• October 20, 2021

Afgelopen week was ik maar liefst 2 x in de bioscoop te vinden. Zo zat ik in een zaal vol huilende vrouwen te kijken naar ‘Me before you’ en keek ik 2 dagen later naar ‘Finding Dory’. Ook genoot ik van een lekker wokmaaltijd en nam ik mijn 2e YouTube video op, yay! Kijk maar weer mee 😉

photodiary80

Ik kijk weer terug op een fijne week. Helaas begon deze wat minder, maar uiteindelijk werd het steeds beter! Wat betreft werk stonden er flink wat uren op het programma, even aanpoten dus 😉 Ik heb het buiten het werk om redelijk rustig gehouden afgelopen week. Merkte dat ik daar wel aan toe was. Gewoon na het werk niks meer moeten, maar gewoon lekker op de bank ploffen en wat blogjes lezen of gewoon wat tv kijken. Heerlijk, af en toe zulke dagen.

Donderdag was ik vrij en besloot ik met een vriendinnetje een wokmaaltijd te gaan eten, nomnomnom. Zo fijn om af en toe niet te hoeven koken hihi. Ik nam een vegetarische, omdat ik dat zo af en toe ook lekker vind. Zo kneuzig trouwens! Ik bestelde cashewnoten erbij en nu bleek dat dit 50 cent extra kost, maar dat was het meisje aan de kassa vergeten. Komt ze even later aan tafel en vraagt om 50 cent voor die nootjes?! Vond ik zo schandalig. Oké, prima dat dit geld kost, en een foutje kan gebeuren. Maar om daar echt voor terug te gaan vind ik niet echt kunnen naar de klant haha.

Na het eten pikten we nog een vriendinnetje op en reden we naar de Pathé in Eindhoven. Er stond een avondje huilen op het programma. We gingen naar ‘Me before you’, en ik had al gehoord dat het echt een hele mooie, zielige film is. En yes, it is. Zo mooi, zo romantisch en ahhhh… Zo verdrietig het einde. Verder ga ik niks verklappen, maar hij is zeker de moeite waard!!

20160630_175423.jpg

Zaterdag stond er eigenlijk een personeelsuitje gepland van het werk van mijn vriend. Helaas ging deze niet door. Er was namelijk een werknemer overleden een paar dagen eerder 🙁 Zo, uit het niets.. Daardoor was ik vrij, aangezien ik anders had moeten werken. Mijn vriend en ik sliepen uit tot een uur of 9.00. Jep, dat is uitslapen voor ons haha. Vervolgens deed ik alles lekker op mijn gemak. Daar zijn weekenden voor! Ik maakte me klaar en nam weer een YouTube video op. Ik had verwacht dat het wat soepeler zou gaan na de eerste video, maar dat viel toch een beetje tegen! Oefening baart kunst, dus ik moet het denk ik gewoon wat vaker doen. In deze video unbox ik mijn Kiehl’s pakket. Ik verwacht dat deze video ergens deze week online komt, en anders volgende week. Ben jij al geabonneerd op mijn kanaal? Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe video’s.

img_20160624_213815.jpg

 

20160629_100438.jpg

Zou dit lekker liggen? Ja, je ziet het trouwens goed. Ik lig nog steeds weleens onder dekens..

20160702_140204.jpg

Lekkere gezonde boodschapjes voor de verandering 🙂

dsc00541-01.jpeg

Deze leuke zomerse foto plaatste ik op Instagram, volg jij me daar al? (simplynspecialnl)

img_20160701_083153.jpg

Doe jij al mee aan mijn winactie die nu loopt?

20160626_191411.jpg

Stoute Einstein op de vensterbank. Dat beest kun je echt niet alleen laten joh. Zie je die vernielde kaars? Jep, it was Einstein…

dsc00481-01.jpeg

Heb jij de unboxing van de juni box van StyleTone al gezien?

20160702_170919.jpg

Broodje kipshoarma waarvan ik natuurlijk eerst een hapje – of twee – moest nemen voordat ik er een foto van had gemaakt..

img-20160702-wa0003.jpg

Ik vond deze zo grappig! En de film was trouwens ook super leuk <3 Zeker een aanrader.

dsc00445-01.jpeg

Ook kwamen de antwoorden op al jullie vragen voorbij in een Q&A. Heb jij mij ook een vraag gesteld?


Q : Ben jij al naar ‘Me before you’ geweest en wat vond je ervan?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |

0