters. Heel veel hartjes voor deze film. Ik heb het ook niet droog kunnen houden tijdens deze film. Tot 2 keer toe heb ik een aantal traantjes gelaten.. A dogs purpose is zó mooi. Wel een aantal zielige stukjes, maar dat maakt de film compleet. Must see? JAAAA.

Woensdag was ik lekker vrij, dus je begrijpt wel wat ik heb gedaan 😉 Mij kennende, haha. Ik heb de dag vooral buiten doorgebracht. Eerst maakte ik wat foto’s van een make-up look, en vervolgens zat ik nog een drankje te doen met een vriendin. Onder het genot van een ijskoud drankje en een portie nacho’s kletsten we lekker bij en genoten van de zon. Heerlijk. Instant summer feeling. Beetje jammer dat dit gevoel na een dag alweer verdwenen was, maar oké. We blijven optimistisch.

De rest van de week heb ik ook niet stil gezeten. Als ik erover nadenk besef ik me pas dat ik eigenlijk best veel heb gedaan, haha. Zo ben ik nog bij een vriendin op bezoek geweest, heb ik mijn tante in het huis geholpen en ben ik ook nog naar de opening van Søstrene Grene geweest. Iedere keer als ik in Den Bosch ben ga ik even bij die winkel naar binnen, vind ’t zo’n toffe winkel! Super blij was ik, toen ik hoorde dat we er in Eindhoven ook een zouden krijgen. Natuurlijk nam ik ook even een kijkje bij de opening en haalde een leuke goodiebag op. Yay!

En hoe mijn weekend was? Niet zo boeiend, haha. Als ik het weekend moet werken plan ik vrij weinig, zoals je wellicht gewend bent van mij, hihi. De tijd die ik over had naast mijn werk heb ik vooral besteed aan huishoudelijke taken en quality time met mijn vriend. Want dat is óók heel belangrijk!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_4778

Een ‘Mijn week x 4’ zonder Kenzo… kan natuurlijk niet. Meneer is ook zo fotogeniek 😛

img_4817

Deze bbq chicken wraps waren zó lekker! Echt een aanrader.

img_4799

Leuke hebbedingetjes bij Søstrene Grene. Wil. Het. Allemaal.

img_4816

Een random selfie kan natuurlijk ook niet ontbreken. Die zit er vrijwel wekelijks bij, hihi. Baal een beetje van mijn haar trouwens. Het blonde wordt zo snel warm 🙁 Beetje jammer, want dat is juist niet wat ik wil. Binnenkort maar weer eens terug voor een toning.

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Niet hoeven werken terwijl het heerlijk weer was.
 • Met een vriendin in de zon genieten op het terras, lovely!
 • Verwend worden met perspakketjes, ik ben nog steeds ontzettend dankbaar hiervoor.
 • Naar de opening van Søstrene Grene mogen gaan om een toffe goodiebag op te halen en te shoppen.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • drukte
 • medeleven
 • gezelligheid
 • dankbaar

Heb jij ook zo genoten van het lekkere weer woensdag? Of was je druk aan de studie of aan het werk?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0