• October 18, 2021

Wat een week! Het begon met een heleboel regen en het eindigde met nog veel meer sneeuw. Chaos op de weg, chaos overal! Ook kwam er afgelopen wel heel speciaal nieuws, er waren namelijk 2 kindjes geboren in mijn omgeving! Het was een gezellige drukke week waarin van alles gebeurde. Vandaag klets ik je bij!

Sinterklaas hebben we inmiddels achter de rug, en hoewel we hier thuis niets aan doen bracht deze dag alsnog 2 hele mooie cadeautjes met zich mee. Er werden namelijk 2 baby’s geboren! Mijn nichtje en een vriendin van me zijn vorige week op 5 december allebei bevallen van een gezonde baby.  Zo bijzonder is dat toch, hè?! Het blijft toch iedere keer weer een wonder als er een baby gezond ter wereld komt.. Ik was de hele dag met mijn gedachten bij de baby’s en kon niet anders dan glimlachen als ik eraan dacht. Babykriebels hier!

De rest van de week was een vrij gewone werkweek, gewoon zijn gangetje 🙂 Wel was ik weer lekker druk met van alles en nog wat, as usual. Zo had ik bijvoorbeeld de hele week op de planning om outfit foto’s te gaan maken, maar steeds zat het weer tegen. Of het kwam met bakken uit de lucht, of het was ontzettend hard aan het sneeuwen. En hoewel het me super tof leek om outfit foto’s te schieten in de sneeuw was het totaal geen succes. Koude handen en voeten, druipende bomen die voor natte haren zorgden, en ga zo maar door. Het was me niet gegund die dag, laten we het daarop houden.

Verder heb ik mijn week buiten werk om redelijk rustig gehouden. Ik had vrij drukke weken achter de rug dus ik kon hier en daar wel wat rustmomentjes gebruiken. Tussen de drukte door wat me-time was precies wat ik nodig had. Toch deed ik nog een aantal leuke dingen afgelopen week. Zo sprak ik met een vriendinnetje af om een rondje kringloopwinkels af te struinen, blijft leuk om te doen. Ook deze keer kwam ik weer thuis met een aantal leuke spulletjes. Ik vond nog een mooie slinger voor in de kerstboom, maar kocht ook nog een aantal andere prulletjes. Van die dingen die je niet echt mist, maar toch echt nodig had. Weet je wel ;)?

Mijn vriend kreeg heel goed nieuws om het weekend in te luiden, hij kreeg namelijk een vast contract! Om het te vieren besloten we lekker frietjes te halen, haha. Onder het mom van #treatyourself hebben we onszelf volgepropt met een vette hap en keken we samen een actiefilm. Halverwege de film lag ik al te slapen, maar dat terzijde. Ik had het nodig denk ik… er stond namelijk nog een heel weekend voor de deur waarin ik gewoon moest werken.

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Ik wil jullie ook meteen even mijn nieuwe sieraden laten zien die ik heb ontvangen via de webshop Never Enough. De sjaal bovenaan dit artikel komt ook van Never Enough, een webshop met diverse betaalbare sieraden en accessoires waarmee je elke outfit compleet maakt. Met de code ‘Nina10’ shop je uit de hele collectie met 10% korting.

Sorry voor de crappy foto, maar ik kon niet wachten met het maken van deze foto. Ik deed kort geleden mee aan een winactie van Kruidvat ivm de Black Friday actie, en guess what.. Ik won! Dit hele make-up pakket van Lottie London. ZO VET! Kijk ook even hoeveel. #spoiled

Die hond van mij is altijd zo charmant… Not.

Kijk even naar onze mooie boom <3 Dit jaar zijn we voor bruin gegaan! What do you think?

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • 2 gezonde baby’s geboren, zo bijzonder!
 • Een aantal hele leuke pakketjes die zijn bezorgd bij mij. Stay tuned.
 • Beseffen dat we al in december zitten en er hele leuke dagen aan zitten te komen.
 • Sorbetijs.

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Drukte
 • Geluk
 • Inzichtingen
 • Ontspanning

Kijk jij ook zo uit naar de feestdagen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0