• October 25, 2021

Vorige week was een weekje die ik het kan beste kan omschrijven als wisselvallig 😉 Ik had goede dagen, en ik had wat minder goede dagen. Toch probeer ik positief te blijven en wil ik jullie vandaag vertellen over alle leuke dingen van de afgelopen week. Zo maakte ik leuke plannen, pakte ik lekker wat rust en was het eindelijk tijd om mijn #echtepostiscool pakketje uit te pakken! Lees vooral even verder als je benieuwd bent.

Mijn weekje begon wat minder – sorry dat ik het even niet leuker kan maken – en daar had ik het wel even moeilijk mee. Ik heb hierdoor besloten dat ik dingen anders aan ga pakken vanaf nu. Ik wil graag verandering en ik ben de enige die hier iets aan kan doen, dus dat ga ik ook doen ook! Het zal even moeilijk worden want ik ben echt geen held in dit soort dingen, maar ik wil er wel alles aan doen om ervoor te zorgen dat ik me beter ga voelen. Het leven is veel te kort om jezelf rot en down te voelen, toch?!

Genoeg hierover, tijd voor leuke dingen! Ik mag namelijk volgende week naar een heel leuk persevent in Amsterdam. Yay! Het was nog even flink puzzelen aangezien ik hier om 9.30 uur moet zijn en alle goedkope treinkaartjes pas na 9.00uur gebruikt mogen worden, maar het is gelukt. Ik pak gewoon lekker de auto en rijd dan samen met Helen (Beautyill) richting Amsterdam. Spannend, maar oh zo leuk. Ben ontzettend benieuwd en heel erg enthousiast voor wat er gaat komen, ook omdat ik Melissa (Glamandglitters) dan weer zie. Leuk, leuk!

Wat ik stiekem wel lekker vind is dat nu het weer kouder en sneller donker wordt is dat je dan in de avond zo lekker op de bank kunt liggen onder een dekentje, samen met een grote mok thee en wat lekkers. Netflix aan en chillen maar. Love it. Helemaal fijn nu er een nieuw seizoen is van één van mijn favoriete series : Riverdale. Beetje jammer dat ik elke week maar 1 aflevering ‘mag’ zien, maar oké. We doen het er maar mee! En wat ik voor de rest nog kijk? Mijn guilty pleasure Geordie Shore, oeps. Ja, zo fout, maar ook ergens weer leuk. Herkennen jullie dat?

Zaterdag was het dan eindelijk tijd voor mijn #echtepostiscool pakketje. Het uitpak moment was daar en ik kon niet wachten om te kijken wat ik had ontvangen. Nog voordat ik het pakje had geopend kreeg ik ineens een vermoeden wij mij zou kunnen hebben…. en ik had gelijk! Super leuk, en ik ben ook ontzettend verwend 🙂 Echt alle items zijn erg leuk en toepasselijk voor mij. Zelfs aan Kenzo is gedacht, hoe lief. Nogmaals bedankt lieve Northflix!

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Lucky me, want ik ontving een nieuwe oplader voor mijn iPhone 7 via de webshop van GSMOplader. Precies op het goede moment, want mijn reserve lader was stuk. Paniek, dat begrijp je wel 😉 Ik heb namelijk geen zin om mijn lader die in de slaapkamer ligt steeds naar de woonkamer te moeten slepen, en weer terug. Iets met een luxeprobleem..? Ik ging voor de oplader van 12watt waardoor hij lekker snel oplaadt, inclusief extra lange kabel van 2meter. Ik kan niet meer zonder! Snelle verzending, helemaal top. Aanrader!

Mijn vriend en ik hebben iets met prei.. En toen ik deze knaap van een prei kocht, kon ik het niet laten om deze debiele foto ervan te maken. Tja…

Mijn hond en zijn cupcake. Onafscheidelijk.

Alle items die ik krijg van mijn swap maatje Northflix. Kijk dan hoeveel?! Ik ben echt verwend, en oh, dat zakje snoep is inmiddels op.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Een filmavond met mijn vriend. Lekker lachen bij flauwe humor onder het genot van wat lekkers.
 • Ontzettend verwend worden door mijn #echtepostiscool maatje. Zo lief.
 • Uitkijken naar een leuk event volgende week.
 • Prioriteiten stellen en hiernaar handelen. Dat het goed gaat met mij staat op nummer 1.

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • vermoeidheid
 • verandering
 • rust
 • onzekerheid

Ps. dat toffe telefoonhoesje bovenaan het artikel? Die is van iDeal of Sweden, zo mooi! Normaal gesproken ben ik niet zo van de bloemenprintjes, maar achteraf ben ik mega blij met mijn keuze. Een keer wat anders dan anders. Mocht jij nou ook een hoesje willen bestellen met korting? Dan kun je gebruik maken van de code ‘HERFST17’ voor 20 % korting.


Hoe is het met jou op dit moment? Kijk je ergens naar uit?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest
* dit artikel bevat een gesponsorde link

0