• October 20, 2021

Afgelopen week had ik me toch een vakantiegevoel te pakken?! Héérlijk! Ik was een paar dagen bij ‘Hotel Mama’, maar ging ook nog het weekend weg met mijn vriend. We brachten een nachtje door in het meest toffe hotel ooit, en namen een kijkje bij Bakers Dough. Je weet wel, waar ze dat eetbare koekjesdeeg hebben… 😉 Kijk je weer met me mee?

Wat een fijne week was afgelopen week! Ik hoefde alleen maar op maandag en dinsdag te werken, de rest van de week was ik namelijk VRIJ. Je begrijpt dat het voelde als een mini vakantie… Op woensdagavond zat ik in de auto richting mijn ouders, oftewel ; hotel mama, hihi. Het waren weer gezellige dagen! Wat we deden? The usual. Uren door de stad lopen, beetje shoppen, beetje rondkijken en samen wat lekkers eten. Gezellig! En oh, mijn moeder was zo lief om een speciaal gerecht te koken die we vroeger altijd aten, nomnom. Sommige dingen smaken thuis bij je ouders toch het beste!

Op vrijdagavond was het weer tijd om richting huis te gaan. Diezelfde avond zou er namelijk een vriendin langskomen om Kenzo op te halen. Meneer ging een nachtje logeren omdat wij het weekend naar Rotterdam gingen. Het zijn dikke vrienden, dus Kenzo is altijd reuze blij als hij met Marjolein mee mag 🙂 Super leuk, en ook heel erg fijn dat hij altijd daar terecht kan. En hoe leuk hij het ook vindt, voor mij is het minder leuk, haha. Misschien een beetje overdreven, maar ik mis ‘m echt als hij er niet is. Ik ben echt een kneus, I know…

Zaterdagochtend was het tijd om de spullen te pakken en richting het station te gaan. Er stond namelijk een heel tof weekend op de planning! Ik was gevraagd om een nachtje te komen logeren in het CitizenM hotel in Rotterdam. Hoe vet is dat?! Stiekem was dit toch wel een ‘dingetje’ die ik altijd al eens mee heb willen maken. We waren ontzettend benieuwd naar het hotel en onze kamer. Nou, onze verwachtingen waren overtroffen! Ik ga hier nog een artikel over schrijven, dus stay tuned.

Natuurlijk hebben we meer gedaan dan enkel op onze – veel te toffe – hotelkamer hangen. We zijn de stad in geweest, maar hebben ook een kijkje genomen in de Markthal. Tja, dat hoort er eigenlijk gewoon bij hè?! Hoewel we ons er iets anders bij voor hadden gesteld, vonden we het erg leuk om daar eens rond te lopen. Wel gevaarlijk hoor, je koopt er zoveel lekkers..! Verder zijn we lekker gaan eten bij La Cubanita, wat trouwens ook echt een aanraders is. Al denk ik dat wij de enige zijn die hier nooit eerder hadden gegeten, maar dat terzijde, haha. Op loopafstand bleek de hotspot ‘Bakers Dough’ te zijn, dus ook hier zijn we even gaan kijken en proeven. Lekkerrrr!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Blij – en make-up loos – gezicht nadat Kenzo en ik veilig in Duitsland waren aangekomen 🙂

Even lekker winkelen samen! Het weer was na wat regen weer helemaal omgeslagen, het zonnetje kwam door.

Ik ging voor een original bakers dough, met frambozenijs, vanille fudge én marshmallows. Jammie!

Hoe gaaf is dit uitzicht?

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Maar liefst 5 dagen vrij. Ik had echt een vakantiegevoel hoor, jongens!
 • Gezellig op bezoek bij mijn ouders. Lekker shoppen, relaxen en tijd met elkaar doorbrengen.
 • Een nachtje mogen logeren in het CitizenM hotel in Rotterdam. Blijft bijzonder dat ik dit mag doen 🙂
 • Heel veel lekker eten. La Cubanita, Bakers Dough, Banana leaf… Never not eating.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • bijtanken
 • uitrusten
 • gezelligheid
 • plezier

Vraagje aan de bloggers : wat was het leukste dat jij hebt mogen doen dankzij je blog?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0