• October 20, 2021

Helaas. Vandaag geen vrolijk en feestelijk artikel zoals eigenlijk wel de bedoeling was. Vandaag moet ik gewoon even van me afschrijven en mijn frustratie uiten.

waarom

Niet de meest leuke titel voor een artikel.. Toch voelde ik de behoefte om even van me af te schrijven. Op het moment dat ik dit artikel schrijf heb ik namelijk net slecht nieuws gehad. Nieuws wat mijn hele dag heeft verpest en mijn stemming heeft omgegooid.

Mijn moeder is sinds maandag op het eiland Borkum samen met mijn vader. Omdat mijn moeder ziek is en ze daarom wat rust en ontspanning kan gebruiken zit ze voor 3 weken in een kuuroord. Niet de beste timing zo rond de feestdagen, maar gelukkig had mijn vader de mogelijkheid om mee te gaan. Wat een ontspannend, fijn en rustig verblijf had moeten worden is helaas anders gelopen dan gepland…

Inbraak
Gisteren kreeg ik een telefoontje. De mevrouw die dagelijks voor de katten komt zorgen zag dat er was ingebroken. Ze waren via het slaapkamerraam binnen gekomen en hebben de deur van de woonkamer geforceerd, deze was op slot namelijk. Alles overhoop, de tv was weg en zo nog wat meer dingen. Gelukkig waren de katten niet weggelopen of erger…

Ik was meteen stil. Ik kon het niet geloven. Dit moeten die personen geweten hebben. Mijn ouders zijn nooit lang weg, en nu gaan ze 3 weken weg gebeurt er dit. Gewoon via het slaapkamerraam. Dat doe je niet als je weet dat er mensen thuis zijn. Mijn ouders hebben vermoedens over de daders, maar helaas kun je daar zo weinig mee.

Boos, verdrietig en machteloos
En ik? Ik voel me van alles door elkaar. Het ene moment voel ik zoveel woede van binnen. En het andere moment kan ik alleen maar huilen. Niemand heeft dit verdiend, maar vooral mijn ouders niet. Mijn moeder die daar zit voor haar rust heeft nu alsnog geen rust.

Het volgende moment voel ik me weer ontzettend machteloos. Wat kan ik nou doen vanaf hier? En wat als ik wel dichterbij woonde, dan kon ik alsnog niks/weinig doen hiertegen. Diep van binnen zou ik wel willen dat ik iets kon doen, maar helaas.

Het gevoel dat mijn ouders daar nog moeten wonen vind ik ook geen fijn idee. Ik kan me niet voorstellen dat je nog op gemak in je eigen huis zit als je weet dat er is ingebroken ;( Lijkt me geen fijn gevoel in ieder geval..

Bron

Afblijven!
Waarom zijn er mensen die niet af kunnen blijven van andermans spullen? Wat is dat toch? Ik kan daar met mijn hoofd niet bij hoor. Als je iets wil dan spaar je er toch voor, of weet ik veel wat je doet. Maar je gaat toch niet een ander iets ontnemen?! Wie geeft jou dat recht?!

Dat voelt zo oneerlijk hé.. En dat is echt een gevoel waar ik slecht mee om kan gaan. Onrecht.

Helaas verandert dit artikel niets aan de situatie, maar het scheelt wel dat ik het even van me af heb kunnen schrijven. Even mijn gevoel eruit gooien en that’s it.


Is er bij jou weleens ingebroken?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0