• October 20, 2021

Ik deel een hoop op mijn blog, maar er zijn genoeg dingen die jullie niet over mij weten 😉 Van hele serieuze zaken tot ontzettend random feitjes. Vaak ook een beetje raar, of grappig. Maar hey, zo ben ik! Daarom vandaag weer 10 dingen die je nog niet over mij wist.

1. Ik hou niet van de laatste restjes frisdrank uit een fles/blikje/etc. Het laatste bodempje van een fles frisdrank met koolzuur gooi ik standaard weg, of geef het aan mijn vriend. Oeps. Noem het verwend, maar ik vind dat dus écht niet lekker. 9 van de 10 keer zit er geen prik meer in, en dan vind ik het echt goor. Vooral cola zonder prik vind ik echt niet te drinken.

2. In een ver verleden heb ik eens stage gelopen bij Ici Paris XL. Het was destijds een soort van snuffelstage, (HA!) Hoewel ik toen niet echt iets deed in die richting vond ik het ontzettend leuk. Voordat de winkel open ging altijd even tutten en onze make-up bijwerken, en kennismaken met de mooiste make-up en parfum. Heerlijk!

3. Na mijn middelbare school heb ik niet meteen een vervolgopleiding gedaan. Ik ben meteen gaan werken omdat ik wel even klaar was met school en geld mij destijds veel aantrekkelijker leek 😉 Het nadeel daarvan is dat de keuze op de banenmarkt dan niet erg groot is… Ik weet niet meer hoe, maar uiteindelijk ben ik bij een vleesverwerkingsbedrijf terecht gekomen. Geen slager, maar echt een stukje grootschaliger. Hier verzorgden ze vlees voor diverse klanten zoals restaurants en dergelijke. Ieuw! Ik moet er nu niet meer aan denken eerlijk gezegd, maar destijds vond ik het wel prima.

4. Ik slaap altijd met oordopjes in. Ooit ben ik daarmee begonnen toen ik een tijdje slecht sliep door een verkouden vriendje naast mij. Gek werd ik ervan! Gesnotter, ‘hard’ ademen en alle ellende die komt kijken bij een verkoudheid. Ik kon er gewoon niet door slapen. Uit ellende pakte ik oordopjes en sliep als een roosje. Sindsdien doe ik niet meer anders. Ik ben er inmiddels zo aan gewend dat ik eigenlijk niet meer anders kan. Als ik dit niet doe hoor ik letterlijk alles. Althans, ik let dan op alles.

5. Ik ben telefoon verslaafd. Zo, dat is eruit. Dat ik vrij actief ben op social media is vast niets nieuws, maar het is soms best erg. Dan moet ik gewoon overdag al mijn telefoon opladen omdat ik anders zonder batterij kom te zitten. Hoewel mijn huidige iPhone 7 nog prima werkt zou ik het helemaal niet vervelend om deze in te ruilen voor een iPhone 8. Wanneer er weer een nieuw model uitkomt begint het toch een beetje te kriebelen hoor, of ben ik de enige? Soms ben ik dan al online aan het kijken hoeveel ik kwijt zou zijn voor een nieuw abo met telefoon. Ik heb al gemerkt dat de prijzen online enorm kunnen verschillen, dus vergelijken is wel zo slim. Via Mobiel.nl kun je bijvoorbeeld gemakkelijk vergelijken en zo de beste keuze maken.

6. Ik heb een hekel aan onbeleefde mensen. Ik haat het. Nee, maar echt! Mensen die niks terugzeggen wanneer je ze aanspreekt, arghh… Of mensen die niet geleerd hebben om alsjeblieft of dankjewel te zeggen. Zo vervelend. Elkaar netjes aanspreken is toch niet meer dan normaal? Althans, als je het mij vraagt wel. Soms kan ik me er echt over opfokken als mensen onvriendelijk zijn tegen mij. Verspilde moeite, I know. Maar ik daar zo niet tegen…

7. Ik vind het leuk om over eikels te fietsen. Like, wtf?! Ik ben niet zo dol op de herfst, maar wat ik wel leuk vind is om tijdens het fietsen over zoveel mogelijk eikels te fietsen die dan zo’n lekker knalgeluid maken, haha. Verder gaat alles goed met mij hoor 😉 Lekker random ook deze…

8. Ik word grijs. En hoe hard ik er ook tegen vecht, ik ontkom er niet aan. Ja, ook deze is weer lekker random. Waarschijnlijk kunnen jullie ook helemaal niets met deze info, maar ach 😉 Dan weten jullie in ieder geval dat ik grijs begin te worden en dat ik geregeld met een pincet voor de spiegel sta te plukken. Al ga ik daar maar mee stoppen, want het begint de laatste tijd extreme vormen aan te nemen. Misschien toch maar wat vaker verven.. 😉

9. Ik ben echt mega slecht in het bijhouden van verjaardagen. Ik kan ze vaak niet onthouden en ben dan ook regelmatig te laat met verjaardagswensen of een kaart. Ontzettend slecht, maar het is niks persoonlijks 😉 Mijn hoofd is één grote chaotische warboel die geen ruimte heeft voor verjaardagen. Sorry! Maar goed nieuws : ik heb een verjaardagskalender gekocht die nu – as we speak – op de wc hangt. Misschien gaat het dan toch nog wat worden met mij…

10. Ik heb overwogen om mijn lippen op te laten vullen. Nu is dat tegenwoordig niet eens zo gek, maar achteraf ben ik wel blij dat ik het niet heb gedaan. Het lijkt een echte hype te zijn tegenwoordig, hoe nepper, hoe beter. En hoewel ik absoluut geen ‘porno lippen’ wilde, leek het me wel heel mooi om iets vollere lippen te hebben. Als ik lach dan is mijn bovenlip slechts een dun streepje.. Dit had best iets voller gemogen, maar dan wel op een natuurlijke manier. Ik heb me hier destijds in verdiept, maar kwam er al snel achter dat het toch niks voor mij zou zijn. Ik denk dat als je hier eenmaal aan begint niet snel zonder kan. Want na een tijdje verdwijnt het effect weer, en dan wil je meer en meer. Tenminste, dat denk ik. En als ik eerlijk ben geef ik mijn geld dan toch liever uit aan nieuwe schoenen en kleding, dan aan mijn lippen.


Nu ben ik benieuwd naar één ding van jou die ik nog niet wist. Kom maar op!

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest
* dit artikel bevat gesponsorde links

0