• October 19, 2021

Op het moment dat ik deze happylist in elkaar heb gezet voelde ik me allesbehalve happy. Tijd om hier verandering in te brengen en stil te staan bij alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. Heb jij zin in een dosis happy stuff en leuke dingen? Lees dan mee!

rp_wpid-20151012_130201-e1445274053966-1024x768.jpg

Omdat het zo ontzettend belangrijk is om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven
heb ik de rubriek ‘hi-ha-happylist’ in het leven geroepen. Dit is een terugkerend artikel waarin ik mijn happy momentjes met jullie deel. Gewoon een lekker feel-good artikel met een hoop positiviteit. (Deze zal vanaf nu gewoon ‘happylist’ gaan heten)


Als ik me down voel helpt het mij om aan leuke dingen te denken. Herinneringen op te halen en gewoon even terug te denken aan fijne momenten. Vaak voel ik me hierna weer stukken beter. Als ik een baaldag heb dan presteer ik het altijd weer om hierin te blijven hangen. Zo zonde! Ik heb zoveel moois om mee heen, en zoveel lieve mensen.

Daarom heb ik een aantal happy momentjes verzameld die ik graag met je deel vandaag!

wpid-20151012_131120.jpg

 

Er tussenuit met het vriendje
Mijn vriend en ik hadden in oktober een hotel geboekt in Dordrecht en hebben er een leuk uitje van gemaakt. Kenzo was ook gezellig met ons mee! Altijd fijn om samen even te ontsnappen aan de sleur. Ik kijk nu al uit naar ons volgende weekendje weg.

Blogdate
Een tijdje geleden kwam ik in contact met Marloes en na wat mailtjes en appgesprekken besloten we om wat af te spreken. Een shopsessie in Eindhoven en ondertussen oneindig praten over onze gezamenlijke hobby; bloggen! Het was super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Etos Event
Ook had ik mijn eerste échte event. Ik mocht namelijk naar Hortus Botanicus in Amsterdam voor het event van Etos. Super toffe locatie en daarnaast was het ook erg leerzaam. Daar heb ik ook een paar leuke bloggers gesproken 🙂 Zo leuk om iemand die je volgt in real life te ontmoeten. Je hebt dan echt het gevoel dat je diegene een beetje kent ondanks dat je die persoon nog nooit hebt gezien. Gek is dat!

rp_DSC_9892-1024x685.jpg

Blogjaardag!
1 november was het zover; mijn blog bestond precies 1 jaar. Ongelofelijk hoe snel zo’n jaar voorbij vliegt zegt, wauw. Al 300 artikelen verder inmiddels. Time flies when you’re having fun.

Winactie
Het is maand van de winacties! Ik kan mijn blogjaardag natuurlijk niet zomaar aan mij voorbij laten gaan. En daarbij horen cadeautjes. Momenteel kun je thee winnen die je zelf mag samen stellen via Ilovetea. Doe jij al mee aan deze winactie?

rp_ilovetea-1024x686.jpg

Opening van TKMaxx
Via instagram had ik 100,- euro shoptegoed gewonnen die ik kon besteden in het nieuwe filiaal van TKMaxx in Eindhoven. Ik was al bekend met de winkel, dus dikke YAY! Leuke bijkomstigheid is dat ik daardoor ook een leuke, lieve blogger leren kennen; Nicky.

Foto’s maken 
De laatste tijd vind ik het steeds leuker om foto’s te maken. Zowel voor mijn blog als voor mezelf. Soms zit je gewoon in zo’n flow en lukt het heel goed. Zo tof om dan te zien wat voor resultaat je zelf hebt neergezet. Ik ben absoluut geen pro, maar ik zie wel degelijk vooruitgang. Dat is tof!

etosparfum

Gesprekken bij de psycholoog
Dit puntje is niet zozeer happy te noemen. Je ziet mij namelijk niet lachen als ik daar binnen ben. Maar ik vind het wel fijn dat ik na maanden weer gesprekken heb. Er zijn nog steeds wat punten die toch heel gevoelig liggen en ik vind het fijn om hieraan te werken. Ik wil gewoon nog lekkerder in mijn vel zitten en daar wil ik best wat voor doen.


Vertel, wat was jouw happy momentje afgelopen week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0