• October 20, 2021

Christmas is over! De dagen waar we al maanden naar uitkijken zijn voorbij, just like that. En ik had geluk, want er lagen ook wat cadeaus voor mij onder de boom. Spiek jij even mee?

kerstcadeausOké, ik zal eerlijk zijn. De meeste cadeautjes waren geen verrassing meer. Sterker nog, een aantal heb ik samen met Kerstman Booly himself uitgezocht. Verrassing of niet, ik was erg blij met mijn cadeautjes 🙂

Een tijdje geleden heb ik een huidanalyse gehad bij Kiehl’s. Daar heb ik een aantal fijne producten uitgeprobeerd en ik had daar zo’n goed gevoel bij dat ik besloten heb om wat producten aan te schaffen hiervan. Omdat deze producten niet heel goedkoop zijn leek het me net zo makkelijk om deze voor Kerst te vragen.

kerstcadeaus1

Een huid met minder onzuiverheden begint bij een goede reiniging. En daar wil ik best wat meer voor neerleggen. Bovenstaande producten heb ik allebei al getest en bevielen mij heel goed. Daarom heb ik de ‘gel cleanser’ en ‘oil free toner’ gevraagd voor Kerst. Dikke yay dat ik ze ook heb gekregen 😉

kerstcadeaus4

Oeps… deze items heb ik ook mee uitgezocht. Maar het was niet mijn idee haha. Booly stelde voor om tijdens een Lush bezoekje meteen wat items voor Kerst in te slaan. Zo gezegd, zo gedaan..!

De 9 to 5 reinigingslotion is me tot nu altijd erg goed bevallen en deze gebruik ik dan ook graag. Aangezien die van mij al een tijdje op was werd het tijd voor een nieuwe 😉 En tja, de Lemony Flutter. Wat moet ik daar nou over zeggen? Als je bekend bent met Lush, ben je ook bekend met dit product. Volgens mij behoort deze zelfs tot één van de best verkochte producten van Lush. Als je van citrusgeur houdt is Lemony Flutter je beste vriend.

kerstcadeaus3

kerstcadeaus2

Deze 2 setjes ‘won’ ik bij het dobbelspel op Kerstavond. Oké, nee wacht. Mijn vriend heeft ze weten te bemachtigen, maar gaf ze naderhand aan mij hihi. Lief! Labello’s nooit genoeg!

kerstcadeaus5

En last but not least deze set met douche foam van Kneipp. Deze set kreeg ik al een keer voor mijn verjaardag en viel goed in de smaak. Kan niet wachten om deze producten mee onder de douche te nemen. Maar laat ik eerst maar eens wat opmaken voordat ik aan nieuwe producten begin…


Tell me, ben jij ook lekker verwend met Kerst?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0