• October 20, 2021

En er is weer een week – letterlijk – aan mij voorbij gevlogen. Een week met pijn, maar ook een mooie tattoo en daarnaast nog een aantal drankjes, leuke pakjes en andere toffe dingen. Er is weer een hoop gebeurd, dus ik heb weer genoeg te lullen vandaag. Lees je met me mee?

img_5276

Ik ga niet weer vertellen dat de tijd vliegt en dat het cliché dus écht waar is. Daar zal ik jullie niet opnieuw mee vermoeien 😉 Waarschijnlijk ben ik niet de enige ben die dit zo ervaart. Anyway, een nieuwe week, dus ook een nieuwe ‘Mijn week x 4’!

Afgelopen week stond vooral in het teken van mijn nieuwe tattoo. Althans, daar keek ik het meeste naar uit. Eigenlijk al maanden, en nu was het eindelijk zo ver. Yes! Hoewel het me deze keer toch een beetje tegenviel – qua pijn – ben ik blij dat ik toch heb doorgezet. Ik ben er tot nu toe al super blij mee, maar weet stiekem toch ook vrijwel zeker dat dit zeker niet de laatste was.. Het is echt verslavend!

De dagen hierna waren lang en druk! Ik had allemaal lange diensten – en een drukke agenda – waardoor ik weinig gedaan heb behalve werken, slapen en eten. Ik was zelfs 2 dagen helemaal niet actief op Instagram, dat is wel uniek voor mij hoor, haha. Ook heb ik nauwelijks tijd gehad voor mijn blog, maar ook om artikelen van jullie te lezen. Wanneer ik dan om 21.30 uur binnen loop ben ik blij als ik nog even op de bank kan liggen en de dag doorspreek met mijn vriend voordat ik weer ga slapen. Dan heb ik weinig zin om nog ‘verplicht’ wat artikelen te lezen..

Gelukkig stond er een vrij weekend op de planning! Na 2 weekenden achter elkaar gewerkt te hebben was ik nu lekker vrij. Ik begon mijn weekend met een nieuwe aflevering van Orange is the new black, op de bank samen met vriend en hond. Zoals het hoort. Fijn begin van het weekend!

Zaterdag sliep ik uit en ging daarna richting zonnestudio. Even 20 minuutjes me time, was fijn! Mocht je je afvragen “onder de zonnebank met je nieuwe tattoo”?! Nee. Natuurlijk ben ik er wel onder geweest, maar ik heb mijn bovenarm netjes afgedekt waardoor deze niet werd blootgesteld aan de lampen 😉 Don’t worry! Daarna nog een klein rondje door het city centrum en toen weer richting huis. De buit? Een nieuwe dweil! Yes! En best wel dom, maar ik ben zo blij met dit ding. Voorheen hadden we een mop, maar ik vind dat dus echt drie keer niks. Deze was ook een stuk duurder, maar véél fijner.
Tja, je bent een #echtehuisvrouw of je bent het niet 😉

In de avond hadden we nog een verjaardag en buiten dat was het een redelijk rustig weekend. Voor zondag had ik nog allerlei plannen gemaakt (lees: huishouden/bloggen) maar uiteindelijk lag ik de hele middag en avond plat omdat ik uit het niets barstende koppijn kreeg 🙁 Daar gingen mijn plannen. Hierdoor kon ook ons bioscoop uitje niet doorgaan, maar gelukkig kreeg ik vriendlief wel zo ver om een mc flurry voor mij te scoren. Dat maakte mijn dag weer een beetje beter 😉

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_5443

Zijn jullie de Kenzo spam al beu…?

img_5284

Daar zat ik dan! Helemaal ready voor een nieuwe tattoo.

img_5526

Ik vond deze stiekem zo leuk. Enthousiaste Kenzo die helemaal blij was dat hij mee mocht. Op de foto staan we trouwens stil en heb ik ‘m goed vast 😉

img_5472

Ja, ik val in herhaling. Deze foto heb ik zondag al gedeeld, hihi. Maar ik vind het jurkje zo leuk…

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Mijn nieuwe tattoo kan in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken 😉 Blij mee!
 • Een aantal leuke pakketjes binnenkrijgen, waaronder een jurkje die ik kocht via United Wardrobe.
 • Gezellig verjaardagsfeestje bij een vriendinnetje.
 • Eindelijk lekker weekend vieren en tot rust komen. Needed it!

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven :

 • Drukte
 • Hitte
 • Rust
 • Stress

Hoe was jou week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0