• October 20, 2021

Afgelopen was er een met aantal toffe hoogtepuntjes. Zo nam ik voor het eerst een video op én publiceerde ik deze, ook verfde ik mijn haar weer rood en deed ik dansjes bij Defqon1 festival. Je ziet het allemaal in deze nieuwe photo diary.

photodiary791

Wohoo, wat een week! Maandag was ik lekker vrij en besloot ik eens gek te doen en een video op te nemen. Het was nog een hele klus want het lukte allemaal niet in één keer, but I did it. Heb jij ‘m al gezien? Ik kreeg echt zoveel lieve en leuke reacties, niet verwacht! Dit motiveert mij toch wel om zoiets vaker te gaan doen. Ook vind ik het leuk als je je abonneert op mijn kanaal 🙂

Dinsdag stond er weer wat leuks op de planning. We hadden met vrienden afgesproken om te gaan zwemmen. Op social deal kwam een leuke deal voorbij, zwemmen bij Sportiom inclusief eten en drinken voor een leuk prijsje. Het was super leuk! We hebben lekker in het bubbelbad gezeten, zijn tig keer van de glijbanen af geweest en zijn enorm vaak door de wildwaterbaan gegaan. Het was de spierpijn de dag erna meer dan waard 😉

muaglitterball6-01.jpeg

Heb jij de review van deze mooie producten al gespot?

rp_dsc00402-01-e1466704664831-1024x696.jpeg

Doe je trouwens al mee aan deze toffe winactie? Meedoen is heel makkelijk 🙂

Vervolgens 3 dagen werken en aftellen naar het weekend! Deze begon op vrijdagavond met een lekker flesje kriek en mijn haar die in de – rode – verf zat hihi. Geassisteerd door mijn vriend is het uiteindelijk toch nog goed gekomen haha. We doken lekker op tijd ons bedje in want de volgende dag stond er een festival op de planning; Defqon1.

20160625_090757.jpg

Lekker ontbijtje om de dag mee te starten. Inclusief mooie – foute – sokken.

img_20160624_213815.jpg

Kijk dan wat voor een doos er binnenkwam! Hierin zitten een aantal hele mooie Kiehl’s producten <3 Ik voelde me wel een beetje jarig hoor, het zat zo mooi verpakt. Hierover snel meer! Is dit wellicht leuk om een video te unboxen, eventueel inclusief een eerste impressie?

20160625_104136.jpg

Lekker tutten 🙂

img_20160625_131346.jpg

Curls! Die er overigens al super snel uit waren, meh. Wind, regen, regen, regen…

Fris en fruitig stond ik zaterdagochtend alweer redelijk vroeg naast mijn bed. Ik wilde een beetje op tijd opstaan zodat ik lekker op mijn gemakje kon doen. Ik wilde mijn haar nog krullen, en moest nog alle spullen bij elkaar zoeken en daarna kwam ook nog het wat-zal-ik-vandaag-aandoen-dilemma. Uiteindelijk ging het deze keer redelijk vlot en was ik er vrij snel uit. Zo kan het dus ook 😉

20160625_144253.jpg

Onderweg met – weer – een kriek <3

Na wat vertraging zaten we wat later dan gepland dan toch in de auto op weg naar Defqon1. Na een veel te lange rit waren we dan eindelijk gearriveerd. Helaas regende het al een hele tijd… Bummer! Maar dat mocht de pret niet drukken want we mochten weer lekker feesten! Uiteindelijk klaarde het nog op en begon zelfs nog even het zonnetje te schijnen. Het was een leuk festival al kan ik niet ontkennen dat het weer het toch een klein beetje heeft verpest. Het terrein was modderig en dat is niet ideaal kan ik je vertellen. Maar ach, het was een leuk feest met leuk gezelschap. Heb alleen bijna geen foto’s gemaakt in verband met de regen.

20160625_185858.jpg

Op de uitgestorven Main met modderpoten haha.

Samen met mijn moppie! Ik sta hier trouwens stiekem op mijn tenen..

20160625_205033.jpg

Super gaaf decor!

Zondag stond in het teken van blogjes lezen, blogjes schrijven en lekker lamballen (is dat Brabants?). Heerlijk, zulke zondagen!


Had je ook een lekker luie zondag?
Lijkt het je leuk om in een video te zien wat er in het Kiehl’s pakketje zit? Let me know!

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |

0