• October 19, 2021

Terwijl ik al mijn fijne momentjes verzamel voor dit artikel ben ik ontzettend blij. Ik zit met een big smile achter mijn laptop en geniet. Dan is er toch geen beter moment om dit artikel te typen?! En omdat ik wel een beetje geluk met jou wil delen zou ik zeggen ; lees lekker mee!

happylist

Omdat het zo ontzettend belangrijk is om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven
heb ik deze rubriek in het leven geroepen. Dit is een terugkerend artikel waarin ik mijn happy momentjes met jullie deel. Gewoon een lekker feel-good artikel met een hoop positiviteit.

Ik kijk terug op een fijne maand. In mijn vorige happylist schreef nog dat het op dat moment niet zo goed ging met mij. Ik voelde me moe, down en somber. Gelukkig gaat het de laatste weken veel beter 🙂 Hopelijk blijft dat zo doorgaan!


♥ Ik heb kort geleden de 400 volgers op Bloglovin’ aangetikt en inmiddels ben ik er alweer voorbij! Ook op Instagram gaat het lekker, de 2000 volgers zijn een feit.

Etos benaderde mij via Instagram of ze mijn foto’s mochten gebruiken voor de website. Hoe cool is dat?!

♥ Ik ontving 2 perspakketjes totaal onverwachts, voor het eerst?! Ik krijg weleens vaker iets voor mijn blog, maar dan ben ik hiervan op de hoogte en verwacht ook dat er iets komt. Nu ging laatst ineens de deurbel, 2 pakketjes. Whut? Het blijft bijzonder!

♥ Mijn relatie gaat ontzettend goed op moment. Daarmee bedoel ik dus niet dat het ooit slecht ging, maar rondom de verhuizing en het samenwonen was er wel wat stress hier in huis. Een hoop geregel en verandering.. Nu ben ik helemaal gesetteld en happy hier in huis. Mijn vriend en ik doen weer lekker gek samen en hebben ontzettend veel lol.

wpid-20151128_144955.jpg

♥ Ik ben in behandeling bij een psycholoog en ga binnenkort ook met een ADHD-groep beginnen. Niet de meest ‘leuke’ dingen, maar ik heb er wel veel aan. That’s what matters!

♥ Lieve vriendinnen. Ja, die heb ik. We ondernemen regelmatig leuke dingen zoals etentjes, drankjes en eindeloze shopsessies.

bron

♥ Mijn blog groeit de laatste weken enorm. Tof om te zien. Ook krijg ik regelmatig complimentjes en opmerkingen hierover. Ik wil echt niet arrogant overkomen of zo, absoluut niet. Ik ben juist een heel onzeker persoon, en als ik dan hoor dat ik goed ben in bepaalde dingen voelt dat enorm fijn. Daarmee groeit mijn zelfvertrouwen weer een beetje.

♥ Ik heb een nieuw logo + social media icons. Heb jij ze al gezien? Wat vind je ervan? Ik ben er heel blij mee, echt een keer wat anders.

wpid-logo-937x300.png.png

♥ Leuke vooruitzichten. Dat is fijn, als je dingen hebt om naar uit te kijken. Zo kijk ik al uit naar oud & nieuw en bijvoorbeeld ook naar 21 januari. Dan zijn mijn vriend en ik anderhalf jaar samen. We willen dan lekker een weekendje weggaan.


Wat is jouw happy momentje van deze week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

1