• October 20, 2021

Na onze heerlijke vakantie naar Tenerife was het weer even wennen om op Nederlands bodem te zijn, inclusief de regen en kou. Jakkie! Toch hebben we ondanks het weer nog een aantal hele fijne dagen gehad. We sliepen uit, keken maar liefst 3 (!) films bij de Pathé, gingen bij mijn ouders op bezoek en tot slot had ik een event waar ik op de foto ging met niemand minder dan Koen Kardashian. Ik klets je vandaag weer helemaal bij!

De afgelopen 2 weken zijn er geen ‘Mijn week x 4’ artikelen online gekomen in verband met mijn vakantie. Ik zag het niet zitten om mijn laptop mee te slepen en op vakantie nog te ‘moeten’ bloggen, dus ik besloot om gewoon wat andere artikelen te plaatsen. Maar hier ben ik dan weer met een gloednieuw ‘Mijn week x 4’ artikel. Stiekem had ik het toch wel een beetje gemist, hoor 😉 Het hoort er toch een beetje bij!

Eenmaal terug van vakantie moest ik wel even wennen hoor! Niet alleen aan de temperaturen hier (en de vele regen), maar ook omdat je dan ineens weer thuis bent en het gewone leven weer verder gaat. Geen dagen aan het zwembad meer, niet zonder jas naar buiten, maar gewoon weer iedere avond moeten koken en de was bijhouden. Viel me even een beetje tegen.. Gelukkig hadden mijn vriend en ik nog wel een weekje vakantie samen, dus we hadden nog genoeg tijd om een aantal leuke dingen te ondernemen en bij te komen.

Dinsdag hebben we een vriendinnetje mee uiteten genomen omdat zij tijdens onze vakantie op Kenzo heeft gepast. Super lief en fijn, dus een bedankje was wel op zijn plaats. Om deze gezellige avond af te sluiten hebben we er nog een film achteraan geplakt. We zijn naar It gegaan, spannend 😉 Maandag heb ik je hier meer over verteld in ‘Mijn 3 laatst bezochte bioscoopfilms‘! Verder hebben we nog een bezoekje gebracht aan de tropische vlindertuin Klein Costa Rica en ook hier heb ik al een artikel over geschreven. Het was een leuke en gezellige dag!

Eigenlijk wilden we in onze vakantie met vrienden naar de Efteling, maar helaas liet het weer dit niet toe 🙁 Daarom besloten we om gezellig samen te lunchen, vakantie verhalen uit te wisselen en vervolgens brachten we nog een bezoekje aan de bioscoop. Films kijken hadden we een beetje gemist, dus we hadden inmiddels wel wat in te halen, haha.

Op vrijdag stond er een gezellig event op de planning! Alle Etos Friends waren uitgenodigd om als eerste een kijkje te nemen bij de gloednieuwe Etos test store in Rotterdam. We mochten allemaal iemand meenemen, dus ik heb Simone gevraagd om gezellig mee te gaan 🙂 Melissa en Laura waren ook aanwezig! Altijd leuk om elkaar (weer) eens te zien op een event. Koen Kardashian was ook aanwezig, dus een foto van ons samen kon niet ontbreken, hihi. Vrijdag komt er een uitgebreid artikel online over deze dag, inclusief alle info over de nieuwe Etos test store! In de avond kwam er een vriendinnetje op bezoek en kletsten we lekker bij onder het genot van toastjes en thee.

Om 9.00 uur ’s morgens stonden we op zaterdag al bij mijn ouders op de stoep. Er stond een gezellige dag op de planning. Deze keer geen uitgebreide shop sessie, maar slechts een kort bezoekje aan de DM deze keer. Helemaal niet erg natuurlijk, want ik kom vaak genoeg hier in de stad om te shoppen. Deze keer zijn we een aantal rommelmarkten af geweest, en hebben we ook een bezoek gebracht aan een museum. Dat is eens wat anders dan shoppen 😉 Hoewel ik niet alles even interessant vond was het wel een leuke dag. We sloten af met een etentje, en na wat kletsen en tv kijken reden we zaterdagavond laat weer richting huis.

Zondag was het tijd voor ontspanning! We sliepen lekker uit, gingen naar de film en lagen voor de rest vooral languit op de bank. Heerlijk zulke zondagen…

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Met de lades bij de Etos Test Store op de Lijnbaan in Rotterdam.

 

Een middagje genieten van een heleboel prachtige vlinders.

Mijn vriend was zo lief om mij naar het station te brengen. YES! En wow, zie mijn haar ineens weer lang zijn joh. In maart ging er een heel stuk af, maar inmiddels is het weer aardig op lengte. Groeit zo hard bij mij de laatste jaren.

Daar is ie dan, dé foto. Koen Kardashian ging helemaal bukken. voor mij, haha. Is ook wel nodig met mijn 1.53, haha. Kreeg meerdere keren op het te event te horen dat mensen me niet zo klein hadden geschat 😉

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Maar liefst 3 x naar de bioscoop gaan afgelopen week.
 • Na lange tijd weer eens een event bezoeken.
 • Bijkletsen met vriendinnen 🙂
 • Bij mijn ouders op bezoek en leuke dingen ondernemen samen.

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • rust
 • kou
 • gezelligheid
 • plezier

Moet jij ook altijd even ‘wennen’ nadat je op vakantie bent geweest?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

1