• October 19, 2021

Op mijn blog laat ik best veel zien van mezelf. Zo krijg je iedere week een kijkje in mijn leven, deel ik persoonlijke verhalen en mijn nieuwste aankopen. Toch zijn er ook een hoop dingen die jij nog niet van mij weet 😉 I know for sure! Vandaag deel ik 10 feitjes over mij, oftewel; 10 x typisch Nina. Ben jij benieuwd naar grappige feitjes en gekke gewoontes?

10xtypischnina Bovenstaande foto is niet mijn meest charmante foto ooit, plus hij is een beetje onscherp. Maar toch leek deze mij heel toepasselijk. Gewoon me, myself and I. Geen geposeerd ‘neplachje’, maar gewoon lekker mezelf!

Chaoot is my middle name!
Ik ben erg slecht in het onthouden van bijvoorbeeld verjaardagen. Er zijn slechts een paar datums die ik kan onthouden, maar helaas lukt het me niet om ze allemaal te onthouden. Oepsie! Niks persoonlijks 😉

Rommelkont to the max!
Mijn vriend wordt soms gek van mijn rommeligheid. Als ik iets pak dan is het blijkbaar heel moeilijk voor mij om dit vervolgens weer terug te leggen. Dat zit nu in eenmaal in de aard van het beestje.

Beauty-hoarder
Ik denk dat mijn ‘douchegel-stash’ inmiddels uitgegroeid is tot zo’n 15 a 20 flessen. Ik weet niet wat het is, maar deze blijf ik gewoon kopen.. Limited edition van Balea?! In het mandje. Aanbieding bij Etos? In het mandje. Tja, zo gaat dat dus…

wpid-img_20150909_175959.jpg

Dierentuin
Als het aan mij lag hadden we nog meer huisdieren. Ik vind het zo gezellig in huis! Gelukkig besef ik me dat je niet moet overdrijven hihi. Op moment zijn 4 huisdieren meer dan genoeg <3

Angsthaas
Ik wil al een tijdje beginnen met video’s maken voor mijn blog, maar steeds stel ik het uit. Hoewel het me ontzettend leuk lijkt, ben ik ook ergens een beetje onzeker en bang om dit te doen. Ik bedoel, hoe awkward is het als je jezelf terug ziet en hoort?! Went dat ooit, hihi?

Muurbloempje
In ‘groepen’ klap ik vaak dicht en zet ik mezelf op de achtergrond. Dit is iets wat ik best wel lastig en jammer vind, en waar ik ook nog aan zou willen werken. Ik zou graag wat meer van mezelf willen laten zien.

Dierverzorger, jep that’s me.
Ik heb een diploma dierverzorging, dat verklaart misschien ook voor een deel mijn liefde voor dieren.

DSC_8639

Blogjaardag op komst!
Mijn blog bestaat alweer bijna een jaar. Iets wat voor mij een ontzettende mijlpaal is. Dat ik daadwerkelijk iets ‘afmaak’, en niet afhaak na drie weken. Trots! Er komen ook een paar winacties aan volgende maand, excited.

Geen kip voor mij!
Kip snijden is een klusje die ik liever vermijd. Ik vind dat heel erg smerig! Het gevoel van dat vlees, en dat vervolgens ook nog onder je nagels gaat zitten. Ieuw! Ja, ik weet dat ik daarna mijn handen kan wassen, maar toch. I don’t like it.

(On)sportief
Tot voor kort was ik een tijdje erg sportief en heel erg fanatiek hierin. Helaas is daar nu weinig van over… Iets met motivatie..?!

Zumprema


Dat waren ze weer, 10 feitjes over mij! Ik hoop dat je mij via deze weg weer een beetje beter hebt leren kennen. Of dat je gewoon even hebt kunnen lachen 😉

Herken jij je in bepaalde punten?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0