• October 20, 2021

‘Een week met van alles wat’ is de perfecte omschrijving van vorige week. Maandag en dinsdag waren we nog in Dordrecht te vinden, kregen wij biefstuk ipv runder(el)lende hihi, én gingen we op stap waar leuke dj’s kwamen draaien. Benieuwd naar de foto’s van alle leuke dingen die ik heb ondernomen?

personalphotodiary42

Haha, die titel moet ik wel even toelichten. Runderellende. Ik moet gewoon weer lachen als ik eraan denk. In het hotel kregen wij een 3-gangen menu. Helaas konden wij niets kiezen, en moesten we het doen met het dagmenu; runderlende. Omdat wij zoiets nooit eten zijn we gelijk gaan googlen. Ieuw, dat beloofde niet veel goeds. Tenminste, de foto’s zagen er niet echt aantrekkelijk uit. We zaten wat grapjes te maken hierover hihi, en ik vond het maar runderellende! Uiteindelijk kwamen ze ons eten brengen en de jongen van de bediening zei “2 keer de biefstuk”. YEAH! Wat waren we blij haha. Geen (runder)ellende voor ons, biefstuk it is.

wpid-20151011_175624.jpg

Dinsdag hebben we een bootje gehuurd om bij de biesbosch te gaan varen. Leuk, maar verrekkes (is dat Brabants?) koud, brrr! Dat hadden we een beetje – understatement – onderschat. Toch hebben we mooie natuur en dieren gezien onderweg. In de middag weer lekker richting huis, home sweet home.

In het week stond er weer een leuk avondje op de planning met vrienden, drankjes en goeie muziek. Het thuiskomen was nog wel wat lastig omdat de fiets van mijn vriend ‘ineens’ stuk was. Meneer besloot wel even bij mij achterop te gaan, zie je dat voor je? 2 keer zo zwaar als mij, en dan niet nuchter iemand achterop nemen?! Nou ik niet. Paar meter verder viel hij al van mijn fiets. Dus, tot zover onze nacht van zaterdag op zondag hihi. Verder hebben we het wel gezellig gehad hoor 😉

sansonlinewinnen

Vorige week plaatste ik een wishlist met leuke (herfst)items van Sans-Online. Ook kun je hierbij kans maken op 25,- shoptegoed. Doe jij al mee?

drks1

Ook liet ik je kennismaken met de prachtige sieraden die ik ontving van DRKS. Heb jij ze al bewonderd?

shopologg

En daarnaast verscheen er ook nog een nieuwe (verzamel)shoplog. Het was iedere keer ‘weinig’ om te delen, dus besloot wat dingen te verzamelen voor één grote shoplog.

wpid-20151012_111522.jpg

Kinderdijk. Super mooi om daar eens een kijkje te nemen 😉

De geitjes Milly & Molly vonden Kenzo héél interessant zoals je ziet…

Dordrecht centrum.

wpid-20151017_154636.jpg

Blogpakketjes zijn de leukste <3

wpid-20151017_175052.jpg

Homemade hamburgers, hmm. Stukken beter dan Mac donalds hoor 😉

wpid-img_20151013_133911.jpg

Op de boot met koukleum Kenzo hihi.

wpid-img_20151018_143827.jpg

Op de feelgoodmarket in Eindhoven. Ik zou die beesten niet tegen willen komen in het echt, maar zo in een lijstje zijn ze wel gaaf hihi.

Die Kenzo haha, dat koppie dan ook hé.

Ik heb een heerlijk (drukke) week gehad zoals je ziet. Begin van de week nog lekker in Dordrecht en Kinderdijk doorgebracht, de rest van de dagen gebikkeld op het werk, en in het weekend stonden er leuke dingen op de planning 🙂 Ik heb lekker kunnen bloggen, had een stapavond met vrienden en een fijne lazy sunday. Couldn’t be better!


 

Ben jij weleens bij de molens in Kinderdijk geweest?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0