• October 20, 2021

Afgelopen week was me er eentje! Een week met een hoop stress, bezorgdheid en slecht nieuws. Deze week stond voornamelijk in het teken van de onverwachte opname van mijn moeder op de intensive care en haar coma.. Gelukkig kreeg het hele gebeuren nog een positieve wending waardoor we de week toch een stukje beter konden afsluiten. Kijk je weer met me mee?

Ik had een fijn begin van de week! Ik had namelijk een lang weekend waardoor ik maandag ook nog lekker vrij was. Heerlijk hoor, 3 dagen vrij achter elkaar is toch wel erg fijn! Ik ging nog even op pad voor wat boodschappen, een rondje Action en een beetje neuzen bij de kringloopwinkel. Zo fijn dit soort dagen! Bij de kringloopwinkel was de kerstafdeling geopend waardoor ik lekker kon speuren naar toffe pareltjes voor de feestdagen. En dat deed ik! Ik kocht 3 zakken met kerstballen in een heel bijzonder kleurtje. Een kleur die ik normaal niet snel zou kiezen, maar die ik stiekem wel heel mooi vond. Een keer wat anders dan anders, want ik ging voor een hele mooie bruintint. Super sjiek als je het mij vraagt! En helemaal voor dat geld, voor 8 euro had ik namelijk alle ballen om een hele boom mee te vullen. Score!

Dinsdag had ik een vrij kort dagje op het werk waarna ik nietsvermoedend richting huis ging. In de avond kreeg ik een telefoontje van mijn vader met de mededeling dat mijn moeder weer opgenomen was. Aan de manier waarop hij dit vertelde kon ik al merken dat het deze keer anders was. Deze keer leek het serieuzer, en dat was het ook. Het ging op dat moment echt heel slecht. Even later bleek dat ze zelfs op de intensive care lag en in kunstmatige coma was gebracht. Schrikken! Ik raakte helemaal in paniek van dit nieuws en heb ontzettend slecht geslapen. Helaas was er op dat moment nog weinig duidelijkheid wat het allemaal nog lastiger maakte… Na een korte nacht heb ik mezelf bij elkaar geraapt en ben ik toch maar gaan werken. Thuiszitten ging me ook niet helpen en daardoor zou ik me nog ellendiger voelen waarschijnlijk. Gelukkig had ik slechts een korte dag waardoor ik daarna even wat rust kon pakken. Er stond voor die avond nog een etentje gepland met een vriend van ons waarover ik nog aan het twijfelen was… Aan de ene kant voelde het raar om op zo’n moment uiteten te gaan, maar anderzijds was het ook wel even afleiding. Ik kon nu op het moment toch niets doen.

Donderdag was het tijd om mijn moeder op te zoeken. Ik wilde heel graag bij haar zijn en kijken hoe het met haar ging. Mijn vriend pakte een halve dag vrij om met me mee te gaan. Mijn broer en zijn vriendin gingen ook met ons mee en na een rit van bijna 2 uur waren we dan eindelijk in het ziekenhuis. Ik vond het allemaal maar akelig, de geur, alle apparaten, de zieke mensen. Brrr! Het was fijn om mijn moeder te zien die inmiddels weer bij bewustzijn was. Wel was ze nog erg moe en kon ze moeilijk praten. Het deed me verdriet om haar daar zo te zien liggen, maar ik was blij dat we er waren en dat ook mijn vriend erbij was om me te steunen. Ik besloot om een nachtje bij mijn vader te blijven zodat ik er de volgende dag nog eens naartoe kon. Gelukkig kon ik het met werk geregeld krijgen en kon ik toch in Duitsland blijven. De volgende dag werd ze van de IC naar de gewone afdeling verplaatst. In de middag zijn we meteen gaan kijken, maar wegens een overdracht en het wachten op haar nieuwe kamer hadden we haar na 1,5 uur nog niet kunnen zien. We besloten om in de avond weer terug te gaan en haar te bezoeken.

Na een 2e bezoekje aan mijn moeder reden we laat in de avond weer richting huis. Ik dook meteen mijn bed in want er stond weer een werkweekend voor de deur! Compleet vermoeid stond ik na een korte nacht weer naast mijn bed, pfff! Ik had het toch wel ff zwaar hoor, de afgelopen dagen had ik weinig en slecht geslapen, dus ik had een beetje opstartproblemen. Gelukkig had ik slechts een korte dienst waardoor ik toch nog de middag en avond vrij had, yes! Mijn vriend en ik gingen namelijk nog op pad voor wat boodschappen en maakten ook meteen wat nieuwe foto’s, zie bovenaan 😉 Het was koud en het begon al langzaam donker te worden, maar ik ben blij met het resultaat!

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Lekker neuzen tussen de zooi. Heerlijk.

Kenzo was nog niet klaar voor een nieuwe week. Lui beest.

Knuffelen met deze poes aangezien ik bij mijn ouders was en Kenzo er niet bij was 😉 Zij is altijd wel in voor een lekkere kroelsessie!

Na mijn werk kleedde ik me snel om zodat we op pad konden gaan voor wat outfitfoto’s. Tegenwoordig is het zo snel donker, om dan nog maar te zwijgen over de kou. Brrr!

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Op mijn vrije dag lekker op pad gaan en neuzen bij Action, Wibra en de kringloopwinkel.
 • Uiteten bij een sushi restaurant. Fijne afleiding van zo’n stressvolle periode.
 • Alle berichtjes, appjes en dm’s van mensen die er voor me willen zijn. Super lief!
 • Eindelijk mijn moeder zien <3

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Stress
 • Machteloosheid
 • Angst
 • Onrust

Hoe was jouw week? Heb je een fijne week achter de rug?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0