• October 20, 2021

Vandaag wil ik jullie graag een beetje bijkletsen. Even een update geven over dingen waar ik mee bezig ben en die me bezighouden. Eigenlijk gewoon een ‘klets-blogje’ dus 🙂 Ik heb namelijk ook iets heel leuks te melden..!

img_4240

Wekelijks klets ik jullie een beetje bij en vertel ik wat ik de afgelopen week heb gedaan. Allemaal vrij globaal, omdat het artikel anders véél te lang wordt 😉 Daarom wil ik jullie middels dit artikel even op de hoogte brengen van een aantal dingen die momenteel mijn aandacht hebben. Even gezellig ‘kletsen’ en van me afschrijven.

Promotie

Een beetje onverwachts, maar daardoor niet minder leuk; ik heb promotie gekregen op het werk. Ze hebben me gevraagd of ik store manager zou willen worden! And I said yes! Best een beetje spannend, maar erg leuk. Na ruim 3 jaar vind ik het wel leuk om een stapje hogerop te komen en weer wat nieuwe taken te krijgen. Toen ik hier begon had ik nooit verwacht dat ik ooit door zou groeien naar manager. Als ik hierop terug kijk merk ik ook echt dat ik echt een groei heb doorgemaakt en langzaam maar zeker erin ben gegroeid. Ik heb in ieder geval zin in deze nieuwe uitdaging. Stiekem geeft me dit ook wel een boost voor mijn zelfvertrouwen 🙂

Blogdipje

Ik schreef het al in mijn vorige ‘Mijn week x 4′ waarin ik ook vertelde dat ik het nog wat nader zou toelichten. Dus bij deze! Tja, het komt erop neer dat ik de laatste tijd weer een beetje in een blogdipje zit/zat. Minder zin om te schrijven, foto’s te maken, artikelen te lezen, mails te beantwoorde en ga zo maar door. Meestal wanneer ik in zo’n dipje zit heeft dit te maken met hoe ik op dat moment in mijn vel zit. Zit ik niet zo goed in mijn vel heeft dit ook uitwerking op het bloggen. Logisch ook. Wat ook meespeelt is de druk die ik ervaar door het bloggen. Mijn ‘nog-te-reviewen-bakje’ puilt uit, dus een dagje niet bloggen voelt niet goed. Begrijp me niet verkeerd, bloggen is leuk, en iets ontvangen om over te bloggen ook, maar al die spullen geven me soms wel een beetje stress.

img_4378

Het was op een gegeven moment zelfs zo erg dat ik overwoog te stoppen. Gelukkig heb ik geen overhaaste beslissingen genomen, maar heb ik er met andere mensen over gepraat en alles even laten bezinken. Ik heb besloten dat ik het gewoon houd bij 3 artikelen per week, zo houd ik genoeg tijd over voor andere dingen. Mocht ik een keer meer tijd hebben dan is dat prima, en zo niet, dan niet. Ik hoop er door de druk eraf te halen weer net zoveel plezier in te krijgen als toen ik begon.

Tattoo afspraak gaat niet door

Ik heb het een tijdje geleden laten vallen, ik zou namelijk een nieuwe tattoo krijgen deze maand. Dikke vette bummer, maar het gaat niet door. De tattoo shop waar ik een afspraak had werkt met gastartiesten, en helaas heeft de artiest die mij zou tatoeëren afgezegd. Wegens gezondheidsredenen kan zij niet komen 🙁 Nu had ik er ook voor kunnen kiezen om voor iemand anders te gaan, maar ik heb in dit geval ervoor gekozen om de afspraak te cancellen. Helaas. Ik had me er zo op verheugd.

Update : ik heb inmiddels een afspraak! Bij de tattooshop waar vrijwel al mijn andere tattoo’s zijn gezet. Yay! Ik moet helaas nog wel een maandje geduld hebben. Zin in!

In het zonnetje gezet

Super lief, ik ben namelijk in het zonnetje gezet door een andere blogger, namelijk door Kim van Ditiskim.nl
Toen ik van de week door mijn Bloglovin’ feed zat te scrollen kwam ik haar artikel tegen. Totaal onverwachts, maar mega lief dat ze mij noemt en zelfs andere bloggers heeft gevraagd om ook wat over mij over te zeggen. Erg leuk om te zien hoe andere mensen mij omschrijven. Mocht je het hele artikel willen lezen; klik!


Voor de bloggers onder ons : heb jij weleens een blogdip, en wat doe je hiertegen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0