• October 20, 2021

Voor je het weet is het zover; oud & nieuw. Dan laten we weer een jaar achter ons en beginnen we vol goede moed aan een nieuw jaar. Graag wil ik even terugblikken op 2015. En hoe kan ik dat beter doen dan met foto’s?

mijn2015

Het eind van het jaar betekent dat het weer tijd is om de balans op te maken. Om te kijken wat het jaar je heeft gebracht, wat je hebt bereikt en welke dingen anders zijn gelopen als gepland. Ook denk je na over over tegenslagen die je hebt gehad. Of welke onverwachte, bijzondere dingen op je pad zijn gekomen.

Zelf ben ik daar wel mee bezig. Ik denk veel na over het afgelopen jaar. Vanzelf komen er dan allerlei gedachten, herinneringen en gevoelens naar boven. “Wat heb ik geleerd” en “wat wil ik volgend jaar anders”?

Om nog even terug te kijken op het jaar 2015 heb ik van iedere maand een foto uitgezocht die centraal staat. Een foto van een moment of herinnering die deze maand extra bijzonder heeft gemaakt.

januari

Januari
Na een hoop gestuntel, gepruts en gevloek was het zover. Mijn gratis ‘WordPress-blogje’ (no offense) werd een heuse blog. Met domeinnaam en al 🙂 Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost, maar het was het allemaal waard.

februari

Februari
Valentijnsdag! Ontzettend commercieel, maar oh zo leuk. Zeker wanneer je zo’n enorme, huge kaart krijgt van je lover. Ikzelf had ook een grote kaart – dacht ik – maar die kon bij lange na niet op tegen deze haha.

maart

 

Maart
Blogmijlpaal! 100 Bloglovin’ volgers 🙂 Dit was echt een bijzonder moment. Mijn eerste 100 volgers. Ik deed vreugdedansje door de kamer hoor. Imagine..

april

April
Hier denk ik nog vaak aan terug; ons weekendje naar Zoutelande. Ondanks het crappy hotel was het super leuk. Samen met Kenzo hebben we er mooie dagen van gemaakt. Take me back!

mei

Mei
In mei kreeg ik het in mijn bol. Ik werd ontzettend sportief, wie had dat ooit gedacht? En ik vond het nog leuk ook! Helaas duurde dit niet super lang, oeps. Ik wil het wel weer gaan oppakken. Ik voel me veel fitter als ik sport en ook mijn rugklachten nemen af.

juni

Juni
Time 2 party! Het festivalseizoen is weer in volle gang dus het was weer tijd om een festival mee te pakken. Last world it is.

juli

Juli
Één van mijn favoriete feestjes is Dominator. Lekker dichtbij huis, ideaal! Ik heb me wederom top vermaakt die dag. Ik tel stiekem al af naar volgend jaar…

augustus

Augustus
Oh deze maand wil ik graag heel snel overslaan. Wat een stress-maand was dat. Alles uitzoeken in mijn oude huisjes, dingen verkopen, weggeven en weggooien. En vervolgens alles overhuizen. Ik vond het toen wat ‘eng’ om mijn veilige stekkie op te zeggen, maar ik ben nu wel helemaal gesetteld hier en geniet van het samenwonen.

september

September
Now it’s official; we wonen samen vanaf nu. Even allebei onze draai vinden samen en daarna volop genieten.

oktober

Oktober
Mijn eerste, echte persevent. Zo spannend, maar ook zo leuk. Ik heb echt een leuke en leerzame dag gehad. Dit smaakt naar meerrrrrr!

november

November
In November was het zover. Mijn blog bestond 1 jaar en dat moest groots gevierd worden 🙂 met een toffe winactie. Ontzettend veel leuke reacties heb ik hierop gehad.

wpid-logo-937x300.png.png

December
Het duurde even, maar dan heb ik ook wat 😉 Eindelijk een nieuw logo!


Wat was jouw hoogtepunt van 2015?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0