• October 20, 2021

Zo, hallo! Wat een eeuwigheid geleden lijkt het alweer dat er voor het laatst een ‘personal chitchat’ online kwam! Ik heb het natuurlijk even opgezocht en om precies te zijn; de vorige dateert van 23 november. Ondertussen is er een hoop gebeurd, dus ook een hoop om te bij te kletsen. Lees je mee?

DSC_1585

Ik voelde weer even de behoefte om jullie een beetje ‘bij te praten’, dus bij deze! Want mijn blog is natuurlijk ook gewoon mijn uitlaatklep en dé plek om mijn gedachten met jullie te delen. Daarnaast vind ik het wel fijn om jullie op de hoogte houden van wat er allemaal speelt in dat drukke hoofd van mij, haha.

Geluksmomentjes
De laatste tijd zijn er hele hoop mooie geluksmomentjes. Kleine dingen, zoals het tussen de buien door droog aankomen op je werk, of gewoon genieten van het samenzijn met vrienden of familie. Ik schreef er laatst nog een artikel over, mocht je hier benieuwd naar zijn verwijs ik je door naar mijn laatste happylist. Verder zit ik ook gewoon lekker in mijn vel en dat is te merken.

Weekendje Utrecht
Jahaaa! Volgende week is het zover; mijn vriend en ik vertrekken naar Utrecht voor een weekend weg. We verblijven in het Postillion Hotel, heel benieuwd. We hebben er allebei heel veel zin in, even lekker eruit samen. En jep, Kenzo mag ook gezellig mee 😉 Heb jij nog tips of aanraders voor leuke eetgelegenheden? Of andere toffe bezienswaardigheden? Let me know!


bron.
(Dit verblijf is niet gesponsord 😉 mocht je het je afvragen)

Inbraak bij mijn ouders
Ik schreef een tijdje geleden een heel persoonlijk artikel naar aanleiding van de inbraak bij mijn ouders thuis. Het is een heel verhaal, dus als je die gemist heb raad ik je aan dit artikel eerst te lezen 😉 Anders wordt het een heel lang stuk. Anyway, inmiddels is het verzekering-technisch allemaal geregeld gelukkig. Toch zit deze gebeurtenis nog steeds in mijn hoofd en komt af en toe voorbij ‘spoken’.

ADHD bijeenkomsten
Geregeld schrijf ik artikelen over mijn diagnose ADHD en hoe ik daarmee omga. In mijn vorige update schreef ik over een ADHD-groep waarvoor ik me had aangemeld. Inmiddels is deze gestart en ben ik er nu 2 keer geweest.  Ik vind het nog steeds wat onwennig, vooral omdat het een groep is die buiten mij, alleen uit mannen bestaat. Maar ik heb besloten om toch deel te nemen aan deze groep. Ik kom tenslotte voor mezelf! In deze groep bespreken we dingen waar we tegenaan lopen en geven we elkaar tips. Ik heb nog in totaal 6 bijeenkomsten te gaan en aan het einde zal ik weer even een update geven mochten jullie benieuwd zijn.

Operatie mama
Mijn moeder is afgelopen woensdag geopereerd aan haar longen. Er zijn in totaal 2 longventieltjes geplaatst. Ik vond het erg spannend en hoopte dat de operatie zou slagen en er geen complicaties zouden optreden. Gelukkig is alles goed gegaan en gaat het steeds een beetje beter met mijn moeder. Hou je taai mama!

Gezonder eten
Ik heb besloten dat ik gezonder wil eten. Niet omdat ik wil afvallen of dergelijke, maar gewoon om wat gezonder bezig te zijn. Als er iemand is die totaal niet op haar eetpatroon let ben ik het wel. Ik eet alles wat los en vast zit, en vaak ook ongezonde dingen. Nooit heb ik me bezig gehouden met mijn eetpatroon, maar ik vind dit toch wel steeds belangrijker. Ik denk dat een deel van lichamelijke, en misschien zelfs psychische klachten voort kan komen vanuit je voeding. Mijn huid is al een tijdje onrustig en ik ben eigenlijk wel benieuwd welke rol voeding hierin heeft. Ik eet soms wat vet en veel suiker, dus ik wil eens kijken of mijn huid beter wordt als ik dit wat ga minderen en gezondere keuzes ga maken. Ook heb ik al zo lang ik me kan herinneren vaak hoofdpijn, soms zelfs dagelijks. Misschien dat voeding hier ook wel een rol in speelt. Who knows! Ik ga hier in ieder geval mee aan de slag.strawberry-272810_960_720

 


Wat is jouw geluksmomentje deze week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0