• October 19, 2021

Photo diary nummertje 78 alweer. Een week waarin ik vooral in een dipje heb gezeten, maar ook bij mijn ouders in Duitsland op bezoek ging. Daarnaast had ik te maken met onbeschofte “voordringers” en wil ik je ook even op de hoogte brengen van mijn nieuwe blogschema. Genoeg te vertellen en te laten zien dus 😉

photodiary78

Man, het was niet de meest fijne week voor mij. En dat is zacht uitgedrukt! Natuurlijk waren er ook leuke momenten en heb ik ook kunnen lachen, maar over all was het een week met een somber randje. Tja, ook die heb je erbij helaas! Ik schreef er gisteren nog over in mijn persoonlijke update, dus mocht je die gemist hebben kun je die nog even teruglezen en dan ben je weer helemaal up to date 🙂 Op het moment dat ik deze diary in elkaar zet heb ik vooral last van een vervelende kater… Daarover later meer.

DSC00001

20160615_113335.jpg

Maandag was het movie-time! We gingen naar The Conjuring 2, en wat was ie goed. Echt een aantal schrikmomentjes hoor. Ben jij al geweest?

Al een paar weekjes stond er een bezoekje aan mijn ouders gepland. Tot ik een week van te voren een telefoontje kreeg van mijn moeder dat ze weer opgenomen moest worden 🙁 Onze planning viel in het water. In eerste instantie was het de bedoeling om een nieuwe datum te prikken hiervoor, maar uiteindelijk besloot ik enigszins last minute om toch naar Duitsland te rijden. Dan kon ik in ieder geval even bij mijn moeder op bezoek in het ziekenhuis. En die zelfgemaakte spaghettisaus van mijn vader was ook wel een fijne bijkomstigheid.

20160616_134948.jpg

20160615_182048.jpg

Kenzo in zijn autostoel, hij is echt gek op dat ding 🙂

Na het bezoekje aan mijn moeder dook ik nog even de stad in. Best saai zo alleen, maar zo af en toe kan ik er wel mee leven. Nu had ik genoeg tijd om eens uitgebreid te neuzen bij DM. Je hoort mij niet klagen hoor 😉 Hier kocht ik ook meteen de laatste items voor een winactie die eraan zit te komen. Stay tuned!

Wat trouwens best wel stom was… Ik stond in de rij en wilde net mijn spullen op de band leggen tot er een jongeman naast me gaat staan en me wil passeren. Of hij alsjeblieft voor mag want hij moet de trein halen. Uhh, oke?! Als je zo nodig de trein moet halen is het misschien niet het moment om bij de drogist te gaan shoppen en je halve mandje vol te laden… Ik stond een beetje perplex te kijken en knikte maar dat hij voor mag, ook al was ik het er eigenlijk niet mee eens. Als ik iemand voor wil laten wil ik dat graag zelf bepalen. Ik moet toch ook gewoon wachten..?

20160616_142530.jpg

Toffe LE’s in Duitsland.

20160616_143239.jpg

20160616_150916.jpg

Deze vond ik zo leuk, maarja, wanneer gebruik je zoiets? Waarschijnlijk belandt zo’n clutch ergens in de kast..

En toen was het alweer bijna weekend. Oh nee, grapje. Ik moest gewoon werken haha. Omdat mijn vriend en ik toch nog wat leuks wilden doen samen besloten we om op vrijdagavond naar de bios te gaan. Het werd Central Intelligence, en oh wat hebben wij gelachen! Deze film is echt leuk en enorm grappig, dikke aanrader wat mij betreft. Ook mocht ik weer langs bij mijn Kiehl’s lieveling; Inge. Ik kreeg opnieuw een huidanalyse en yes, mijn huid is er alweer op vooruit gegaan. Echt goed om te zien dat deze producten dus echt wat doen voor mij. Ook komen er binnenkort een aantal mooie producten mijn kant op om te testen. Uiteraard zullen jullie deze nog terug gaan zien op mijn blog.

20160617_185401.jpg

20160613_112120.jpg

Zaterdag heb ik – zo goed als het kon – uitgeslapen, maar dat werd uiteindelijk slechts 8.30. Nog redelijk vroeg voor het weekend, maar ach. Ik ben het gewend, asociaal uitslapen is verleden tijd hihi. Nog even van de rust genieten en om 12.00 was het weer tijd om te werken tot 21.00 uur. Even bikkelen, maar daarna maakte ik me snel klaar voor een verjaardagsfeestje van een vriendinnetje. Deze keer was het een themafeestje; cocktailparty! En dat heb ik geweten zeg, pfff. Ik had nog zo besloten om me rustig te houden, en naar mijn mening had ik dat ook echt gedaan, maar die kater liegt er niet om. Man, wat was ik belabberd! Weinig slaap en de nodige alcohol heeft ervoor gezorgd dat ik me de halve zondag belabberd heb gevoeld. Als ‘ontbijt’ nam ik 2 paracetamol en dat heb ik geweten. Mijn maag was het er niet mee eens…

img_20160618_164828.jpg

20160618_215439.jpg

Dit was toch wel de lekkerste cocktail van de avond <3 Strawberry martini.

20160618_233020.jpg

Zondag was het dus noodzaak om de werkdag te overleven en daarna vooral zo min mogelijk te doen. Mijn vriend heb ik weten te strikken om zijn heerlijke zelfgemaakte saté te maken, goed geregeld toch?! Mijn zondagavond was precies zoals een zondagavond hoort te zijn. Rustig voor de tv met lekkers en leuk gezelschap <3


Als je mijn artikel van gisteren hebt gelezen dan weet je inmiddels wel dat het op moment wat minder gaat met mij. Ik moet even een beetje een stapje terug doen en weer wat rust vinden. Ik blog nu om de dag wat neerkomt op zo’n 3 of 4 artikelen per week. Dit wil ik terugbrengen naar 3 x per week en dan op vaste dagen, namelijk maandag, woensdag en zaterdag. Ik ga de komende tijd even bekijken hoe dit bevalt en of ik dit zo voortzet 🙂 Nu weet je in ieder geval precies op welke dagen je terecht kunt voor nieuw leesvoer!


Hoe was jouw weekend?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0