• October 19, 2021

Back to life, back to realityyyyy! Aan alles komt een einde, zo ook aan mijn vakantie. Na 3 weken rust was het weer tijd om terug aan het werk te gaan! Het was meteen flink aanpoten, maar ik heb het toch maar mooi geflikt. Ook kreeg ik een make-over, ging ik naar de film waar ik de slechtste film ooit (?!) keek en ging ik gezellig met de hond op pad. Vandaag klets ik jullie bij!

Toch wel even wennen hoor, om na 3 weken weer aan het werk te gaan. Er moest weer gewerkt worden, dus de tijd van slapen zonder wekker was voorbij, hihi. Ik had meteen weer een volle werkweek inclusief weekend, dus het was weer even aanpoten! First things first, laat ik beginnen met het begin van afgelopen week.

Ik had geluk want mijn vakantie werd met één dag verlengd. Ik was maandag nog lekker vrij, yes! Ik kon nog heel even rustig aan doen.. En dat deed ik! Samen met een vriendin ging ik nog op pad voor een rondje kringloop en Action. Blijft leuk hoor 😉 Ik kan er stiekem wel van genieten om te neuzen bij de kringloopwinkel en thuis te komen met de leukste koopjes. Vaak zijn het van die dingen die je niet perse nodig had, maar wel goed kunt gebruiken.

Ook stond er iets heel tofs op de planning afgelopen week. Ik had namelijk een make-over gewonnen via Instagram. Geen make-over in de zin van dat er haarverf en een schaar aan te pas kwam, maar visagie, stijl- en kleuradvies én een outfit inclusief fotoshoot. Het was een hele toffe middag waarbij ik veel heb geleerd. Ik weet nu bijvoorbeeld wat voor kleuren bij me passen, maar ook wat voor kleding ik kan dragen waarmee ik mijn sterke punten accentueer en mijn ‘mindere’ punten camoufleer. Hoewel het wellicht niet zo overkomt ben ik vaak nog wat zoekende met betrekking tot mijn kledingkeuze. Veel dingen vind ik leuk, maar niet alles durf ik te dragen. Ik heb soms het idee dat niet alles mij staat doordat ik zo klein ben.. Ik heb hele goede tips gekregen waar ik zeker wat mee kan! Misschien ga ik nog een artikeltje schrijven over deze dag. Mocht je dat leuk vinden laat het me dan even weten 😉

Woensdag ging ik na het werk naar de opening van de nieuwe Subway van een oud collega. Super leuk om te zien dat haar droom nu eindelijk werkelijkheid is geworden na al het bloed, zweet en tranen. You go girl!

Verder heb ik naast werk eigenlijk weinig bijzonders gedaan. Het was een drukke werkweek, maar buiten dat was het maar een saaie werk. Is ook niet erg, want ik vond het wel lekker om even rustig weer op te starten. Het enige wat ik nog heb gedaan was een bioscoop bezoekje. Beetje jammer dat de film echt RUK was, haha. We zijn naar ‘Mother’ geweest, een horror film. Het verhaal was super vaag, er waren nauwelijks schrikmomenten en er gebeurde gewoon weinig. Jammer! Dit was echt tijdverspilling 😉 Ach, weten we dat ook weer!

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Bij Vive boutique waar ik de make-over kreeg. Zo mooi en stijlvol ingericht, love it!

Kenzo en ik gingen op ziekenbezoek, op de fiets! Oh, en hij zit gewoon vast aan zijn tuigje hoor 😉

Toch wel lichtelijk in de herfstsferen hoor.. Hoe schattig zijn deze pompoenen?!

Een kleine steak peek van mijn outfit die ik heb gekozen bij de make-over 😉

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Een make-over krijgen inclusief fotoshoot, een nieuwe outfit en kleur- en stijladvies.
 • Goede gesprekken, zo belangrijk.
 • Mezelf verdiepen in een volgende vakantiebestemming, zo leuk!
 • Spullen verkopen via United Wardrobe, yes!

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Wennen
 • Drukte
 • Vermoeidheid
 • Spanning

PS. Ik heb een klein verzoekje.. Ik doe mee aan een winactie op Facebook waarbij ik een bon kan winnen twv 100,- De foto met de meeste likes wint. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn en de foto van Kenzo een like willen geven? Hij staat in de reacties, in het bericht helemaal bovenaan. That’s all! Mocht je hier geen zin in hebben, prima. Mocht je het wel willen doen, super bedankt! Het kost je slechts een paar seconden van je tijd. Het is onderstaande foto trouwens 😉


Hoe was jouw week? Druk? Rustig?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0