• October 19, 2021

Een week met een hoogte- en dieptepunten. Maar ook een week van heel veel lekker eten, Efteling liedjes die in je kop blijven zitten en een gezellige babyshower! Ik heb weer een heleboel uitgespookt afgelopen week! Dus als je benieuwd bent…

Een bezoekje aan de Efteling stond al een tijdje op de planning, maar het kwam er steeds niet van. Wel wilden we graag op een doordeweekse dag gaan, en ook buiten de vakanties in verband met drukte. Daarom hadden we besloten om vorige week donderdag te gaan, alleen werd er vrij slecht weer voorspeld. Bummer! Eigenlijk had het we het al gecanceld, tot het weer uiteindelijk toch wel mee bleek te vallen. Instappen en gaan met die banaan! Uiteindelijk hadden we 2 korte buitjes gehad, en verder was het gewoon droog. Dikke prima! Ook qua drukte viel het mee, dus het was een geslaagde dag. We konden eindelijk een kijkje nemen bij Symbolica, de nieuwste attractie bij de Efteling. We hebben onze ogen uitgekeken hoor, wat was het mooi! Een beetje in de stijl van de droomvlucht, maar dan toch nog anders. Snap je het nog?! Zeker een aanrader wat ons betreft, je ziet zoveel moois. Oh, en een kleine tip van mij : ga in de single rider rij! Scheelt enorm lang wachten 😉 En vaak kun je alsnog met zijn 2en.

Vrijdag zijn we lekker gaan uiteten met een vriend van ons! We hebben hem voor zijn verjaardag meegenomen voor een etentje, hmm. We gingen naar de Longhorn, een steak- en ribs restaurant. Nom. Na een gezellig diner rolden we letterlijk naar buiten. Dit was een geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar!

Zaterdag moest er nog een dagje gewerkt worden, maar zondag was ik lekker vrij. Er stond namelijk een babyshower op de planning. Mijn nichtje is in verwachting en daar hoort natuurlijk ook een babyshower bij. Na een heleboel voorbereidingen was het eindelijk zover. Super leuk om de reactie van mijn nichtje te zien die nietsvermoedend de huiskamer binnen stapte. Echt geweldig! We deden leuke spelletjes, kletsten gezellig met elkaar en vraten ons vol met alle hapjes die iedereen had meegebracht. Ook ik stapte de deur uit met een baby in mijn buik, een food baby wel te verstaan, haha. De rest van de dag was ik lekker in huis aan het rommelen en schoot een heleboel nieuwe foto’s. Het werd tijd zullen we maar zeggen 😉 Inmiddels was ik een beetje door mijn voorraad heen, hihi.

En waar ik me nog meer mee bezig heb gehouden? Uhmmm, met een volgende vakantie? Oeps. Ja, echt erg. Ben net een maand terug en ben me nu  alweer aan het verdiepen in een volgende bestemming. Op moment staat Bali hoog op ons lijstje. Waar ik wel veel tips en informatie vandaan haal is de blog van Sandra, zie hieronder een linkje naar een artikel over Bali 🙂

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Symbolica! Van de buitenkant is het al een plaatje om te zien <3

Een heleboel lekkers op de babyshower 🙂 Nom!

Mega glim-kop, maar ach 😉 Leuk was het wel!

Ennnn, weer een rokje 😉 Ik heb de smaak te pakken hoor!

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Een goede vriend van ons uiteten nemen voor zijn verjaardag, was super gezellig.
 • Onverwachts een bosje bloemen krijgen!
 • Een goed gesprek met een lief vriendinnetje. Precies wat ik nodig had.
 • De geslaagde babyshower van mijn nichtje, het was zo leuk!

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • vermoeidheid
 • eenzaam
 • piekeren
 • onrust

Hoe was jouw afgelopen week? Nog leuke dingen ondernomen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0