• October 18, 2021

Ik vond het wel weer tijd om jullie even bij te kletsen! Inmiddels weer een aantal weekjes verder is er weer van alles gebeurd in mijn drukke leven. Genoeg om te delen, dus dat ga ik vandaag doen 😉 Ik klets jullie bij over werk, mijn nieuwe tattoo en nog veel meer!

img_5282

In mijn wekelijkse ‘Mijn week x 4’ artikelen vertel ik al één en ander, maar heel inhoudelijk zijn de artikelen niet. Als ik dat wel deed dan lezen ze niet meer zo lekker weg en worden ze véél te lang. Dus dan maar zo! Ik voelde weer even de behoefte om jullie een beetje op de hoogte te brengen en te vertellen waar ik momenteel mee bezig ben.

Drukte op het werk

Ik schreef het al in mijn vorige update. Sinds deze maand ben ik officieel store manager. Super leuk, maar ook wennen. Hoewel er niet mega veel taken bijkomen heb ik natuurlijk toch een stukje extra verantwoordelijkheid. En ook al zijn het niet super veel extra taken, het zijn tóch extra dingen die ik moet leren en doen. Heel begrijpelijk dat dit nu even wat meer tijd en energie kost. Daarnaast waren er ook mensen met vakantie, waardoor het vaste team niet helemaal compleet was. Dan merk je toch wel dat je zelf een stukje harder moet lopen 😉 En dat is niet erg, maar ik ben er wel een beetje moe van, als ik hierop terug kijk. Note to self : niet teveel plannen, maar ook lekker rusten wanneer het nodig is!

Nieuwe tattoo

Yes, eindelijk was het zo ver! Ik had namelijk al een tijdje een afspraak staan om mijn tattoo op mijn bovenarm verder uit te breiden. Dinsdag was het zo ver. Na een slechte nachtrust mocht ik weer een paar uur pijn lijden, haha. Aan de binnenkant van mijn bovenarm was toch wel gemeen hoor, meestal kan ik het vrij goed uithouden, maar er kwam een punt dat ik dacht “stop er maar mee, ik hou het niet meer”. Gelukkig heb ik toch nog even door kunnen bijten en is het nu – voorlopig – klaar. Wanneer het echt helemaal genezen is zal ik nog een foto delen. Voor nu moeten jullie het doen met een kleine sneak preview, hihi. Stiekem kriebelt het nu alweer…

img_5294

Gezonder eten & meer bewegen

Ho, wacht. Ik word geen fitgirl. Ik ga nu niet ineens 4 x in de week in de sportschool hangen. Nee. Maar wat dan wel? Ik wil wel wat beter opletten op wat ik allemaal eet. Ik zat mezelf laatst eens goed te bekijken in de spiegel en begin dan toch wel te zien dat ik niet meer de strakste ben. Prima, ik ben ook geen 18 meer, maar hey. Ik ben jong! En hoewel mijn gewicht dik in orde is, zou ik toch wel wat strakker in mijn vel willen zitten. De laatste tijd pak ik nooit meer de fiets, want : lui. En dat terwijl ik toch maar 15 min van mijn werk woon. In plaats van fietsen pak ik tegenwoordig standaard de scooter. Lekker makkelijk 😉 Sporten is echt niet mijn ding, dus ik denk dat opnieuw een abo totaal geen zin heeft voor mij. Wat ik wel wil doen is beter letten op wat ik eet. Minder snoep, minder frisdrank, en meer fruit en groente. Daarnaast wil ik wat vaker de fiets pakken en wat vaker en langer gaan wandelen. Ik denk dat dit voor mij een redelijk haalbaar en realistisch streven is! Let’s do this.

United wardrobe

Jep, ik kon het niet aan me voorbij laten gaan. Ook ik ben nu actief op United wardrobe en hoop zo op een redelijk makkelijke manier van mijn spullen af te komen. Wat ik na een klein weekje heb verkocht?! Nul komma nul! Wat ik zelf héb gekocht? Een jurk. Oeps. Dat was dus eigenlijk niet de bedoeling! Ik hoor in ieder geval hele goede dingen en ik hoop dat het bij mij binnenkort ook wat beter gaat lopen, zou leuk zijn. En dat ruimt ook lekker op 🙂 Mocht je willen volgen, dan kan dat onder de naam Nina2107.

img_5472

Dit is het jurkje wat ik kocht voor 8,99! Echt in nieuwstaat en gelukkig staat hij ook erg leuk 🙂 Blij mee!

En verder?

Verder gaat het lekker zijn gangetje. Nog geregeld ben ik veel in de bios te vinden en spreek ik af met vriendinnen. Mijn overige vrije tijd breng ik door op de bank, in bed of op de tuinstoel op het balkon. Gewoon lekker te chillen, naar een serie te kijken of te bloggen. Heerlijk!

Waar ik momenteel heel erg naar uitkijk is de vakantie in september. We kozen er expres voor om wat later in de zomer te gaan, maar stiekem is dat nu toch een beetje afzien, haha. Ach, time flies, dus voor je het weet is het weer zo ver!


Ben jij ook actief op United Wardrobe? En heb je wellicht nog tips voor mij?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0