• October 18, 2021

Als ik mijn week moet beschrijven in één woord : koud! Man, ik ben niks meer gewend joh 😉 die temperaturen rond het vriespunt zijn niks voor mij… Want ja, outfit foto’s maken gaat gewoon door, zomer of winter. En wat ik nog meer allemaal deed? Kerstcadeautjes kopen en inpakken, maar ik ging ook eindelijk op kraambezoek. Maar liefst 2 x! Ik neem je weer mee in een bomvolle gezellige week en laat je zien wat ik allemaal heb uitgespookt.

Een week waarin ik geregeld heb gevloekt vanwege de kou? Dat was afgelopen week, haha. Ik zeg het vaker, en wie mij persoonlijk kent kan het ook alleen maar beamen, maar ik heb het echt bijna altijd koud. Letterlijk! Ik lig standaard met een deken op de bank en het liefst ook nog in een lekkere onesie of pyjama. Zo warm en comfortabel mogelijk, heerlijk. Afgelopen maandag was ik lekker vrij en dat was maar goed ook want ik werd min of meer verplicht om binnen te blijven. Wat een gekkenhuis joh, zoveel sneeuw 😮 Kan me niet herinneren wanneer het voor het laatst zo hard en veel heeft gesneeuwd. Van mij mag het altijd zo hard sneeuwen als ik dit lekker vanaf de bank kan bekijken, onder mijn deken wel te verstaan.

Ik had een vierdaagse werkweek en was stiekem heel hard toe aan weekend. Ik had er namelijk drukke weken opzitten en daarnaast moest ik ook nog wat ‘gaten’ op zien te vullen omdat er (mede) ivm ziekte wat collega’s afwezig waren. Gelukkig is het allemaal gelukt, maar zulke weken kosten me dan net iets meer energie dan anders.

En toen was het ineens zover! Het was vrijdagavond 21.00 uur en waar was ik? In bed, oeps. Ik kreeg ineens enorme dut en was zo moe, ik moest echt even gaan liggen, haha. Niet zozeer omdat ik meteen wilde slapen, maar ik wilde gewoon lekker in mijn bedje liggen. Tv aan en chillen maar! Zeker in de winter kan ik daar enorm van genieten. Gewoon lekker vroeg op bed om wat tv te kijken, kopje thee erbij… Hmm.

Zaterdag was ik alweer vroeg op helaas, uitslapen lukte me niet meer ofzo. Ik zit momenteel zo in het ritme van vroeg opstaan dat ik op mijn vrije dagen ook niet goed kan uitslapen. Soms weleens vervelend hoor 😉 Ik las wat blogjes vanuit bed en maakte me daarna klaar om de deur uit te gaan. Ik had namelijk 2 kraambezoekjes op de planning en het was inmiddels tijd voor nummer 1. Ik ging samen met mijn ouders en vriend op bezoek bij mijn nicht om bij de baby te kijken <3 Zo lief, zo’n klein hummeltje. Smelt. Daarna reed ik snel nog naar het winkelcentrum om maar liefst op 3 (!!) plaatsen pakketjes op te halen van mij. Het voelt soms zo gênant om voor de 2e of 3e keer in een week naar mijn pakketjes te vragen. Die zullen wel denken “zo, zij is echt shopverslaafd ofzo” haha. Daarna wilde ik eigenlijk nog op pad voor wat outfit foto’s, maar helaas. Het regende weer eens.. Na een uurtje babyknuffelen bij een vriendinnetje was het weer tijd om naar huis te gaan. We deden snel wat boodschappen voor het avondeten en toen stond de kapper alweer op de stoep. Strakke planning hoor, druk druk druk! Die avond probeerden we voor het eerst de airfryer uit, wat een aanrader joh! Wat hebben wij zitten smullen!

Zondag was een echte zondag. Lekker uitgeslapen, verse broodjes en alles op ons gemakje. Ik houd van dat soort dagen, dat je gewoon wel ziet wat je gaat doen.. Uiteindelijk maakten we nog wat foto’s in de vrieskou, brrrr. Krijg het al koud als ik er weer aan denk, bleh. Toch zijn er een aantal leuke foto’s uitgekomen die jullie snel voorbij zien komen! We sloten de dag af met gezellige kerstmuziek en een film; babydriver. Blijft een top film!

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Er kwam een vervroegd kerstcadeautje binnen van Vichy, zo leuk <3

Het was weer tijd om te douchen voor de papegaaien. Ik vind ze er altijd zo komisch uitzien dan, haha.

Bij kraambezoek hoort… beschuit met muisjes! Wat was het leuk, zo lief en zo klein. Smelt. Uit privacyredenen heb ik geen foto van de baby’s 🙂

Inmiddels ligt er al een berg cadeaus zoals je ziet. En er liggen er inmiddels alweer meer bij..

4 artikelen die me zijn bijgebleven

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Samen genieten van gezellige kerstmuziek.
 • 2 x op kraambezoek gaan, zo leuk!
 • Eindelijk genieten van mijn vrije weekend.
 • De berg cadeaus onder de boom, zoveel zin in kerst!

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Drukte
 • Chaos
 • Emotioneel
 • Gezelligheid

Hoe was jouw week? Heb je alle kerstcadeaus al binnen of moet je nog flink gaan shoppen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0