• October 19, 2021

Afgelopen week was ik lichamelijk niet al te fit, maar probeerde ik er toch het beste van te maken! Door hier en daar wat rust te pakken heeft het gelukkig toch niet doorgezet en heb ik toch wat leuke dingen kunnen ondernemen. Zo ben ik bij een verjaardag van een vriendin geweest, genoot ik van een Mexicaanse lunch inclusief mojito. Wat ik nog meer deed zie je vandaag 😉

Wat een week, jongens! Helaas stond deze vooral in het teken van mezelf niet fit voelen ;( Het begon eigenlijk al anderhalve week geleden. Uit het niets voelde ik me een beetje ‘ziekig’ ofzo. Ken je dat gevoel? Dat lamlendige, futloze en slappe gevoel wat je krijgt wanneer je ziek wordt? Dat had ik dus afgelopen week. En helaas ging dit gepaard met lichte koorts en last van mijn buik. Mijn buik was gewoon van slag, en ik heb geen idee waarvan. Niet van besmette eitjes in ieder geval, haha.

Aangezien ik mezelf niet alleen maar ziek heb gevoel heb ik geprobeerd om hier en daar toch wat leuke dingen te gaan doen. Van alleen maar thuis zitten word ik op zijn zachtst gezegd niet blij! Uiteraard stond er weer een bioscoopbezoekje op de planning, kan ook niet anders. We gingen naar Baby driver. Ik denk eigenlijk wel dat dit tot mijn favoriete films van de afgelopen tijd behoort. Actie, een beetje humor én liefde. En meer ga ik er niet over vertellen, want dit kun je allemaal lezen in de nieuwe ‘Mijn 3 laatst bezochte bioscoopfilms’ die later deze week online komt.

Vorige week heb ik ook weer eens een bezoekje gebracht aan de podotherapeut. Na 10 jaar zonder zooltjes leek het me wel weer verstandig om nieuwe te laten maken. Dit platvoetje was wel weer toe aan een nieuw paar zooltjes, haha. En de podotherapeut was het hier helemaal mee eens. Als ik dit niet zou doen zou ik best wat klachten kunnen krijgen. En dat willen we niet! Hopelijk kan ik de zooltjes wel in bijna al mijn schoenen dragen. Ik herinner me namelijk nog dat het destijds altijd zo’n gedoe was. I don’t like gedoe, dat snap je wel 😉

Mijn weekend was vrij rustig. Vrijdag stond er eigenlijk een avondje kermis (lees : zuipen) op de planning, maar helaas voelde ik me niet goed genoeg om te gaan. Of beter gezegd, ik luisterde een keer naar mijn lichaam en pakte mijn rust! Ontzettend jammer, maar soms ontkom je er niet aan. Zaterdag had ik nog steeds verhoging, maar inmiddels was ik het thuiszitten beu. Hop, de deur uit. Ik was al blij dat ik er even uit kon om naar de supermarkt te gaan. In de avond had ik nog een verjaardag waar ik het ook niet mega laat heb gemaakt. Zondag stond er namelijk een lunch gepland met 2 vriendinnetjes en die wilde ik eigenlijk wel door laten gaan 😉 Gelukkig had ik zondag geen verhoging meer en voelde ik me weer bijn de oude. Het was gezellig!!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:


Zo ligt hij dus heel vaak.. Tussen 2 kussens in. Het is maar net wat je fijn vindt, haha.

Ik scoorde wat nieuwe plantjes voor in huis, wel zo gezellig. Snel nog een paar leuke potten halen 🙂

Dit ziet er toch heerlijk uit?! Was het ook! Nom.

Virgin Mojito! (Nee, ik ben niet zwanger) Deze vind ik vaak net wat lekkerder.

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Nieuwe laptop! Ik heb gewoon een MacBook Air, yes.
 • Na drukke dagen toch weer de tijd en rust te vinden om te bloggen. Voelt goed!
 • Weten dat er mensen zijn voor mij wanneer ik me rot voel.
 • Steeds meer lezen en hierdoor wat inzicht krijgen in mezelf en waarom ik me vaak voel, zoals ik me voel.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • belabberd
 • futloos
 • vriendinnen-tijd (ik speel vals…)
 • onrust

Heb jij nog leuke plannen deze week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

1