• October 18, 2021

Griekse boertjes en een verdwaalde duif? “What the F heb jij nu weer uitgespookt?!” hoor ik je denken. Dat ga ik jullie vandaag weer vertellen 😉 Ik heb namelijk weer een gezellige week achter de rug met een hoop leuke dingen. En oh, de duif komt natuurlijk ook nog even aan bod in dit artikel.

img_5322

Wat een week! Ik begon de week op 2e pinksterdag en lucky me, ik was vrij 🙂 In eerste instantie hadden we besloten om lekker thuis te blijven en het huishouden te doen, maar het was zo lekker weer dat het toch wel kriebelde om naar buiten te gaan. Vrij spontaan besloten we om toch de deur uit te gaan en daarom reden we op ons scootertje richting de dierentuin. Zó leuk om een dierentuin in eigen woonplaats te hebben! Het was een gezellig dagje uit en we hebben weer lekker kunnen genieten en lachen om alle dieren.

Op dinsdag was ik bij mijn tante op bezoek en toen vertelde ze mij over ‘dé verdwaalde duif’. Sinds de vorige dag zat er namelijk een duif in de tuin. Nu is dat niet zo gek, maar in dit geval wel. Dit was namelijk niet zomaar een duif, maar een Duitse verdwaalde duif. Schijnbaar had hij de verkeerde afslag genomen, haha. Ja, het kan dus echt! Gelukkig had hij – ik noem de duif een ‘hij’ – een ring om en kon er zo contact worden gelegd met de eigenaar. Als het goed is zou de duif vanzelf weer wegvliegen.. Niet dus! Na een aantal dagen – en héél veel poep – hebben ze de duif vlakbij de grens uitgezet. Hopelijk komt het beestje weer veilig thuis.

Daarna was het tijd om weer volle bak (is dat Brabants?) te gaan werken. Nu ik ook managerstaken erbij heb gekregen vlieg de tijd letterlijk aan mij voorbij, niet verwacht. Hoewel het dus wat meer energie kost vind ik het erg leuk. Zaterdagavond om 21.00 uur was het zover : WEEKEND!

En wat ik nog meer heb uitgespookt?! Van alles! Zo ben ik gezellig bij een vriendin op bezoek geweest en heeft ze toen ook meteen mijn nagels gedaan. Toch wel fijn hoor, als je het niet zelf hoeft te doen, hihi. En verder, the usual. Beetje huishouden, beetje bloggen, beetje chillen. En wat nog meer? Eindelijk weer Orange is the new black gekeken! Zó lang opgewacht, en inmiddels zijn weer helemaal verslaafd. Wie heeft ook alweer gekeken?

Zondag zijn we gezellig uit eten geweest met z’n allen in verband met de verjaardag van mijn schoonmoeder. We aten bij de Griek, daar kun je me altijd blij mee maken 😉 Nom. Dan neem ik die ‘Griekse boertjes’ achteraf wel voor lief, haha.

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_5322

Normaal laat ik de (5e) uitgelichte afbeelding nooit zien verderop in dit artikel, maar nu doe ik het graag! Ik wil deze foto namelijk nog even toelichten. Dat leuke telefoonhoesje heb ik namelijk zelf mogen ontwerpen via Egosketch en hij kwam vorige week binnen. Toen ik door leuke wallpapers zat te scrollen en deze tegenkwam wist ik dat het deze het moest worden 😉 Een leuke reminder aan jezelf. Het was erg makkelijk om mijn eigen telefoonhoesje te ontwerpen, en het resultaat is tof geworden! Wat vind jij ervan?

img_5204

Peace! Waarom ik nooit zo’n foto maak?! Omdat ik mijn kromme vingers altijd zo lelijk vind, haha.

img_5150

Daar is ie dan, dé verdwaalde duif. En honger dat ie had 🙂 Gelukkig werd er goed voor hem gezorgd.

img_5221

So sunny! Helaas duurde dit maar even en werd het in de middag heel bewolkt, maar gelukkig heb ik er lekker van kunnen genieten 🙂

img_5241

Nieuwe schoenen, nieuwe nagels 🙂 Ik ben blij!

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Onverwacht een héél tof mailtje in mijn inbox vinden mbt een samenwerking. Dit was toch een blog bucket list item. Als ik zo’n bucket list had in ieder geval 😉 To be continued!
 • Een gezellig etentje ter ere van de verjaardag van mijn schoonmoeder. De Griek is altijd een goed idee. Bunkeren!
 • Op 2e pinksterdag lekker spontaan naar de dierentuin gaan met mijn vriend. Moeten we vaker doen.
 • Lekker bezig zijn met mijn blog, fotografie en alles wat hierbij komt kijken 🙂

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Ontspanning
 • Drukte
 • Productiviteit
 • Blogplezier

Met welk steekwoord zou jij jouw week omschrijven?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0