• October 25, 2021

Hoewel ik al geregeld persoonlijke artikelen schrijf leek het me toch leuk om vandaag eens wat random feitjes over mezelf te delen. Vandaag heb ik het over 10 dingen die je nog niet over mij wist.

img_1277

Ik deel op mijn blog een hoop persoonlijke dingen, maar er is nog genoeg te vertellen wat je nog niet van mij weet. Zo heb ik een hoop klunzige acties, rare gewoontes en andere vreemde dingen die ik met jullie wil delen. In een ver verleden heb ik al eens zo’n artikel geplaatst, maar vandaag is het tijd voor een aantal nieuwe feitjes over mij!

1. Tijdschriften/kranten/reclamefolder lees ik van achter naar voren

Tja, waarom ik dit doe..? Geen idee! Ik vind het gewoon makkelijker lezen/plaatjes kijken.

MUA Velvet

2. Ik kan amper nog slapen zonder oordopjes

Een aantal maanden geleden kon ik heel slecht in slaap komen. Ook al was ik nog zo moe, als ik eenmaal in bed lag lukte het niet meer. Ik hoorde van alles en stoorde me ook aan van alles. Aan het ademen van mijn vriend, maar ook als hij zich omdraaide. Alles was teveel, en zorgde ervoor dat ik maar niet in slaap kon komen. Uit pure frustratie propte ik een paar oordopjes in en sliep als een roos. Ik werd niet van elke ‘scheet’ wakker en sliep makkelijker in, én door. Sindsdien kan ik niet meer zonder..

3. Ik kan er niet tegen als ik genegeerd word

Als je mij het hardste wil ‘pakken’ dan moet je me negeren. Ik vind het namelijk echt lastig om in onzekerheid te zitten. Dat ik niet weet waar ik aan toe ben, en hoe de stand van zaken is. Daarnaast vind ik het gewoon vervelend dat de andere partij je niet gewoon te woord kan staan en duidelijkheid kan scheppen.

4. Ik eet graag in sushi restaurants, maar lus geen vis

Geregeld ben ik te vinden in sushi restaurants, nomnomnom. Toch eet ik geen vis. Hoe dan?! Tja, ik ben nou eenmaal geen visliefhebber, sterker nog, ik moet er niks van hebben. Als ik ga uit eten bij een sushi restaurant bestel ik ook altijd alleen de vleesgerechtjes. En sojabonen. Heel. Veel. Sojabonen.

wpid-20160515_150823.jpg

5. Als ik een doosje tictac heb moet deze meteen in een keer op

Ik ben een enorme snoepkont. Ik eet werkelijk van alles, maar iets waar ik altijd wel zin in heb, is een doosje tictac. Het liefst de oranje variant met sinaasappelsmaak. Ik weet niet of het herkenbaar is, maar bij mij moet zo’n doosje altijd meteen op. Ik pak er dan ook meteen 3 of 4 tegelijk, ipv netjes 1 per keer, hihi. Daardoor gaat zo’n doosje er altijd in een rap tempo doorheen.

6. Mijn guilty pleasure is Geordie Shore

Ik weet het, het is echt fout. Toch kijken mijn vriend en ik nog steeds naar Geordie Shore, juist omdat het zo fout is. Even niet nadenken, hersenloos naar de tv staren en lachen. Lachen om de gekke streken die ze iedere keer weer uitvreten. Alles is echt over the top, opgespoten lippen, lelijke extensions en hoerige kleding. De tieten vliegen je om de oren, maar tóch kijk ik er graag naar, haha.

7. Ik heb 6 tattoo’s

Ik noem mezelf nou niet bepaald een doorsnee ‘tattoo chick’. Toch kan ik een mooie tattoo zeker wel waarderen 🙂 Daarom heb ik er ook al een aantal op mijn lichaam staan. Ik zie het bij mezelf als een versiering van mijn lichaam, een toevoeging. De één houdt ervan, de ander walgt ervan. Ik vind dat iedereen het allemaal lekker zelf moet weten, zolang je elkaar maar in zijn/haar waarde laat.

rp_pict_20160707_130228-1024x684.jpg

8. Ik kijk graag naar natuurfilms, het liefst waar dieren in voorkomen

Ik ben al zolang ik me kan herinneren gek op dieren en alles wat daarmee te maken heeft. Maar iets wat ik pas sinds een jaar of 2 doe is het kijken van natuurfilms. I know, het klinkt ontzettend suf! Sinds ik samen ben met mijn vriend kijk ik geregeld natuurfilms. Hij is namelijk ook groot liefhebber hiervan. Ik vind dieren – en het gedrag hiervan – vaak enorm fascinerend en leerzaam 🙂

9. Ik zou heel graag een keer in het publiek bij ‘All you need is love’ willen zitten

Als ik een bucketlist zou hebben dan zou dit puntje er zeker op komen te staan. Een keer bij ‘All you need is love’ in het publiek zitten! Ik ben gek op dat programma en zit echt voor de buis gekluisterd als er weer een nieuwe aflevering op tv komt. Lekker brullen bij andermans verdriet/geluk/vul maar in. Daarom zou ik zo’n aflevering heel graag eens ‘live’ bijwonen, lijkt me zo tof.

10. Ik ben snel overprikkeld

Mijn vaste lezers zullen het wel weten, maar ik ben dus één van de velen die het labeltje ADHD heeft gekregen. Mijn hoofd is warboel van gedachten, de hele dag door. Geregeld is het weer zover en ben ik overprikkeld. Dan is het allemaal even te veel voor mij – en mijn hoofd – en dan moet ik me even afzonderen. Even geen geluid. Geen muziek, geen papegaaien, geen hond en niemand die tegen mij praat.


Nu ben ik wel benieuwd naar een feitje over jou die ik nog niet weet. Laat je er één achter in de comments?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0