• October 18, 2021

Een tijdje geleden vroeg ik via social media of jullie nog leuke vragen voor mij hadden. Dingen die je echt wil weten, of gewoon andere lekkere random vragen. Daar kwamen een hoop leuke vragen op en vandaag ga ik hier uitgebreid op in 😉

dsc00445-01.jpeg

Ga je ooit nog video’s of vlogs maken, of houd je het bij bloggen alleen? @kimmetjekims
Goede vraag hihi, inmiddels is er namelijk al een video online gekomen! Yes, I did it. Of ik ook ga vloggen weet ik nog niet. Vind het al spannend genoeg om een video op te nemen, laat staan dat ik in het openbaar mezelf ga filmen haha. Wel zullen er nog meer video’s online komen!

Wat vind je het grootste nadeel van social media en waar baal je op dit moment het meeste van ? @sharmainesarina
Laten we voorop stellen dat ik social media heel leuk vind, maar daarnaast kost het ook een hoop tijd. Overal actief zijn is bijna onmogelijk, tenzij je daar vrij veel tijd aan besteed. Dus soms baal ik er wel van dat ik niet altijd genoeg tijd heb hiervoor. Op zulke momenten probeer ik weer voor ogen te houden dat bloggen een hobby is en geen prioriteit. Dat heel veel andere dingen ook belangrijk zijn en aandacht verdienen, hiermee bedoel ik dingen die ‘offline gebeuren’.

rp_offline-1024x686.png

Als je nog een hondje zou nemen, hoe zou je die noemen? @xmelisssss
Pfff, goede vraag! Ik heb daar zo 1,2,3 geen kant en klaar antwoord op. Ik houd wel van stoere, korte namen. Toch hoef ik voorlopig nog niet na te denken over namen, er zal de komende tijd * huil * nog geen hondje bijkomen. Kenzo is een hond met gebruiksaanwijzing en gaat helaas vaak niet samen met andere honden, vandaar.

Hoe denk jij over bloggers/vloggers die pranken voor views? @mrseilish
Eerlijk gezegd kijk ik zulke vlogs vrijwel nooit… Ik kijk sowieso weinig vlogs, slechts een enkele, maar dat is dan van een blogger die af en toe vlogt. Wel heb ik hier in het verleden weleens naar gekeken en of ik het vind kunnen hangt puur af van de prank. Als je daar een ander mee in gevaar brengt of bang maakt dan vind ik het minder, maar anders kan ik er wel om lachen.

Wat zijn je ultieme tips om je goed te voelen, jezelf te verwennen en/of jezelf te verzorgen? @brittvanommeren
Ik denk dat het vooral belangrijk is om naar jezelf te luisteren. Dat je kijkt naar wat JIJ wil en waar JIJ behoefte aan hebt. Soms doe ik wat ik denk wat er van me verwacht wordt, terwijl dat niet is wat ik het liefst zou willen. Tegenwoordig probeer ik daar steeds beter op te letten en voor mij werkt dat erg goed. Als ik mezelf verwen is dat door lekker eten, iets leuks te doen met iemand of door te shoppen.

rp_shoplog1-1024x686.png

Favoriete muziek genre? @glitterxgore
Die heb ik eigenlijk niet, haha. Ik ben van alle markten thuis 🙂 Ik luister graag naar Rihanna, Marco Borsato, Ed Sheeran, maar ook naar Hardstyle of gewoon top 40 nummers. Vrij divers dus!

Zou je van je hobby je werk willen maken? @annajirina
Bloggen is mijn hobby, maar of ik er mijn werk van zou willen maken? Ik denk het niet. Het zou me wel leuk lijken om dit als “parttime job” ernaast te doen en nog ergens anders te werken, maar echt als fulltime baan zou ik het niet willen. Bloggen is een hobby en als het je werk wordt voelt het denk ik niet meer zo vrijblijvend. Dan móet je gewoon blijven schrijven.

rp_opmerkingenbloggers-1024x661.jpg

Welk beauty merk haat je? Wat voor beautyproduct haat je het meest? @lookingudrun
Echt haten doe ik geen één beauty merk. Wel zijn er merken waar ik minder/niks mis heb. Merken die als eerste bij me opkomen zijn Rituals en NYC. Volgens mij heb ik daar niks van in huis, en op de één of andere manier trekken die mij niet zo. Waarom? Geen idee!

Het beauty product wat ik het meeste haat zijn nepwimpers. Ik vind ze erg mooi, maar ik kan er zelf niet mee overweg. Of ik heb gewoon de verkeerde wimpers en/of lijm haha. Dat kan ook! Dus heb jij tips, laat het me weten in een reactie 😉

Wat zou je doen met 500 euro als je het niet voor jezelf, maar voor een ander moest uitgeven/geven? @beautyensparkle 
Ik denk dat ik mijn ouders een weekendje weg zou geven. Dat ze gewoon even weg kunnen samen en eens weg zijn uit de sleur. Dat mijn moeder een weekendje quality time heeft en ze samen wat leuks kunnen doen 🙂 Dat lijkt me wel wat.


Ik ben benieuwd wat jij zou doen met 500 euro als je die voor een ander zou moeten besteden.

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |

0