• October 19, 2021

De laatste tijd ben ik veel bezig met positiviteit in de breedste zin van het woord. Ik praat met anderen hierover, ik lees boeken en sta vaker stil bij dingen waar ik blij van word. Maak je dus klaar voor een artikel bomvol momenten en dingen die mij blij maken!

img_3117

Hoe ik me voel is de laatste tijd nogal wisselend. De ene week zit ik enorm goed in mijn vel, terwijl ik een week later wat somber en negatief kan zijn. Zonde! Omdat ik graag wat positiever en optimistischer in het leven wil staan ben ik de laatste tijd wat bewuster bezig met alles wat hiermee te maken heeft. Zo ben ik begonnen in het boek ‘de wet van de aantrekkingskracht’ en ik moet zeggen dat ik het enorm interessant vind. Zo blijkt dus wel weer dat je je leven – grotendeels – in eigen hand hebt. De manier waarop je in het leven staat bepaalt hoe jouw leven eruit ziet en wat er op je pad komt.

Daarnaast probeer ik me zoveel mogelijk bezig te houden met leuke dingen. En hoewel het niet altijd lukt kan ik wel zeggen dat het helpt. Het is een proces waar je eigenlijk altijd mee bezig zal zijn. Ermee ‘bezig zijn’ is al een stap in de goede richting!


Omdat het zo ontzettend belangrijk is om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven heb ik deze rubriek in het leven geroepen. Dit is een terugkerend artikel waarin ik mijn happy momentjes met jullie deel. Gewoon een lekker feel-good artikel met een hoop positiviteit.

♥ Samen met Melissa en Marloes heb ik een heel leuk persevent mogen bezoeken! We waren uitgenodigd om aanwezig te zijn op de Proefparade van Mr. Experiencecreators. Het was een enorm geslaagde dag met een hoop lekkers, heel veel info en mooie items om te testen. Met een grote glimlach kijk ik terug op deze dag.

img_2664

♥ Ik twijfelde al maanden om weer eens een abonnement bij de bibliotheek te nemen. Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Boeken kopen vind ik zelf niet nodig, aangezien ik boeken toch niet meer dan één keer lees. Tot nu toe heb ik er nog geen spijt van. Ik ben al regelmatig in de bieb geweest – die overigens echt mega hip is geworden – om eens te neuzen en boeken mee te nemen. Hoewel ik het soms nog lastig vind om de rust te pakken en geconcentreerd te lezen moet ik zeggen dat het me wel bevalt. Even geen telefoon, maar gewoon lekker in alle rust een stukje lezen en jezelf hierdoor ook nog wat verder te ontwikkelen.

♥ Begin van deze maand stond er iets leuks op de planning. We gingen namelijk met vriendinnen naar de Hitzone party! Het beloofde een avond te worden met allemaal muziek die wij ‘vroeger’ luisterden. Echt ontzettend grappig en leuk om weer eens lekker mee te blèren en gekke Spice Girls dansjes opnieuw te doen. Jeugdsentiment! Ook Def Rhymz was van de partij en het was top! Met een Breezer in de hand dansen op foute muziek. “Tot de grond, schudden met die kont van links naar rechts”…

img_2829

♥ Momenteel heb ik een aantal leuke samenwerkingen lopen en hier word ik zo blij van! Dat ik de kans krijg om – nieuwe – dingen te testen door gewoon te doen wat ik leuk vind is ontzettend leuk. Het blijft een feestje om weer een nieuwe collectie te ontvangen en/of iets nieuws te proberen. Daarnaast krijg ik ook steeds vaker leuke uitnodigingen in mijn mailbox voor toffe persevents. Hoewel ik niet altijd kan vind ik het wel erg leuk om te zien dat ik hier geregeld voor gevraagd word 🙂

♥ Waar ik op dit moment van geniet is de balans tussen werk, rust en leuke dingen. Het blijft nog af en toe lastig om niet teveel te plannen en genoeg rust te pakken, maar het gaat de goede kant op. Ik vind het heerlijk om na een lange dag werken op de bank te ploffen of al lekker in bed te liggen en tv te kijken. Ook de wekelijkse bioscoop bezoekjes blijven leuk! Soms is het toch ook wel lekker om even níet met je blog bezig te zijn 😉 Hier schreef ik trouwens ook een artikel over.

img_2861

♥ Wat me ook blij maakt is lekker bezig zijn met fotografie. Ongeveer 1 x per week wordt de halve woonkamer verbouwd. Softboxen komen tevoorschijn, statief wordt opgezet, tig beautyproducten slingeren rond… Ik vind het leuk om mooie foto’s te maken door hier bijvoorbeeld leuke accessoires bij te gebruiken. Het lukt me steeds beter om een mooie foto te maken waar ik achteraf ook echt tevreden mee ben 🙂


Wat maakt jou blij vandaag?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0