• October 20, 2021

Mijn hoogtepunt van vorige week was toch wel het plaatsen van mijn beugel. Of moet ik zeggen ‘dieptepunt’, want auw auw. Ik was even vergeten hoeveel pijn dat ook alweer deed! Tussen de pijnlijke tanden en het zachte voedsel door heb ik toch nog kunnen genieten van leuke dingen. Bijvoorbeeld een lekkere, verse pizza en selfmade havermoutkoekjes. Nomnomnom!

photodiary59

Vorige week begon goed, ik won namelijk weer een winactie 🙂 Dat blijft leuk hé?! Ik heb bij Femke shoptegoed bij Webprint gewonnen. Ik heb nog niet echt tijd gehad om ermee aan de slag te gaan, maar dikke kans dat het visitekaartjes voor mijn blog gaan worden. Aangezien ik nu een leuk logo heb, vind ik dat dit wel hét moment is!

Ik werkte vorige week 5 dagen en was lekker druk met van alles en nog wat! Ik sprak met een vriendin af om bij te kletsen. Ik werkte wat uurtjes aan mijn blog en maakte weer tig foto’s. Ook viel er een leuk pakketje op de mat – spreekwoordelijk, want hij paste niet door de brievenbus -. Hiervan zien jullie snel meer! To be continued…

En als klap op de vuurpijl won ik wéér een winactie?! Bij mij gaat dit altijd in vlagen! Zo heb ik periodes dan win ik echt meerdere dingen in korte tijd, en zo heb ik maanden waarin in niks win. Stiekem blijft het wel leuk hoor, net alsof je jarig bent hihi. Ik won een paar Glamorous sneakers, very pretty! Uiteraard zullen jullie deze ook nog te zien krijgen.

Donderdag stond ik het teken van mijn beugel… Om 11.45 begon de marteling. Oké, ik overdrijf. Het viel allemaal best mee. Tot hij aan mijn ‘oude’ spalkje begon te zitten. Of moet ik zeggen; trekken?! Anyway, dat ding moest er dus vanaf. Vervolgens ging hij met één of ander gereedschap met grof geweld die lijmresten wegkrabben. Nondeju, wat lomp ging dat eraan toe. Maar ik leef nog! Na een paar dagen pijn kan ik eindelijk weer een beetje normaal eten, yes! Was weer even vergeten hoe pijn dat deed. Bleh. Het is voor een goed doel, zullen we maar zeggen. Dat die 3 maanden maar snel voorbij zijn 😉

Het weekend heb ik moeten werken dus veel bijzonders heb ik niet gedaan. Geen carnaval voor mij dit jaar. Weinig zin in gehad dit jaar, en ook in combinatie met werken niet echt ideaal. Ach, zoveel mis ik er ook niet aan. Volgend jaar weer een kans!

Toch was het ook een spannende week. Mijn mama werd geopereerd en stiekem vond ik dit best wel beangstigend. Gelukkig is operatie goed gegaan. Nu is het alleen nog even de vraag of het haar ook gaat helpen, spannend dus! Helaas ging het zaterdag niet zo goed en moest ze opnieuw worden opgenomen. Fijn om te weten is dat ze daar in goede handen is. Waarschijnlijk blijft ze de hele week nog in het ziekenhuis om goed te herstellen en bij te komen van de operatie.

wpid-20160205_113226.jpg

Jullie zijn het voortaan wel gewend.. Kenzo onder een dekentje! Net als het baasje.

DSC_2456

Receptje! Deze – ik val in herhaling – is ook binnenkort te zien op mijn blog 🙂 Ik verklap alvast; dit is gezond & lekker.

rp_shoplogg-1024x686.jpg
Ook liet ik mijn nieuwe aankoopjes zien die ik kocht tijdens een weekendje in Duitsland. Al gezien?

wpid-20160206_185153.jpg

Dit was zo lekker! Op de foto komt het helaas niet echt over. Het is een ‘wrap’ van ei, gevuld met kip en rucola, tomaat en sla. Lekker én verantwoord 🙂

wpid-20160207_180341.jpg

Een photo diary zonder Kenzo zou geen photo diary zijn 😉

wpid-img_20160202_125746.jpg

Helemaal natgeregend! En dat terwijl ik nog geen 5 minuten onderweg was. Wat een pokkenweer was het afgelopen week. Regen heb ik nu wel genoeg gezien, bleh!

wpid-img_20160203_152900.jpg

Mijn bestelling kwam binnen! Dikke, vette yay voor deze 2 items. Deze mocht ik uitzoeken van mijn vriend, lief hé?! Ik ben er iig heel blij mee. En ik wil hier nog reviews over schrijven, dus stay tuned.

pizza

Verse kip shoarma pizza van Albert Heijn, so jummy! Een beetje aan de prijs, maar af en toe mag je jezelf best verwennen toch?


Heb jij wel carnaval gevierd?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0