• October 19, 2021

Weet je wat? Stiekem vind ik december de leukste maand van het jaar. Hoe ouder ik word, hoe meer waarde ik hecht aan de dagen die ik doorbreng met familie tijdens Kerst. Naast mezelf volproppen met eten, en bergen cadeautjes kopen heb ik nog een hele hoop andere plannen deze maand. Ik vertel het je vandaag.

rp_lastminutecadeautips-1024x686.jpg

‘Time flies’, één van de weinige clichés die ik er één keer in de zoveel tijd weer eens tegenaan gooi. Maar het ís ook echt zo, de tijd vliegt. Zodra de herfst in aantocht is, zit ik al met mijn hoofd bij de feestdagen. Eigenlijk vind ik de hele decembermaand gewoon leuk.

Kerstboom

Jaaaa, de kerstboom mag weer opgezet worden! Vaak wacht ik niet eens tot Sinterklaas zijn spreekwoordelijke hielen heeft gelicht, ik wacht al lang genoeg toch?! Opzetten die boom! Staat meteen zo gezellig in huis, heerlijk. Die vreselijk overdreven kitsch kerst-items die mijn vriend zo graag in huis wil denk ik maar even weg…

Met Laura naar Essen

Volgende week gaan Laura en ik een nachtje richting Essen toe. Op bezoek bij mijn ouders, maar ook even lekker de stad in 🙂 Heb er echt zin in om er even gezellig op uit te gaan! Doen waar we goed in zijn; shoppen!

Cadeautjes shoppen

Naast het krijgen van cadeaus, is het geven van cadeaus ook enorm leuk. Ik ben vaak al ruim op tijd bezig met het doen van inkopen zodat ik niet last minute nog van alles moet zien te scoren. Daarnaast kost het je dan ook niet in één keer veel geld, maar kun je het nog een klein beetje verspreiden. Toch moeten er nog een paar laatste cadeautjes geshopt worden. Hopelijk kom ik niet met teveel voor mezelf thuis, oepsie!

Weekje vrij

Wat een bofkont ben ik ook, ik ben gewoon een weekje vrij tussen Kerst en Oud & Nieuw. Mijn vriend ook, heerlijk. In deze week brengen we lekker tijd door met familie, maar ook veel met elkaar en onze beestjes. Naast alle gezellige kerstdrukte willen we ook 1 dag uittrekken voor een grote schoonmaak in huis om wat achterstallige klusjes op te knappen. Ik kijk hier niet echt naar uit, maar soms is zoiets gewoon nodig en daarnaast ben ik toch wel blij als het allemaal weer spik en span is.

Kerst

Voor ik het weet is het weer Kerst! Kan ik eindelijk lekker brullen bij de All you need is love kerstspecial, maar ook genieten van kerstontbijtjes en diners. Ik ben zo benieuwd hoe iedereen reageert op de cadeautjes die ik heb gekocht. Kan niet wachten!

kerstcadeaus

Rust pakken

Ik denk dat het voor iedereen wel herkenbaar is. De decembermaand is een hele leuke, maar vaak ook hele drukke maand. Dan is het toch heel belangrijk om ook af en toe een rustmomentje voor jezelf te pakken voordat je jezelf weer voorbij loopt. Dat is ook hetgeen wat ik tussen alle drukte af en toe hoop te kunnen doen.


Wat zijn jouw plannen voor december?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter –

0