• October 25, 2021

Ik vond het wel weer tijd voor een kletspraatje met jullie. Nou ja, niet letterlijk want eigenlijk klets ik niet, maar typ ik dit vanuit de laptop. Anyway, you get the point 😉 Vandaag deel ik met jullie wat mij de laatste tijd bezig heeft gehouden. Samenwonen en mijn vakantie waren hier een groot onderdeel van. Lees je gezellig mee?

personalchitchat9

Maandelijks kon je op mijn blog de monthly chitchat vinden. Hierin klets ik wat en breng ik jullie op de hoogte van wat er allemaal speelt in mijn leven. Ook deel ik hierin wat geluksmomentjes van mijn maand. Omdat ik sinds een tijdje minder ben gaan bloggen kom ik hier niet altijd meer aan toe, vandaar de keuze om dit niet – altijd – maandelijks te doen. Het idee blijft hetzelfde, alleen dan wat minder constant wat betreft plaatsen.

wpid-img_20150812_094437.jpg

State of mind
Hoe ik me de laatste tijd voel is wat wisselend. De ene dag goed, de andere dag wat minder. Het is de laatste weken ivm de verhuizing behoorlijk stressen geweest. Het lijkt wel alsof dit er nu allemaal uitkomt. Toch heeft de vakantie mij wel goed gedaan. Even niks moeten, en alleen maar fijne en leuke dingen. Even ontspannen en bijtanken.

wpid-img_20150903_213351.jpg

Health
Met mijn gezondheid gaat het de laatste tijd wisselend. Af en toe best veel hoofdpijn, maar ik weet haast niet beter. Heb al zolang ik me kan herinneren vaak hoofdpijn.

Ook heb ik last van mijn linker ringvinger. Dit heb ik ook al jaren. Helaas is hier geen oorzaak van te vinden, erg frustrerend. Om een klein idee te geven van wat ik precies voel zal ik het nog wat nader toelichten.

Ter hoogte van mijn nagelbed heb ik pijn. Pijn bij aanraking, al is deze aanraking nog zo klein. Pijn bij kou. En dan moet je niet gelijk denken aan temperaturen van -5, maar ook in de zomer. Als ik op de fiets zit en er is een harde wind. Als ik in de schaduw fiets. Als ik in de koeling moet zijn van het werk. Als ik door de koude gang naar de wc loop. Altijd is er die zeurende, stekende pijn. Soms ook zomaar. Dan word ik er wakker van, of ik kan juist niet slapen daardoor. Je begrijpt vast dat dit erg lastig is voor mij. En ook frustrerend. Altijd maar pijn. Een MRI scan, echo en röntgenfoto verder ben ik nog geen steek verder 🙁

Happy things
– samenwonen
– genoten van de vakantie
– dagjes weg geweest
– Decibel (ondanks de regendansjes)
– blij met onze dierentuin <3
– haartjes weer geverfd
– new sunnies
– hele lieve reacties gehad op mijn vragenlijst
– producten gewonnen bij The body shop via Instagram
– nieuwe jas
– nieuwe kast voor in de woonkamer
– weekendje weg gepland

rp_IMG_20150830_120859-1024x1024.jpg

wpid-img_20150820_120537.jpg

Vragenlijst
Een tijdje geleden plaatste ik op mijn blog een vragenlijst. Ik vond dat het tijd werd om jullie lezers wat beter te leren kennen. Ik ben namelijk heel benieuwd naar wat jij graag leest op Simplynspecial. Uiteraard is het aan mij wat ik plaats, maar zonder lezers is een blog toch wat minder leuk 😉 Daarom wilde ik jullie feedback, en die heb ik gekregen <3 Een hele hoop lieve reacties. Met een lach op mijn gezicht las ik jullie antwoorden. Daar kan ik wat mee!

Insider’s tip van de maand
Ik kreeg een heel leuk mailtje van Stylefruits. Ik ben namelijk samen met 4 andere bloggers genomineerd hiervoor en het doel hiervan is extra aandacht genereren. Aandacht voor goede blogs die wel wat meer bekendheid zouden moeten krijgen. Super leuk dus! Dit voelt echt als een complimentje voor mijn werk, mijn blog waar ik zoveel tijd en aandacht aan besteed.

Nu zou ik je willen vragen om te stemmen op mij. Dit kan heel makkelijk met één klik op de knop. Je hoeft verder niks in te vullen of achter te laten. It’s just that easy 🙂 (Stemmen kan elke dag)


Wat maakte jou blij de laatste tijd?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0