• October 20, 2021

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er afgelopen week genoeg regen is gevallen… Precies op zo’n regenachtige dag zaten wij in Phantasialand, hihi. Toch hebben we een hele gezellige dag gehad 😉 De rest van de week was weer gezellig druk, maar vond ik toch nog een gaatje om de kerstboom stiekem al op te zetten. Wat ik nog meer allemaal deed lees je vandaag!

Afgelopen week was druuuuuk! Eigenlijk iedere dag heb ik moeten werken of had ik afspraken/verplichtingen. De december gekte is weer begonnen, zullen we maar zeggen 😉 Ieder jaar weer hetzelfde hoor! Gelukkig is het vaak ‘gezellige drukte’ dus dat maakt het allemaal wat minder erg. Zolang niet iedere week zo volgepland is, overleef ik het wel.

Maar goed, eerst even terug naar vorige week maandag. We hadden al een maand geleden gepland om dan naar Phantasialand te gaan samen met nog een vriend van ons. We hadden allemaal vrijgenomen en keken enorm uit naar deze dag… Tot we de dag ervoor de weersverwachting hadden gezien, haha. Wat een domper! Het zou de hele dag regenen! Toch heb ik mijn vriend zover gekregen om het toch maar door te laten gaan aangezien we natuurlijk ook geen garantie hadden dat het een volgende keer wel droog zou zijn. Optimistisch en met goede zin vertrokken we maandag richting Duitsland om vervolgens lekker in de file te komen.. Het zat ons niet mee hoor! Uiteindelijk heeft het voor het grootste deel van de dag geregend, maar gelukkig niet mega hard. Met een paraplu en een regenjas was het prima te doen. Het voordeel hiervan? We hebben nergens echt hoeven wachten, ook wel fijn hoor. We zijn echt overal in geweest en in sommige attracties zelfs 2 keer 🙂 Na de vuurwerkshow zijn we weer naar huis gereden en lagen die avond veel te laat in bed. Maar het was het waard! Het was een hele leuke dag en man, de nieuwe achtbaan Taron is ZO VET! Echt zo hard, wauw. Nog nooit meegemaakt dit!

De rest van de week heb ik weer moeten bikkelen op het werk! Ook dat hoort erbij, zullen we maar zeggen. Vrijdagavond was het zo erg dat ik stiekem al heel hard toe was aan weekend, maar helaas. Ontzettend moe en gaar stapte ik die avond in de auto voor een bezoekje aan een vriendinnetje 🙂 Gezellig! Kenzo ging ook gezellig met me mee en we kletsten lekker bij onder het genot van een heleboel lekkers. Ik had moeite met wakker blijven, oeps. Ik was echt toe aan mijn bed…

Het weekend moest er weer gewerkt worden, maar gelukkig kon ik zaterdag een beetje uitslapen. I needed it! Met een klein beetje tegenzin ging ik die dag naar het werk. Als ik eenmaal aan het werk ben is er niks aan de hand, maar in het weekend vind ik werken altijd een stukje minder leuk omdat mijn vriend dan wel vrij is natuurlijk.. Maar goed, het hoort erbij 😉 Die avond ging ik met mijn vriend nog even op bezoek bij iemand, maar dook ik lekker op tijd mijn bedje in want – je raad het al – de volgende dag moest ik vroeg op voor werk. Na een korte dienst was ik alweer om 14.00u klaar en had ik nog een groot gedeelte van de middag, yes! Ik rommelde wat in huis, hing wat kerstversiering op en maakte de boel gezellig. Zo leuk al die kerstspullen in huis. De boom staat inmiddels ook en ik ben er ontzettend blij mee!

Om het weekend goed af te sluiten besloten we spontaan om uiteten te gaan bij een van onze favoriete restaurants : Juffrouw Tok. Ontzettend simpel en niet het meest gezellige restaurant, maar de kip piri piri is daar zo lekker altijd. Echt een groot favoriet van ons 🙂 Hier heb ik letterlijk
al-tijd zin in!

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Wat een gezellige versiering en lampjes in Phantasialand <3

Woohoo! Hoe gezellig is dit verpakt?! Hierin zit de Yves Rocher adventskalender 🙂 Deze won ik via Instagram bij the Beau Parlour. Happy mee!

De PR-piet had ook aan mij gedacht 😉 Ik ontving namelijk al deze mooie – en lekkere – items die je hierboven ziet. Allemaal super geschikt voor deze feestmaand, als je het mij vraagt. Waar zouden jullie een review van willen zien? Oh, en die marsepein? Die is al ingepikt door mijn vriend, hihi.

Ik vond dit zo leuk om te zien! Dat ‘bevroren’ spinnenweb 🙂

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Ondanks de regen toch een super leuke dag hebben in Phantasialand. Geen wachtrijen, heujjjj!
 • Spontaan uiteten gaan en lekker genieten met z’n tweeën.
 • Eindelijk de kerstboom opzetten en het huis gezellig versieren. Zo knus en gezellig!
 • Na lang wachten mag ik eindelijk beginnen aan mijn adventskalenders. Blijft leuk om iedere dag een vakje te openen 🙂

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Regenregenregen
 • Fun
 • Gezelligheid
 • Drukte

Hebben jullie de kerstboom al staan?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0