• October 20, 2021

En zo zijn we alweer bij de 37e editie van mijn alternatief op de ‘standaard photo diary’. Ook afgelopen week heb ik niet stil gezeten, maar ben ik lekker druk in de weer geweest. Zo moest ik nog dagen bijkomen van Intents, verrasten we mijn collega met een afscheidsdiner en vertel ik je over de Hair Fashion Night. Kijk je met me mee?

img_4964

Ik weet nog dat ik met het idee zat te spelen om eens een leuke draai te geven aan mijn standaard photo diary. Ik was het zat om deze iedere zondagavond nog (af) te moeten maken, en daarnaast vond ik het ook maar saai aangezien iedereen dit op deze manier deed. Ik wilde wat anders! Ik wil een unieke twist geven, maar het wel lekker persoonlijk houden. Daaruit is het idee voor ‘Mijn week x 4’ ontstaan. En vandaag alweer nummertje 37. Time flies!

Ik had wat werk betreft een lekker kort weekje. Ik startte met 2 vrije dagen die ik vooral lekker lui heb doorgebracht. Maandagochtend moesten we ons oh zo knusse huisje verlaten en was het weer tijd om naar huis te gaan. Hoewel ik nog wel een dagje had willen blijven vond ik het toch ook wel heel fijn om weer lekker richting huis te gaan. In je eigen bed slapen blijft toch het lekkerste 😉 Daarnaast had ik Kenzo ook wel een beetje gemist dus ik was blij dat ik ‘m weer op kon gaan halen.

Na alle vrije dagen was het weer tijd voor een drukke werkweek. Heel wat uurtjes heb ik op het werk doorgebracht afgelopen week. Het leek wel of ik een hele week moest bijkomen van Intents, ik had nog steeds last van vermoeide voeten/benen 😛 Ik word oud denk ik, haha. Toch heb ik tussen het drukke werkschema door toch een aantal leuke dingen weten te proppen. Zo zijn we bijvoorbeeld naar 2 films geweest, namelijk Baywatch en Snatched. Allebei erg vermakelijk, wij hebben in ieder geval weer lekker kunnen lachen. Wij waren niet de enige trouwens… Er zaten een stel mensen in de zaal die werkelijk om ieder grapje moesten lachen. En dat is nog tot daaraan toe, maar ze lachten zó hard! Wij keken elkaar geregeld aan, zo van “uhm, oké…?!” Haha. Ach, ieder z’n ding.

Mijn weekend was niet heel bijzonder. Vrijdagavond hebben we lekker vlees op de bakplaat gegooid terwijl we lekker knus op ons balkonnetje zaten. Lekker! En verder? Verder voornamelijk gewerkt, dus buiten dat heb ik niet zoveel gedaan. Maar stiekem vind ik dat ook het fijnste als ik moet werken 🙂

Ik heb trouwens een leuke winactie lopen! Ik mag namelijk 2x een make-up pakketje van Elf make-up weggeven. Je ontvangt dezelfde items als die ik heb gekregen, maar je mag ook nog een kleurkeuze doorgeven als je hebt gewonnen. Lees hier wat je moet doen om kans te maken, het is niet veel..!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_5088

Meneer was een beetje chagrijnig, valt het op..?

img_5083

Zonnebaden. Heerlijk joh.

img_5110

Kenzo kwam heel schattig erbij liggen 🙂 De schat.

img_5156-1

Vorige week ontving ik een tof haarpakket ter ere van de Hair Fashion Night op 15 juni. Helaas ben ik verhinderd, anders was ik zeker even een kijkje gaan nemen bij de VIP showcase van de Hair Fashion Night. Dit is hét event om de laatste haartrends te ontdekken. Sounds good to me! Veel verder dan een staat en knot kom ik namelijk niet. Ik denk dat dit wel herkenbaar is voor velen van ons, dus mijn ‘kennis’ bijschaven op dit gebied zou geen overbodige luxe zijn 😉 Ik kan in ieder geval aan de slag met deze – hopelijk – fijne producten!

“L’Oréal Professionnel heeft speciaal voor jou de top 10 haartrends van het seizoen geselecteerd, allemaal gespot op de catwalk tijdens Fashion Week: Nu Waves, Front Braid, Curl Bowl, Venus Waves, Mohawk Braid, Pony Tail, Wob, Messy Side Braid, Shaggy Hair en Braided Bun. Voor welke look ga jij? Can’t wait? Probeer ze nu alvast uit op de Style My Hair App.”

Als het je leuk lijkt om hierbij aanwezig te zijn dan kun je een kijkje nemen op de website van L’Oréal. Via de website kun je jezelf makkelijk en snel inschrijven voor een sessie bij een salon bij jou in de buurt.

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Eindelijk een keer op schema liggen mbt mijn blog en zelfs vooruit kunnen werken. Zó fijn!
 • Twee keer naar de bios; Baywatch en Snatched. Allebei erg leuk en lachwekkend.
 • Er kwamen afgelopen week een aantal leuke pakketjes binnen 🙂
 • Lekker in mijn vel zitten. Niet altijd, maar over het algemeen voel ik me goed. Yes.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Hitte
 • Inzicht
 • Happy
 • Zomergevoel

Wat was jouw blijmaker van afgelopen week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0