• October 18, 2021

Ik krijg alweer een lach op mijn gezicht als ik denk aan afgelopen week! Na lang wikken en wegen hakte ik de knoop door een bestelde een nieuwe camera, ik trad buiten mijn comfortzone en kocht in een impulsieve bui een nieuwe trui die nu al tot favoriet is gebombardeerd. Ik heb weer genoeg te vertellen, dus hopelijk lees je weer mee.


Ik ben al een tijdje aan het twijfelen over een nieuwe camera. En wie mij een beetje kent, weet dat ik een ontzettende twijfelkont ben 😉 Ik heb aan tig mensen advies gevraagd zodat ik een goede beslissing kon maken. Ging ik voor Nikon, of toch voor Canon? Als je veel mensen om advies vraagt krijg je natuurlijk ook vele – uiteenlopende – reacties. Dit maakte het kiezen voor mij nóg lastiger. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en ging ik voor Canon. Ik bestelde een Canon 1300D en kocht daar later deze week ook nog 50mm lens bij, naast de standaard kitlens. Zo. Nu kan ik voorlopig lekker vooruit!

De rest van de week was ik lekker druk met werk, as usual. Volgens mij zeg ik dit standaard in elke ‘Mijn week x 4’ haha. Eigenlijk was het de bedoeling om af te tellen tot we zaterdag weer dansjes konden gaan doen, maar vrij spontaan besloten we onze kaartjes te verkopen. Voor mij was vooral het weer een issue, er zou namelijk niet al te best weer voorspeld worden. En als ik ergens een hekel aan heb op een festival is het wel regen en kou. Gelukkig raakten we nog net op tijd onze kaartjes kwijt en konden we uitkijken naar een lekker rustig weekend…

Zaterdag wilde mijn vriend in zijn uppie naar Spiderman, omdat ik die film niet perse hoefde te zien. Ik besloot eens in de app te kijken welke films er nog draaiden en zag een film die net uit was en hoog op mijn lijstje stond : Everything, everything. Ik dacht  “doe eens gek, ik ga gewoon alleen”. Hoewel ik dat op vrijdag nog heel stoer vertelde vond ik het zaterdag toch wel een beetje spannend, hihi. Misschien voor een ander geen big deal, maar ik vond het ergens toch een beetje spannend om alleen naar de film te gaan. Waarom? Omdat ik bang was voor wat andere mensen zouden kunnen denken. Achteraf denk ik “dit is toch te gek”?! Waarom zou je niet alleen naar de film gaan?! Ik vind het eigenlijk best wel stoer dat ik dit gewoon heb gedaan en me niet tegen heb laten houden door stomme gedachtes. Nu ben ik niet van plan om regelmatig alleen te gaan – samen is toch leuker – maar als het voorkomt dat ik een film wil zien waar niemand mee naartoe wil/kan, dan sluit ik het niet uit dat ik weer alleen ga.

Nadat mijn film af was gelopen, en die van mijn vriend nog een uur zou duren, had ik mooi even tijd om de stad in te gaan. Ik wilde nog een nieuwe crème halen die momenteel in de sale was. Score! Ineens goot het eruit dus ik zocht snel wat dekking in de C&A… Even later stond ik buiten met 3 nieuwe items en een item die nu op mijn wishlist staat. Ho, dit was niet de planning! Ik kocht een hele leuke trui die ik nu al tot mijn favorieten heb gebombardeerd. LOVE IT.

Zondag was het tijd om eens optimaal te chillen. Zaterdag had ik daar namelijk helemaal geen tijd voor gehad. We waren de hele dag onderweg geweest en hadden nog geen moment rust gehad. Ik besloot dus lekker mijn chill outfit aan te trekken en lekker op de bank te hangen. Ik werkte lekker aan mijn blog, ruimde een beetje op in huis en deed het lekker rustig aan. Omdat ik vaak werk in de weekenden kan ik er ontzettend van genieten wanneer ik wel vrij ben.

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Kenzo met een beteuterd gezicht, haha. Met zijn nieuwe voer van Yarrah.

Deze jas met legerprint zou ik stiekem ook nog wel willen. Ik denk er nog even over na…

Één van mijn allereerste foto’s met mijn nieuwe camera en 50mm lens. Stiekem ben ik hier eigenlijk wel enorm blij mee. Een stuk scherper dan met mijn vorige camera, en zo mooi met die wazige achtergrond!

Daar is ie dan, met mijn nieuwste aanwinst.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Mezelf trakteren op een nieuwe camera én een 50mm lens. Zo happy mee!
 • Onverwachts een paar leuke aankoopjes doen bij C&A.
 • Spontaan uiteten gaan, zo gezellig.
 • Helemaal alleen naar de film. Buiten mijn comfortzone, maar toch vind ik het stoer dat ik het heb gedaan!

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Ontspanning
 • Gezelligheid
 • Spontaniteit
 • Rust

Hoe gaat het met jou? Waar kijk jij momenteel naar uit?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

 

0