• October 18, 2021

Iedere week deel ik een terugblik van de afgelopen week. Geen standaard photo diary, maar een leuk alternatief hierop 🙂 Ik deel namelijk 4 foto’s, 4 blijmakers, 4 artikelen en 4 steekwoorden die me zijn bijgebleven. Vandaag klets ik jullie bij en vertel over ons glow golf avontuur, deel ik mijn mega pizza en doe ik lekker gek! Lees je weer mee?

De ene week ben ik een paar dagen vrij, en de andere week ben ik hard aan het werk. Afgelopen week was er één uit de laatste categorie 😉 Ik heb het weer lekker druk gehad, en hoe dichterbij de vakantie komt, hoe vermoeider ik lijk te worden. Alsof je lichaam ineens laat merken dat het tijd is voor vakantie, hihi.

Toch heb ik ook een aantal leuke dingen gedaan, in plaats van alleen maar druk bezig te zijn geweest. Woensdag ben ik met vriendinnen naar de ladiesnight geweest; Girls night out. Een erg komische, typische vrouwenfilm. Heerlijk op zijn tijd! Natuurlijk wonnen we weer niets, maar gezellig was het wel. Beetje jammer alleen dat er deze keer helemaal geen popcorn was?! Normaal krijg je bij de ladiesnight in Pathé een zakje popcorn, maar dit was deze keer veranderd in een zakje b-merk m&m’s.. Tegenvallertje!

De rest van de week heb ik (doordeweeks) weinig spannends gedaan behalve werken.. Best wel saai als ik er zo over nadenk, haha. Ook op zaterdag heb ik nog moeten werken, maar om 15.00 uur was het eindelijk tijd voor weekend! Samen met mijn vriend gingen we op weg richting de stad. Ik wilde namelijk een nieuwe lens voor mijn camera kopen, yes! Voor de zekerheid besloot ik mezelf toch nog even te laten adviseren, voor het geval dat de lens toch niet geschikt zou zijn voor mijn camera.. Nu voel je ‘m al aankomen.. De lens paste helemaal niet voor mijn camera, pfff. Het blijkt dat voor mijn camera eigenlijk weinig lenzen zijn, alleen van Sony zelf. Which means ; mega duur. Ik ben in ieder geval weer een hele hoop wijzer geworden en ben me eigenlijk al een beetje aan het oriënteren om toch voor een spiegelreflexcamera te gaan.

Het leek me wel een goed idee om het weekend in te luiden met een hapje bij Happy Italy. Inmiddels was dit alweer een eeuwigheid geleden, dus het ‘mocht’ wel weer 😉 Daarna pikten we nog een filmpje mee bij Pathé, we keken 2.22. Een bijzondere film waarbij je in het begin wel moest nadenken, maar waarbij later alles op zijn plek viel!

Zondag stond er weinig op de planning. Het werd hoog tijd om het huis weer eens flink aan te pakken, maar eigenlijk had ik daar helemaal niet zo zin in. Uiteindelijk kreeg ik poetsdrang en heb ik het hele huis gepoetst inclusief 3 wasjes weggewerkt. Niet bepaald ontspannend, maar het was fijn dat het er weer op zat. Kan ik er weer een weekje tegenaan 😉 Gelukkig was er ook nog ruimte om te chillen, dus mij hoorde je niet klagen. In de avond hadden afgesproken om met vrienden te gaan glow golfen, hadden we allemaal nog niet gedaan. Beetje jammer dat ik er zo slecht in bleek te zijn, hihi. Stiekem vind ik spelletjes toch iets leuker als ik er goed in ben.. Ook al werd ik laatste.. het was een gezellige avond. Moeten we vaker doen!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Eindelijk weekend! Wohoo!

Dat moeten we vieren met een veel te grote pizza! Uiteindelijk ging de helft nog mee naar huis, haha.

Cutie schildpad bij de Glow Golf.

Ik werd alleen bijna opgegeten! Zie je mijn hoofd in die bek?

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Met vriendinnen naar de ladiesnight
 • Genieten van een vrije zondag en lekker ‘rommelen’ in huis
 • Uiteten bij Happy Italy met mijn vriend
 • Aftellen tot ik vakantie heb

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • fun
 • werk
 • gezelligheid
 • drukte

Heb jij nog wat leuks gedaan afgelopen weekend?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0