• October 20, 2021

Afgelopen week was er één voor in de boeken! We hadden zomers weer, ik deed een hele leuke aankoop en deed heel veel dansjes bij Intents festival. Ontzettend weinig geslapen, maar wel heel veel lol gehad. Na dit artikel zijn jullie weer helemaal op de hoogte van al mijn hoogtepuntjes afgelopen week! Ben je benieuwd?

lascana-2
Als ik dit schrijf kamp ik nog met de ‘gevolgen’ van afgelopen week, maar dat is niet erg 😉 Het was ’t allemaal waard! First things first, ik zal even beginnen bij het begin. Ik begon de week namelijk weer met mijn vrije maandag, dit heb ik namelijk om de week. Er zitten dus niet alleen maar nadelen aan wanneer je in het weekend moet werken. Als ik het weekend heb gewerkt ben ik de maandag erna vrij. Goed geregeld dus!

Wat ik verder nog zoals heb gedaan afgelopen week? Wonderbaarlijk genoeg ben ik níet naar de film geweest. Dat is vrij uniek voor mijn doen, haha. We hadden weinig tijd en/of films draaiden vaak te laat. Op zich ook niet erg, een week zonder film overleef ik wel! Naast werk heb ik lekker aan mijn blog gewerkt en hier en daar zelfs van het lekkere weer mogen genieten. Zo fijn als je ook eens wél vrij bent. Op zo’n dag ben ik vooral op het balkon te vinden, inclusief hond, want die geniet lekker mee.

In de titel heb ik het over nieuwe ‘skoen’ oftewel; nieuwe schoenen. Ik kocht namelijk een heel tof paar schoenen. Op zich is dat niet zo bijzonder, ik koop weleens vaker een nieuw paar. Maar deze keer waren ze ook nog eens spotgoedkoop! Ik ging namelijk een kijkje nemen bij de Nike outlet in Eindhoven en vond ik een heel mooi paar sneakers. Deze waren afgeprijsd naar € 25,- en vervolgens bleek er bij de kassa nog eens 30% procent vanaf te gaan. Uiteindelijk betaalde ik dus maar € 17,50! Zo blij als een kind liep ik de deur uit met mijn mega aankoop! Yay, dat zijn nou leuke dingen.

De rest van de week heb ik buiten het werk om volgens mij niet al te veel gedaan. En toch vloog de tijd letterlijk aan mij voorbij. Het was zelfs zo erg dat ik ’s ochtends wakker werd en me afvroeg welke dag het nou was?! Ik was gewoon letterlijk het besef kwijt, haha.

En toen was het weekend aangebroken. Hét weekend waar we al weken – of stiekem al maanden – naar uitkeken. Er stond namelijk een weekend Intents festival op de planning. Na een koud feestje met Koningsdag hoopte ik toch stiekem wel op beter weer. Nou, dat kregen we! Het was het andere uiterste 😛 Dansjes doen met 36 graden is bijna niet te doen joh! Toch ben ik met heel veel water en goed insmeren een heel eind gekomen. Gelukkig niet verbrand en wel een kleurtje meegepikt. Oh, en uiteraard heb ik genoten van de muziek en leuk gezelschap. Later deze week volgt er nog een uitgebreide plog over dit weekend, dus ik ga er vandaag niet al te diep op in.

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_4826

Wij waren aan het wachten op het zonnetje!

img_4967

Weer even een selfie van ons twee! Zoals je ziet heeft hij er net zoveel zin in als ik 😉 #not

img_4897

Daar zijn ze! Helemaal happy hiermee 🙂

img_4982

Festival time, zon, gezelligheid én kriek! Mijn dag kan niet meer stuk.

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Hele toffe schoenen scoren voor een hele lage prijs.
 • Op mijn vrije dag lekker op het balkon liggen en genieten van het weer.
 • Complimentjes krijgen over mijn werk, voelt goed!
 • Een geweldig feest-weekend hebben op Intents.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • hitte
 • vrolijkheid
 • feesten
 • plezier

Wat heb jij gedaan in de hitte van afgelopen week? Heb je jezelf opgesloten op een koel plekje of heb je lekker de zon opgezocht?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0