• October 19, 2021

Afgelopen week stond vooral in het teken van werken, eten en slapen. Voornamelijk doordeweeks was ik erg druk met werk en heb ik verder weinig gedaan. Het weekend heb ik besteed aan leuke dingen zoals uiteten, relaxen én een bezoekje aan mijn ouders. Lees je gezellig mee? Ik praat je weer helemaal bij!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik lijk toch een beetje in een herfstdipje te zitten. Ik weet niet of het ik zo kan noemen aangezien ik niet echt een dip zit, maar de laatste week ben ik vooral erg moe. Waarschijnlijk komt het ook door de drukte op mijn werk, maar ik gok dat de weersverandering er ook mee te maken heeft. Ik moet dan toch altijd even omschakelen en wennen. De lagere temperaturen, de vele regen en ook dat het vanaf nu eerder donker is. Ergens vind ik het ontzettend suf, maar ik probeer maar gewoon te accepteren dat ik hier ‘last’ van heb. ‘It is what it is’ toch?! Soms moet je daar gewoon even aan toegeven ipv jezelf ertegen te verzetten. So I did..

Je vraagt je vast af “hoezo heb jij het steeds zo druk met/op het werk?”. Zoals ik een tijdje geleden al in een artikel schreef heb ik sinds kort een hogere functie. Ik ben nu store manager en hier horen natuurlijk ook extra taken en meer verantwoordelijkheid bij. Super tof, maar je zult ook wel begrijpen dat dit ook meer energie van me vraagt op moment. Zeker omdat er wat werknemers zijn weggevallen en bijgekomen. Het inleren van de nieuwe collega’s kost natuurlijk ook weer tijd en energie. Is verder geen probleem, dit hoort er natuurlijk allemaal bij, maar je merkt het wel dat het wat meer van je vraagt.

Wat was ik blij dat eindelijk vrijdagmiddag 15.00u was! Weeeeeeeekend! Ik kon wel merken dat ik toe was aan wat vrije tijd want ik had barstende koppijn. Na een hele hoop pijnstillers en een uurtje op de bank kon ik er weer tegenaan. Gelukkig maar, want mijn vriend nam me spontaan mee uit eten 🙂 Yes baby! En ook nog bij mijn lievelings-restaurant. Ik voelde me net een klein meisje die een lolly kreeg. Zo debiel hoe blij een mens kan worden van eten, haha. Na 2 uur all inclusive bij restaurant Mint rolden we naar buiten en doken we nog even de stad in. Dit was van korte duur want we scheidden onze wegen. Mijn vriend ging naar Media markt en ik naar Primark. Verschil moet er zijn 😉

Helaas was uitslapen er niet bij! De wekker ging namelijk al vrij vroeg omdat we naar mijn ouders zouden gaan. Toch wel een beetje zuur hoor, een wekker om 7.20u op je vrije dag. Aiiiii. Het altijd zo vlotte ritje duurde nu een stukje langer door een vervelende file, maar we hebben onszelf wel vermaakt in de auto, haha. We kroelden wat met Kenzo en ik schreef onderweg nog dit artikel. Oh, en we maakten nog een stop bij de Mc Donalds. Lekker hoor! Helemaal als je hier slechts heel sporadisch gaat eten, hmm.

Het is uiteindelijk een heel gezellig weekend geworden waarin we fijne gesprekken hebben gehad en gewoon hebben genoten van het samenzijn. Geen grote shopsessie deze keer, maar dat is ook niet erg. Wel hebben we een hele hoop boodschappen gedaan en heb ik stiekem toch nog een bezoekje gebracht aan de DM. Als het lukt plaats ik deze week nog een shoplog. Doen???

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Toen ik vorige week naar buiten stapte verbaasde ik me opeens over de hoeveelheid blaadjes op straat. Het lijkt wel alsof het echt binnen no time herfst is geworden joh! Of ben ik de enige..?!

Mijn vriend kocht vorige week dit über lelijke vest.. Ik heb ‘m nog geprobeerd tegen te houden. Het mocht niet baten. Gelukkig is deze alleen voor thuis, hihi. Terwijl we in de file stonden maakten we deze selfie, inclusief mijn rare mond en vriend die er geen zin in had. Zucht.

En Kenzo lag weer in zijn gebruikelijke positie. Onder een dekentje, bij mij op schoot…

Toen we bij mijn ouders op bezoek waren gingen we ook even op pad voor wat nieuwe outfit foto’s. Hier alvast een van de resultaten 🙂 Stiekem wel blij mee! Dat rokje kocht ik bij de Primark, vind ‘m zo tof. En jullie?

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Een heel lief complimentje krijgen waardoor ik me gewaardeerd voel <3
 • Lekker spelen met mijn nieuwe camera en deze steeds beter onder de knie krijgen.
 • Gezellig een weekend bij mijn ouders op bezoek gaan.
 • Een paar hele goedkope items op de kop weten te tikken. Score!

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Drukte
 • Hectiek
 • Vermoeidheid
 • Onzekerheid

Ben jij momenteel ook zo moe? Of heb jij nooit last van herfstdipjes?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0