• October 18, 2021

Na alle stress van de afgelopen week moest ik nog even bijkomen. Door het hele gebeuren rondom mijn moeder was ik enorm vermoeid en zat ik wat minder lekker in mijn vel. Toch heb ik geprobeerd er het beste van te maken en heb ik alsnog een fijne week gehad. Ik haalde chinees, bleef het weekend bij mijn ouders en kocht een nieuwe kerstboom. Ik klets je helemaal bij vandaag!

Ik had het niet verwacht, maar het hele ‘gedoe’ rondom mijn moeder had er toch ingehakt. Onbewust hield het me toch bezig en ben ik natuurlijk ook heel erg geschrokken. Ik was erg moe, maar zat daardoor ook wat minder lekker in mijn vel. Ik vergat afspraken en was er niet helemaal bij met mijn hoofd. Zelfs mijn omgeving had het in de gaten 😉 Dat wil toch wel wat zeggen!

Doordeweeks heb ik maar weinig meegemaakt buiten het werken om. Als ik niet aan het werk was dan was ik vooral veel series aan het kijken en aan het bloggen. Gewoon lekker relaxed en ontspannend. Heerlijk! Op een gegeven zat ik zo in mijn serie dat ik bijna te laat kwam op mijn werk, oeps. Momenteel kijk ik naar The Killing, Riverdale en Dynasty. Wat mij betreft alledrie aanraders, maar The Killing is toch zeker wel het meest spannend. Kon gewoon niet stoppen met kijken, haha.

Ik keek al de hele week uit naar vrijdagmiddag want dan was het eindelijk tijd voor weekend. Inmiddels was ik er ook enorm aan toe! Er stond een leuk weekend voor de deur want ik zou weer een bezoekje brengen aan mijn ouders. Ik besloot om eens met de Flix bus te gaan omdat dit lekker goedkoop is 😉 Dan zou mijn me zondag ophalen, lekker makkelijk! Helaas was die bus een enorme tegenvaller. De originele Flix bus was plotseling ‘ingeruild’ voor een alternatieve bus, had vertraging en ook geen wifi zoals wel de bedoeling was. Om dan nog maar te zwijgen over de mensen die in de bus zaten. Iedereen hield allemaal stoelen bezet waardoor ik in eerste instantie helemaal geen plek had. Lekker asociaal… Diegene voor mij lag zo ver achterover met haar stoel dat ze bijna op mijn schoot lag. Wat een tegenvaller!

Gelukkig heb ik ondanks het niet zo fijne busritje toch een heel fijn weekend gehad. We startten onze dag met een bezoekje aan een groot winkelcentrum in Essen; Limbecker Platz. We deden wat inkopen bij DM en ik scoorde nog een leuk rokje in de sale bij H&M. Blij mee! Daarna was het tijd voor onze afspraak bij de nagelsalon. We hadden allebei een afspraak staan om onze nagels te laten doen. Na weken ‘zonder’ nagels was ik super blij dat ik na vandaag eindelijk weer acrylnagels zou hebben. Ik voelde me zo kaal zonder! Daarnaast had ik nog een missie, namelijk het kopen van een nieuwe kerstboom. We roepen al jaren dat we eindelijk een keer een nieuwe willen, maar het kwam er steeds niet van. Nu hadden we een hele mooie gezien bij de Duitse Makro (Metro) dus die wilde ik even in real life bekijken. Lucky me, want ik kocht uiteindelijk de laatste boom.

Zondag was een echte zondag zoals deze hoort te zijn <3 Ik sliep uit, keek een paar Youtube video’s en maakte mijn moeder ook verslaafd aan The killing 😉 hihi. Ik lag zowat de hele dag in mijn pyjama op de bank onder een dekentje. Ik maakte een verlanglijstje voor de feestdagen en genoot gewoon van mijn rust. Ook weleens lekker!

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Samen bankhangen met mijn gevederde vriendje 🙂

Hoe leuk is deze kerst flamingo?! Love it!

Samen met mijn ouders ging ik uiteten en bestelde een super lekkere runderroulade, hmm!

Wat een schat is dit hè?!

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Spontaan Chinees afhalen en het weekend inluiden.
 • Een weekendje bij mijn ouders vertoeven.
 • Voor mezelf opkomen.
 • Na een een aantal weken eindelijk weer nieuwe nagels! Yes!

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • vermoeidheid
 • chaotisch
 • rust
 • gezelligheid

Heb jij een fijn weekend achter de rug?

Liefs Nina 

-Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0