• October 19, 2021

Een week waar ik met een glimlach op terug kijk. Afgelopen week was er zo één! Ik had het wat rustiger waardoor ik wat meer tijd voor mezelf kon pakken. Ik had tijd om uit te slapen, pakte het huis flink aan en genoot van een gezellige avond bij vrienden. Ik vertel je vandaag alles!

De afgelopen weken waren niet altijd even fijn, maar ik kan nu gelukkig zeggen dat dit momenteel absoluut niet het geval is. Ik zit steeds weer wat beter in mijn vel en dat is fijn. Ik heb het wat rustiger waardoor ik tussen de drukte door ook geregeld wat me-time kan pakken. Fijn! Toch heb ik niet stilgezeten, want ik ben zaterdag de hele dag (!) bezig geweest met een grote opruim sessie. We hadden het plan om “het kleine kamertje” zoals wij het noemen, eens flink onder handen te nemen. Het was inmiddels een opslaghok geworden voor een heleboel rotzooi. Alles lag door elkaar en ongeorganiseerd… Je kent het wel! Toen we zagen dat we allebei geen plannen hadden besloten we om eens lekker een dagje uit te trekken om deze klus te klaren. Mijn vriend dacht er heel makkelijk over, maar dat was het totaal niet. Eventjes leek het alsof er een bom ontploft was, oh my! Het vervelende van opruimen is dat het altijd eerst erger wordt voordat het beter wordt. En precies op zo’n punt verlies ik het overzicht waardoor ik het erg lastig vind om het af te maken. Toch heb ik doorgezet en met succes! Ik heb mijn hele beautystash (nog verder) uitgezocht en opgeruimd. Ook met kledingkast kreeg een flinke beurt. Een deel hiervan gaat richting kringloopwinkel, en een ander deel probeer ik nog via United Wardrobe te verkopen of op de rommelmarkt .

Na uren van opruimen, schoonmaken, uitzoeken en rommelen was het eindelijk klaar. En oh, ik ben zo blij. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Zo fijn dat nu alles weer netjes is en het er ook nog super geordend uitziet.Moe, maar voldaan gingen we diezelfde nog naar vrienden voor een avondje spelletjes en gezelligheid. We namen ook meteen een kijkje op de babykamer, zo leuk! De baby mag binnenkort komen hoor, de kamer is klaar en ik ben mega benieuwd naar dat kleine hummeltje <3 We moesten allemaal wel lachen trouwens, we zaten allemaal in een ‘chill-broek’ en zonder make-up spelletjes te doen en zaten op een gegeven allemaal te gapen. We worden oud, haha. Althans, zo voelt het soms wel 😉

De zondag was een redelijk rustige dag. Ik ging nog wat verder met het opruimen van een aantal dingen en tussendoor schoot ik nog wat blogfoto’s. Het werd weer tijd hihi, ik zat namelijk bijna door mijn voorraad heen. Voor ik het wist was ik alweer dik een uur verder, maar had ik inmiddels wel een berg foto’s geschoten. Altijd fijn als het zo lekker opschiet! Mijn zondag sloot ik af met een paar tranen tijdens All you need is love. Kan ook niet anders hè?! Love it!

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Knuffelen met mijn kleine vriendje 🙂

Uno spelen met vrienden! Blijft een leuk en simpel spelletje.

Regenbogen zijn zo mooi om te zien, ik kan hier echt naar blijven kijken..

Lambal eerste klas.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Een nieuwe serie ontdekken die mega spannend is : The killing. (Aanrader!!)
 • Lekker opruimen in huis en heel veel gedaan krijgen deze dag.
 • Een gezellige spelletjesavond bij vrienden.
 • Genieten van een fijne zondag met croissantjes en veel rust.

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Rust
 • Balans
 • Plezier
 • Productiviteit

Kijk jij ook standaard naar All you need is love, of vind je het helemaal niks?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0