• October 19, 2021

img_5556

Afgelopen week was leuk! Ik spotte heel veel diertjes in de dierentuin, droeg eindelijk weer mijn ‘indianen-broekje’, maar had het met vlagen ook bloedje heet. En de rest? Dat zie en lees je weer in dit artikel 🙂

Het was maandag en ik was vrij; jeej! Goed begin van de week hoor, het was ook nog eens lekker weer dus ik was weer op mijn stoel op het balkon te vinden. Uiteraard inclusief hond. Goed vertoeven zo!

Na  al die vrije tijd moest er weer gewerkt worden. Er stonden namelijk 4 dagen werken op de planning. Let’s do this! Het beloofde een ‘hete’ week te worden, dus moeten werken in die hitte is dan toch wel een kleine tegenvaller. Zelfs met airco. Je voelt het toch wel dat het zo warm is. Ik werd enorm gaar en moe van dit weer. En hoewel ik altijd zeur dat ik zomer wil, ben ik nu wéér degene die zit te klagen. Oeps. Tja, dit is gewoon het andere uiterste. Doe mij maar gewoon een graad of 25 en je hoort mij niet klagen 😉 Maar hey, we wonen in Nederland. Het land van de extremen…

In mijn Pathé app zag ik dat er weer een nieuwe horror film draaide dus ik heb mijn 2 film vriendjes bij elkaar getrommeld en daar zaten we dan! Te kijken naar ‘It comes at night’. Jeetje, wat een bout film. En hoewel dit wel vaker het geval is bij horror films baalde ik toch.. Weer anderhalf uur tijd van mijn leven verspild, haha. Er gebeurde maar weinig, pas op het einde werd het spannend, maar uit het niets was de film voorbij. Domper!

Woensdag ben ik met een vriendinnetje uit eten geweest 🙂 We gingen naar First Floor in Eindhoven, mede mogelijk gemaakt door Het laatste tafeltje. Een artikel volgt nog, dus ik ga niet teveel verklappen. Behalve dat we enorm genoten hebben!

Toen was het ineens zo ver. Na al het bikkelen op het werk was het eindelijk vrijdagmiddag 15.00 uur. WEEKEND! Yes, baby. Hier heb ik enorm naar uitgekeken. Om het weekend in te luiden sprak ik met een collegaatje af voor een rondje centrum en een paar drankjes. Heerlijk hoor, wetende dat er de volgende dag geen vervelende wekker gaat zijn…

Het weekend stond voor de deur! Tijd om naar de dierentuin te gaan, en mijn ouders gingen gezellig met ons mee. De zon was ver te zoeken en er vielen zelfs wat druppels, maar dat mocht de pret niet bederven. We hebben een hele leuke dag gehad en hebben een berg foto’s gemaakt en gelachen. We sloten deze leuke dag af met een etentje bij één van onze favoriete restaurants; juffrouw tok. Lekker kluiven!

Zondag was het tijd voor een heleboel me time. Mijn vriend was naar de het circuit in Assen voor de MotoGP dus ik had
– voor de verandering – een keer een (weekend) dag voor mezelf. Heerlijk! Deze heb ik optimaal benut met heel veel chillen, bloggen en opruimen. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een hele dag heb gehad waarop ik geen plannen of afspraken had. Ik nam het ervan!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week: 

img_5638

Foto’s van ons zien er meestal zo uit…

img_5592

Food-baby vs. buik-baby

img_5561

From where I stand.. Heerlijk, korte broeken weer! Ik ben meestal de koukleum die zich altijd warmer kleed dan de gemiddelde persoon, dus dat ik nu óók in een korte broek kan is ideaal.

img_5674

Wat een schatje! Hij kwamen even kijken bij mijn moeder in rolstoel 🙂

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Een hele dag genieten van een heleboel me time
 • Een vriendinnetje gezellig mee uit eten nemen
 • Met mijn vriend en ouders een dagje naar de dierentuin
 • Lekker aan mijn blog kunnen werken

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven :

 • Familie
 • Fun
 • Dieren
 • Hitte

Heb jij ook geklaagd over het weer, of vond je het wel prima zo?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0