• October 25, 2021

Omdat het alweer veel te lang geleden is vond ik het wel tijd worden voor een nieuwe outfitpost. Dus, tadaa! Here it is 🙂

Sommige van jullie hebben het misschien gevolgd; ik won namelijk de Friday’s favourtite via Sevenbien. Een onwijs toffe webshop waar ik al een keer eerder heb geshopt. De bedoeling hiervan is dat je met 5 items uit de webshop een outfit samenstelt. Iedere week wordt er 1 setje gekozen. Aan het einde van maand maken alle winnaressen kans om hun eigen set te winnen. Mijn setje kreeg de meeste stemmen, dus ik won! Vandaag een outfit met een aantal van mijn gewonnen items.

DSC_7416

Ik denk dat het broekje mijn favoriet is! Met een leatherlook-band en stof van kant. Perfecte combi. En tja, ik houd nu eenmaal van zwart.

DSC_7476


Deze outfit combineer ik met mijn lederen tasje met fringes ♡ wederom van Sevenbien. Love! Helaas hadden ze deze niet meer in het zwart, en wellicht zou het dan in deze outfit ook wat ‘te zwart’ worden. De meningen over bruin en zwart combineren zijn verdeeld, maar ik persoonlijk vind het wel gaaf zo.

 

Sevenbien

Alle items shop je via de webshop van Sevenbien. Leuke bijkomstigheid; je hebt je bestelling snel in huis 😉


Wat vind je van mijn outfit? En hoe denk jij over de combinatie van zwart en bruin?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0