• October 18, 2021

Het is weer tijd voor een nieuwe happylist! Er zijn namelijk weer een hoop dingen om blij van te worden. Zo heb ik een aantal leuke plannen gemaakt, maar ook kijk ik terug op fijne dingen die ik heb meegemaakt. Vakantie, festivals.. Alles komt vandaag aan bod 😉 Lees je mee?

img_1970

Omdat het zo ontzettend belangrijk is om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven heb ik deze rubriek in het leven geroepen. Dit is een terugkerend artikel waarin ik mijn happy momentjes met jullie deel. Gewoon een lekker feel-good artikel met een hoop positiviteit.


♥ Eindelijk, we hebben onze vakantie geboekt! Onze eerste, echte vakantie samen. We zijn vorig jaar wel een weekje naar Winterberg geweest, maar dat noem ik toch niet écht vakantie. Dit jaar gaan we samen de zon opzoeken, we gaan namelijk naarrrrr… Tenerife! En we hebben er zo’n zin in! Het zoeken (en boeken) van een vakantie was nog een heel gedoe, want waar selecteer je nu op? En via wie ga je boeken? Via Twitter stelde ik een vraag over de bagage aan Tjingo, en binnen
no time kreeg ik antwoord, top. Uiteindelijk ook daar geboekt. Ik ben tevreden, en ik heb iets leuks om naar uit te kijken! Yes!

♥ Mijn agenda voor januari en februari puilt letterlijk uit! Bijna elk weekend en iedere avond staat er óf werk, óf een gezellige afspraak gepland. Als ik de stress die het met zich meebrengt even vergeet, is het natuurlijk ook gewoon een heel leuk vooruitzicht. Zo staan er etentjes gepland, een afscheidsfeestje van een vriendin – huil -, maar ook andere dingen die jullie ongetwijfeld nog voorbij zullen zien komen 😉

img_0540

♥ De nieuwe auto is zo fijn! Niet dat ‘de oude’ nou zo oud en krakkemikkig was, maar hey 😉 Geregeld ‘verwen’ ik mezelf door de stoelverwarming op standje ‘hittegolf’ te zetten, heerlijk. En zo’n achteruitrijcamera is toch ook wel ideaal.

♥ Waar ik ook ontzettend van geniet is het knuffelen met Kenzo. Zeker in de ochtend als ik pas om 11.oo of 12.oo begin, dan roep ik Kenzo en neem ik hem – niet zo – stiekem mee in bed. Meneer zoekt dan een mooi plekje uit, onder de deken jaja, ergens bij mijn benen. Wat het mooiste is, is dat hij net zo lang blijft liggen tot ik hem eruit haal, haha. I know, dit puntje is ontzettend random. Maar goed, random of niet, het maakt me blij dus dat reden genoeg voor een plekje in dit lijstje!

img_1958

♥ Hoewel het nog hartje winter is, maak ik gewoon al plannen voor de zomer. De kaartjes voor het eerste festival dit jaar zijn alweer binnen. We hebben weekend kaartjes gekocht voor Intents, zin in! Om het feestje compleet te maken hebben we ook nog een trekkershut geboekt in de buurt van het festival. Kunnen we optimaal genieten van ons feestje zonder nog naar huis te moeten rijden. Goed vooruitzicht!

♥ Laatst won ik bij Mieke een gift box van Cosmo hairstyling den Bosch. Vorige week heb ik deze box opgehaald 🙂 Jeej!
Hierin zaten allerlei toffe dingen, bijvoorbeeld een tegoedbon voor een waxbehandeling, een kortingsbon van Josh V, maar ook een bon voor een Cosmo touch up. En daarnaast nog wat haarproducten. Oh, en een zakje popcorn niet te vergeten, hihi. We raakten aan de praat over mijn blog en voor ik het wist maakten we leuke plannen! Super leuk om op deze manier een samenwerking uit te stippelen. Wat we precies gaan doen zie je binnenkort. Wat ik wel alvast kan verklappen is dat het iets super gaafs gaat worden.

img_2155


Ben jij ook al bezig met plannen maken voor de zomer?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0