• October 20, 2021

“Verstand komt met de jaren” zeggen ze weleens. Nu ik langzaam richting de ‘big 30‘ ga kan ik wel zeggen dat hier een kern van waarheid in zit. Vandaag deel ik 6 dingen met jou die ik nooit meer zou doen.

403376_3938965315782_1594311089_n

Ken je dat, van die dingen die je vroeger weleens deed waarvan je nu denkt “serieus?!”. Dat is vast heel herkenbaar, toch?! Vandaag heb ik er 10 verzameld. 6 dingen die ik nooit meer zou doen. Bijvoorbeeld dingen die ik niet meer durf, of dingen die gewoon mega beschamend zijn. Dát soort dingen 😉

Bungee jumpen

Ik weet het nog goed. Ik was met vrienden op Defqon festival en zag vanuit mijn ooghoek steeds een aantal mensen bungee jumpen. Als ik een bucket list zou hebben, dan stond dit puntje zeker weten hoog bovenaan. Na een hoop getwijfel heb ik de moed verzameld en heb ik mezelf ingeschreven om ook te springen. Ontzettend eng, maar ook super gaaf. Toch denk ik niet dat ik dit nog eens opnieuw zou doen, haha.

Mezelf voorzien van way too much make-up

In mijn tienerjaren was ik ook al veel bezig met make-up. Of het resultaat mooi er mocht zijn is een ander verhaal. Ik had toen werkelijk geen idee waar ik mee bezig was. Als het maar glitterde, glansde en opviel was ik al gauw tevreden. Foto’s hiervan zitten gelukkig goed en veilig opgeborgen op de harde schijf. Waarom ik deze dan toch laat zien blijft me een raadsel. Ach, hebben jullie ook wat te lachen 😉

Een (tong) piercing laten zetten

Ik weet het nog goed. Ik was pas 12 of 13 en kreeg een neuspiercing, en op 14e liet ik een tongpiercing zetten, oh my! Dat ik dat durfde op die leeftijd joh. ‘Pas’ op mijn 18e kwam mijn navelpiercing, en tot zover mijn piercing geschiedenis. Tegenwoordig heb ik alleen nog mijn navelpiercing in, en dat bevalt me prima. Als ik er nu aan zou moeten denken om weer een tongpiercing te laten zetten… No way dat ik dat nu nog zou doen. Mij niet gezien!

10411229_10202112023905316_4373395210117273402_n

Iets stelen in de winkel

Oeps. Een grote bekentenis hier! In mijn tienerjaren heb ik weleens stiekem iets in mijn jaszak gestopt tijdens het ‘winkelen’. Nope, ik ben er niet trots op. Maar ik ben wel zo eerlijk om dit gewoon te delen! Nee, dit was een typisch gevalletje ‘eens en nooit weer’.

Mijn wenkbrauwen mishandelen

‘Vroeger’ was het blijkbaar hip om van die hele dunne, onnatuurlijke wenkbrauwen te hebben. Als ik nu foto’s terugzie denk ik alleen maar “why?”. Wat bezielde me toen?! Gelukkig zijn mijn wenkbrauwen weer enigszins hersteld en heb ik ze een tijdje terug zelfs éxtra mooi laten maken door een 3d hairstroke behandeling te ondergaan.

403376_3938965315782_1594311089_n

Nachten feesten en dan door naar het werk

Misschien word ik oud?! Geen idee, maar tegenwoordig kost een avondje stappen toch wat meer energie dan zo’n 10 jaar geleden. Ik moet gewoon wat langer herstellen, haha. Ook merk ik dat ik echt mijn nachtrust nodig heb om een beetje fatsoenlijk te functioneren. Dus tot diep in de nacht op stap – aan de zuip – en na 3 uurtjes slaap door naar het werk gaat ‘m tegenwoordig niet meer worden.

Mijn haar pornoblond verven

Ik heb al tig haarkleuren gehad in mijn leven. Van rood, tot zwart en van paars tot blond. Alles is wel een keer de revue gepasseerd. Op zich is er niets mis met blond. Mits het een mooie kleur blond is. Niet van dat kanariegeel, inclusief droog strohaar en mega uitgroei. Geen gezicht! What was I thinking? Sorry voor de crappy foto, ik heb – gelukkig – weinig alternatieven, hihi. #duckface

ninaa23


Is er iets wat jij nooit meer zou doen nu je ouder bent?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0