• October 18, 2021

Omdat ik wat vaker outfits met jullie wil delen besloten mijn vriend en ik afgelopen weekend om weer op pad te gaan. Deze keer op een ‘nieuwe’ locatie die ik persoonlijk zelf heel tof vind. Kijk je weer mee naar het resultaat?

DSC_4484

Het is een outfit perfect voor de tijd van het jaar. De laatste week is het weer wat frisser dus
t-shirts heb ik niet veel gedragen helaas. Ik besloot een dunne trui aan te trekken. Jep, wéér zwart hihi. Wel met een leuk detail, want deze trui is voorzien van leuke, speelse fringes. Ook draag ik een stoere jeans van Only met open/kapotte knieën. Verder nog een tof paar All-stars en mijn favoriete leren jasje.


Ik maak best graag foto’s. Dit kan van Kenzo zijn, van mijn avondeten of van mooie make-up items. Maar soms vind ik het ook leuk om eens voor de camera te staan. En omdat ik iedere keer leuke reacties krijg als ik een nieuwe outfit deel besloot ik dit wat vaker te gaan doen!

DSC_4513

DSC_4526
DSC_4492

DSC_4495

DSC_4474

DSC_4514

Ik moest wel lachen trouwens. Toen ik met mijn nieuwe broek aan kwam zetten bij mijn schoonmoeder met de vraag of ze die kon inkorten keek ze me raar aan. “Is dit geen oude broek dan?” vroeg ze. Uhm, nee haha. Die hoort zo kapot. “Daar kreeg je zeker korting op?”. Nee, ook al niet. Hij hoort echt zo. Dus 😉 haha.

Schoenen: Converse All stars
Leren jasje: Tweedehands winkel
Tasje: Primark
Jeans: Only
Trui: C&A
Horloge: Daniel Wellington
Armband: Lucardi


Wat vind jij van mijn outfit?

Liefs Nina 

*dit artikel bevat een item die mij is opgestuurd door een merk/bedrijf.

0