• October 20, 2021

Vorige week was er één met veel vies & koud weer! De week begon met temperaturen onder 0, en eindigde met veel regen en natte billen. Ook was ik weer lekker druk, maar had ik tussendoor toch wat tijd gevonden voor leuke dingen. Vervolgens ontving ik ook nog een aantal pakjes waarover ik later meer vertel. Lees je weer mee?

photodiary61 Oh man, ik ben nog moe als ik aan vorige week denk. In feite was ik alleen woensdag vrij, want op donderdag had ik allerlei afspraken en verplichtingen gepland staan. Woensdag heb ik dan ook optimaal gebruik gemaakt van mijn vrije dag. Ik sliep uit en ging daarna op mijn gemakje op mijn fiets richting het centrum. Even lekker naar de zon voor 20 minuten, heerlijk! Zeker met dit weer kan ik daar enorm van genieten. Zo af en toe moet dat kunnen 😉 Daarna werd ik opgepikt door een vriendin om wat foto’s te maken van haar cavia’s Muffin en Brownie. Wellicht heb je ze al gespot op mijn Instagram account?

Ook kreeg ik weer een aantal pakjes binnen afgelopen week. Ik won een parfum bij Denise, en daarnaast ontving ik nog 2 pakjes voor mijn blog. Hier lezen jullie snel meer over. To be continued!

Vorige week had ik ook een gesprek met mijn psycholoog. Naar aanleiding van dit gesprek hakte ik de knoop door en schreef ik het volgende artikel; ik ben teveel met mijn blog bezig. Ik moet zeggen dat ik het nog steeds lastig vind om een stapje terug te doen, maar beetje bij beetje komt dat ook wel goed. Ik moet gewoon weer even prioriteiten stellen en meer tijd aan andere zaken besteden. Dan maar wat minder bezoekers. Minder stress en meer rust vind ik toch wat belangrijker.

Uiteindelijk stond er nog een druk werkweekend voor de deur. Het was zaterdag ontzettend druk en er leek geen einde aan te komen. Vervolgens was er nog een zieke, waardoor het niet allemaal liep als gepland. Wat was ik blij toen ik ’s avonds – met natte billen – op de bank zat. Want ja, het regende natuurlijk – alweer – voor de verandering. Meh! En zondag was het weer het tegenovergestelde van zaterdag. Super rustig en saai, hihi. Gelukkig was ik deze dag met de auto naar het werk gegaan, dus geen koude handen en natte billen. YAY! Doodmoe viel ik als een blok in slaap die avond.

muffinbrownie

Zijn ze schattig, of wat? Deze 2 moppies zijn van een vriendin van mij. Mocht je gek zijn interieurfoto’s, dan moet je zeker even op haar Instagram account kijken 😉

stijlborstel8

Vorige week plaatste ik ook een review van mijn stijlborstel van Brushly, al gezien?

styletonefebruari2

Ook de inhoud van de nieuwe StyleTone box kwam voorbij, ben je net zo enthousiast als ik??

rp_havermoutkoekjes1-1024x686.jpg

En sinds een eeuwigheid verscheen er ook weer een recept op mijn blog. Dit ga ik vaker doen, vond het erg leuk om te doen, om de foto’s te maken en het artikel te schrijven. 3 vliegen in één klap. Heb jij het recept al uitgeprobeerd?

wpid-20160217_085857.jpg

Brrr, koud hoor. En ja ik heb mijn – door velen gehate – Ugg’s aan. Niet de mooiste, wel de lekkerste schoenen voor deze temperaturen.

wpid-20160217_155120.jpg

Ik had een kaartje in de bus; pakketje is bij de buren afgegeven. Eenmaal daar aangebeld bleken het 3 (!!!) pakketjes te zijn, super leuk!

wpid-img_20160220_114728.jpg

Ik wil lente! Wie nog meer?!

wpid-img_20160218_175651.jpg

En dit is Muffin!

wpid-img_20160219_135748.jpg

Hoe schattig is deze cactus in dit jeans ‘zakje’? Helaas niet van mij, maar van een vriendin van me.

wpid-20160220_100231.jpg

Op zaterdag werd ik door mijn vriend verwend met verse croissantjes. Hmm! Een laagje chocolade-pasta en een eitje (niet bij elkaar hoor) en ik ben gelukkig.

wpid-20160221_102202.jpg

Gechipte nagel, pyjama en een lekkere lunch. Ik ben stiekem alleen niet zo’n fan van eigeel.

wpid-20160219_221246.jpg

Kenzo was alweer de lul. Een van de papegaaien heeft weer op hem gepoept haha. Blijft een grappig gezicht.

Mijn outfit. Wit met zwarte strepen <3

wpid-20160217_153648.jpg

Kat in de zak.. ehhh doos. Lieve Boow kruipt overal op en in, hihi.

Ik kijk terug op een druk, maar wel fijn weekje. Voor deze week gaat het ook weer lekker druk worden gok ik. Er staat in ieder geval weer genoeg op de planning. Dat mijn blog nu op een iets lager pitje staat geeft dan wel weer wat rust moet ik zeggen. En dat was nou juist de bedoeling 🙂


Hoe was jouw week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0