• October 25, 2021

Hoewel afgelopen week niet altijd even fijn was, heb ik de week wel goed afgesloten. Namelijk met een hele lekkere high tea, een gezellige babyshower en een wandeling in het bos. En dat allemaal met een lekker herfstzonnetje. Zo fijn! Kijk je weer met me mee?

Ik denk dat het jullie al was opgevallen, maar de laatste weekjes zit ik niet zo lekker in mijn vel. Er spelen wat dingen die me momenteel bezig houden, en daarnaast ben ik druk met werk en geregeld heel erg moe. Ik heb dan echt nog weinig puf om iets te ondernemen waardoor ik veel thuis zit. Een beetje saai, maar momenteel is dit wel hetgeen waar ik behoefte aan heb. Dus we doen het er maar mee 😉

Mijn week was dan ook niet heel spannend. Doordeweeks heb ik me vooral bezig gehouden met werk en het bijkomen na zo’n drukke dag. Ik had weinig energie en ook een stuk minder zin om dan nog de laptop erbij te pakken. Ik denk dat jullie dit ook wel hebben gemerkt. Blogjes lezen en reacties achterlaten bij jullie staat op dit moment op een lager pitje. Ontzettend jammer, maar ik wil niet geforceerd reacties achterlaten omdat het moet van mezelf. Ook aan mijn eigen blog heb ik afgelopen week maar weinig tijd besteed. Ik had er gewoon echt geen energie voor. Gelukkig kan ik tegenwoordig wel steeds beter voor mezelf kiezen en voel ik me dan ook niet schuldig als er een keer geen artikel online staat. Het is en blijft een hobby 🙂

Super blij was ik toen het eindelijk vrijdagavond was. Ik had namelijk een lang weekend voor de boeg. En hoewel de zaterdag alweer weer bomvol gepland was, keek ik er wel naar uit. Even geen verplichtingen, maar gewoon alleen maar leuke dingen en bijkomen. Precies wat ik nodig had! Mijn weekend begon met een afspraak bij de kapper, ik was namelijk gevraagd voor een powermix behandeling. Hier ga ik nog niks over verklappen want hierover komt een artikel online. Stay tuned. Daarna moest ik snel door naar een high tea, en vrij snel daarna had ik een babyshower. Lekker druk, zullen we maar zeggen! Het was een super leuke dag, maar vooral ook erg gezellig. De babyshower was ontzettend geslaagd, want mijn vriendin heeft het super naar haar zin gehad. Missie geslaagd. Ontzettend moe plofte ik die avond in bed. Zo. Moe.

Zondag stond er in eerste instantie een ‘rommeldagje’ op de planning. Uitslapen, beetje huishouden, opruimen, bloggen… Je kent het wel! Wat ik deed uiteindelijk? Alles behalve dat! Ik ging met een collega naar de rommelmarkt, en daarna met vriend en hond naar het bos voor een lekkere wandeling. Even lekker spontaan de deur uit. Ik heb die dag de laptop niet eens aangeraakt. Wat zeg ik, volgens mij het hele weekend niet. Dat is nog eens uniek voor mij 😉 Maar weet je, het was zo’n lekker weer en ik had geen zin om mezelf te verplichten aan mijn blog te moeten te werken terwijl dit misschien een van de laatste mooie dagen zou worden.

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Paddenstoelen spotten blijft leuk 😉

Nom! Allemaal zulke lekkere dingen 🙂

Wat een beest is het ook. Lijkt op mij! Ook altijd de ogen dicht als er een foto wordt gemaakt, haha.

Cadeautje voor bij de babyshower!

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Spontaan met mijn vriend en de hond naar het bos gaan en genieten van het lekkere weer.
 • De babyshower van een vriendinnetje van mij.
 • Met vriendinnen genieten van een high tea, buiten terwijl het 20 graden was. Like!
 • Na een hele tijd weer eens rondstruinen op de rommelmarkt en thuiskomen met een aantal super goede koopjes!

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • vermoeidheid
 • stress
 • prioriteiten
 • plezier

Hoe was jouw week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0