• October 25, 2021

Een week met heel veel nieuwe en ook spannende dingen. Zo kreeg mijn haar weer een knip- en verfbeurt, maar kreeg ik ook weer nieuwe nagels én spannnend nieuws. En oh, ik spotte ook nog een geit tegenover de supermarkt. Aan de riem?! Je weet wel, waarmee je een hond uitlaat..Wil je het zien?

Het was weer een fijne week! Een beetje zoals de afgelopen weken ook zijn geweest. Beetje druk, maar toch hier en daar een aantal lekkere rust momenten. Ook heb ik er weer een aantal leuke dingen tussen weten te proppen.

Om de week ben ik op maandag vrij, dus dat was ook deze keer weer het geval. Stiekem altijd wel lekker om zo de week te starten 😉 Iedereen heeft het zwaar, zo vlak na het weekend. En ik? Ik draai me gewoon nog een keer om, hihi. Wat ik op zo’n dag allemaal doe? Van alles en nog wat! Meestal probeer ik op zo’n dag het huis een beetje bij te houden, boodschappen te doen en lekker te chillen. In feite is deze dag mijn – verlate – zondag, aangezien ik het weekend ervoor heb moeten werken. Dus een beetje relaxen is geen overbodige luxe!

Woensdag stond er eindelijk (!) een kappersafspraak gepland. Mijn vaste thuis kapster kwam weer langs en nam mijn haren onder handen. Het was weer nodig, zullen we maar zeggen. Met een klein puntje minder en een tintje donkerder op de aanzet was ik weer helemaal happy. Grappig om te zien wat een verschil zoiets kan maken 🙂 Ik kan er weer even tegenaan! Diezelfde avond kwamen er ook nog vrienden langs, dus we kletsten lekker bij en keken wat tv. Gezellig!

Wat ik verder nog heb gedaan afgelopen week.. We zijn naar de film geweest! Naar the mummy, en ik vond ‘m zo goed. Echt een aanrader. Enne, over aanraders gesproken.. Ik schreef vorige week een artikel over films die ik in de bioscoop heb gezien, en ik deel hierin ook of ik het aanraders of afraders vind. Al gezien?

Op zaterdag kwamen mijn ouders weer op bezoek, dus we kwamen weer bij elkaar om even bij te kletsen. Er was namelijk spannend nieuws. Het is nu officieel. Mijn moeder staat vanaf nu op de lijst voor een longtransplantatie. Enorm spannend! Hoewel ik eerst altijd dacht “ohhh, duurt nog jaren joh” komt het nu toch wel heel dichtbij. De arts had het schijnbaar over een gemiddelde wachttijd van zo’n 7-9 maanden (!). Dat is zo kort dag. Ik heb er nooit zo bij stil gestaan, maar nu ga je er toch wat meer over nadenken. Zo’n operatie is natuurlijk ook niet geheel risicoloos, dus dat is altijd spannend. Ik probeer gewoon van het positieve uit te gaan en hoop dat alles meezit en mijn moeder over een tijd weer een ‘normaal’ leven kan leiden. Dat verdient ze.

Op zondag moest er weer gewerkt worden. Beetje een tegenvaller aangezien ik zaterdag wel lekker vrij was, maar ach. De dag vloog voorbij en voor ik het wist zat mijn dienst erop 🙂 Inmiddels had ik enorme honger, en dat was maar goed ook! We zouden namelijk gaan steengrillen met vrienden, hadden een tijd geleden eens zo’n bon gekocht via Socialdeal. Uiteindelijk werd het een choatische bedoeling daar, maar het eten smaakte gelukkig wel goed, hihi. We hebben onze buikjes rond gegeten!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Nieuwe nagels! Klaar voor de zomer 🙂

Check dit dan! Ik moest even 2 keer kijken hoor. Een geit, aan een riempje. Why?!

Hebben jullie de nieuwe winactie al gespot? Enne, doen jullie ook al mee?

Kenzo met zijn lievelings knuffel. Kijk dan ook hoe hij ‘m ‘vasthoudt’, zo cute!

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Eindelijk weer iets aan mijn haar laten doen. Het was nodig!
 • Genieten van een mega spannende film, The mummy.
 • Mijn ouders weer zien.
 • Lekker door de kringloopwinkel struinen.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Spanning
 • Stress
 • Hoop
 • Plezier

Ben jij ook altijd zo blij als je weer bij de kapper bent geweest?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0